هر وقت دستگاهو روشن میکنم یه صدایی میده فک کنم از دی وی دی رامشه مشکلش چیه(اسلیم)
ممنون
هر وقت دستگاهو روشن میکنم یه صدایی میده فک کنم از دی وی دی رامشه مشکلش چیه(اسلیم)
ممنون
صدا ممتد و ادامه دار هستش یا فقط موقع روشن کردن میشنوید؟!نقل قول:
صدا ممتد نیست وقتی که دستگاه روشن میشه و وقتی که کلوز میکنم در دی وی دی رامو یه صدایی میاد و قطع میشه انگار یه چیزیو میخونه!
ممنون
سلامنقل قول:
چیز خاصی نیست و احتمالا طبیعی هست! اگه مشکلی در اجرای بازی ها از روی دیسک نداشته باشین طبیعی هست.
دوستان سلام
من یه ایکس باکس اسلیم دارم که یک ماهه اونو خریدم اوایل بدون هیچ مشکلی کار می کرد ولی الان یک هفته ایی هست که وقتی روشنش می کنم یا خیلی دیر بالا میاد یا موقع بالا اومدن یه جا گیر می کنه و صفحه داشبورد رو نمی یاره یا اینکه یه صفحه ایی رو نشون می ده که با چند زبون مختلف یه پیامی داده که ابتداش با system error شروع می شه .
بردم همونجایی که خریده بودم گفت اپدیتش می کنم درست می شه اینکاررو هم کرد و اخرین اپدیت (Update_16202)رو هم نصب کرد ولی مشکل همچنان باقی است ضمنا موقعی که پیام خطا رو می ده چراغ پاورش هم قرمز می شه
بنظرتون مشکل از کجاست؟
برا حل این مشکل پیشنهادی دارید؟
آقا من ال تي 3 دارم رو ايکس باکسم . و اسليم هم هست . ولي يه سري بازي ها مثل فارکراي 2 رو تا نصفه ميره موقع نصب اما ارور ميده که ديسک کثيفه يا خش داره.
راه حلي نيست به جز تهيه ديسک برنر مکس تا بتونم بازي رو کامل اينستال کنم ؟؟؟؟؟ ممنون ميشم زود جواب بديد .
آقا اگه ممکنه جواب منو زود بدید . کمک فوری نیاز دارم ....
احتمالا دیسکت مورد داره.از جای معتبر خرید کن.نقل قول:
تقریبا همه بازی هام ( جز Fifa 12 ) ، همون اوایل ارور ـــه کثیف بودن دیسک میده
LT 3 کردم 2 ماه پیش ، همه چیز خوب بود ...
الان 3-4 روزه اینجوری شده
برای چی می تونه باشه ؟
از یه جای مطمئن یه دیسک مرغوب تهیه کن اگه ok بود که هیچ اگه نبود احتمالا لنز درایوت خراب شدهنقل قول:
کنسولتو چند ساله داری؟و چقدر در طول روز بازی میکنی؟
همين ديسک رو روي يه ايکس باکس ديگه هم امتحان کرديم البته قبل از ال تي 3 ولي جواب داده !!!!نقل قول:
ممکنه از داشبرد باشه و با آپديت جديد حل بشه ؟؟؟؟؟ اين آپديت جديد روي بازيها که تاثيري نداره ؟؟؟ ميشه همه بازيها رو انجام داد؟؟؟؟؟ ممکنه مشکل اين فارکراي 2 رو که موقع اينستال کردن ديسک ارور کثيفي ميده حل کنه ؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:الان دیسکهاتو نمیخونه؟از جای معتبر دیسکاتو میخری؟ممکنه لنز درایوت هم خراب شده باشهنقل قول:
بازیهایی که زمان ال تی 2 اومدن فقط با داشبورد جدید همخونی نداره و باید دوباره با پچ ال تی 3 بخریشون
همین . مشکله ال تی 3 هست .
سلام دوستای گلم و گیمرم
فقط توروخدا جواب منو بدینا
آقا ما یه کنسول اسلیم ۳ هفته پیش گرفتیم ۴ گیگ،،خیلی صدا میداد,خیلی دیرم بوت میشد،اصلا بعضی وقتا نمیشد،چون فروشنده گفته بود تا ۲ ماه گارانتی تعویض داره منم بردم عوضش کردم،اشتباهی یه کنسول ۲۵۰ گیگ داد ولی یه دفه یادش افتاد و هاردو برداشت،
گفت حالا کنسولت شد ۴ گیگ،
منم وقتی کنسولو آوردم خونه دیدم اصلا هیچی هارد نداره،مجبور شدم یه هارد ۳۲۰ گرفتم،کنسولم نو هستش،
طبیعتا RGH هم نشده،ولی الان هرچی بازی رو کنسول نصب میکنم بدون dvd بازی میکنم،اینم بگم که من آماتورتم و تازه واردم،خلاصه اگه حرف خنده داری زدم به بزرگیه خودتون ببخشین ولی خدایی جوابمو بدین که چجوری میشه کنسولی که jtag نشده بازیو بدون dvd اجرا کنه؟؟؟؟؟
سلام دوست مننقل قول:
از کجا میدونی کنسولت jtag نیست؟هووم؟
یارو بهت گفت؟
احتمال خیلی زیاد کنسولتو که عوض کرده یه کنسول jtag شده بهت داده.
برو عوضش کن
آخه در کل من مشکلی با jtag ندارم اتفاقا خودمم قصد داشتم یه همچین کاریم بکنم،فقط دو دل بودم که بین jtag و live کدومشونو انتخاب کنم،که یه توفیق اجباری نصیبم شد.نقل قول:
فقط ازین میترسم که کنسول دست دوم نداده باشه ،ظواهر نشون میده که نو هستش،هیچ صداییم ازش در نمیاد،بوتشم عالیه
بعید نیست ممکنه دست دوم باشهنقل قول:
طرف یه قاب نو میندازه دورش میگه آکه.تو خیالش هم میگه کسی نمیفهمه که
میل خودته اگه jtag میخوای همینو بردار.فقط زیاد ازش کار بکش تو این چند روز ببین مشکلی براش پیش نمیاد؟
درود دوستان..من جدیدا هر بازی که رایت میزنم اوایل راحت اجرا میشه ولی الان مثلا دیسک black ops2 رو میزارم تو درایو play game میاد ولی عکسش نمیاد و تمام بازیهای جدیدم اینجوریه بازیهای قدیمی راحت اجرا میشه! البته بعضی از این جدیدا اجرا میشه مثلا dead space3 دیسک اولش اجرا میشه! لازمه بگم روی dvd mz رایت میزنم
اساتید لطفا راهنمایی کنید...
آقا من سي دي فار کراي 2 رو عوض کردم تو مغازه هم امتحان کردم اونجا سي دي بالا اومد ولي الان تو دستگاه خودم بالا نمياد !!!!! ميزنه Unrecognized disk ! . من هفته پيش داشبوردم رو به آخرين ورژن که 2.0.16203.0 هست آپگريد کردم و يه جورايي شکل داشبوردم يه کم تغيير کرد . الانم تقريبا همه ديسکها رو ميخونه به جز همين فار کراي 2 . حالا چي کار بايد بکنم ؟؟؟ ديسک رو که پس نميگيره چون امتحان کرد و بالا اومد براي سيستم يا اين ديسک کاري ميتونم انجام بدم يا نه ؟؟؟؟
سلام
من ایکس باکسم روی قسمت family settings پسورد داره و من پسوردش رو نمی دونم کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه چه کار باید کنم اخرین نرم افزار مایکروسافت روش نصبه. 2.0.16203.0
آقا اگه داشبورد دستگاه رو آپدیت کنیم بعدا نمیشه به ورژن قبلی تغییر داد ؟؟؟ به مشکل خوردم !
خیر،به هیچ وجه نمیشه داشبرد رو دانگرید کرد...............نقل قول:
حداقل من تا حالا ندیدم،احتمالش یک درصد که باشه همچین چیزی............
سلام دوستان
دوست دوستم این مشکل براش پیش اومده:
اینم نوشته ی دوستم هست که براتون عینا میذارم:
"دستگاش ال تی 3 هست .لایو گلد داره اپدیت جدیدرو دانلود کرد و 1 روز کامل کار کرد البته روز بعدش هم تا 8.45 اوکی بود بعدش مشکل پیش اومده براش گیم های ال تی 3 اجرا میکرده چون فیفا وا مورتال و لورد اف رینگ که من اسلیم دارم ال3 گرفته بودم بهش از همون نسخه براش گرفتم .موس وانتد هم میگه خودش گرفته بود.توی اکانتش از طرق سایت تا شنبه شب نمی رفت ولی امروز من رفتم دیدم درست شده .ولثی میگه دستگام یا روی منوی تیلیغ کنسول میمونه 5 مین بعد رست میشه یا میره تو هر گیمیو که میزاره یا play game میزنه یا میره تو بازی 2 قیقه بعد ارور میده ریست میشه باز .یهنی ال تی 3 کنسولش پریده خراب شده .؟ ممنون میشم بگید عجیب غریبه اینجوری میشه دستگاش هم الیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .راستی دستگاش و وسایلش اکراینی هست همه بار کدش رو همش رو چک کردم براش برام فرستاد.قیلا هم دیده بودم.دستگاه خوبیه حال مونده چه کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
دوستان من دوتا بازي Crysis 3 و Dead Space 3 رو گرفتم.هر كدوم رو ميخوام روي هارد نصب كنم وسطاش ارور ميده ميگه DVD كثيفه يا خش داره ! در حاليكه كاملا تميز هست ! ميخواستم بپرسم اين مشكل واسه شما هم هست يا برم عوضش كنم ؟ممنون !
اگه خوب رایت کنن و حتی برنر مکس نباشه ، باید نصب بشه ولی هنگام بازی از روی هارد ارور بده که با پخش آهنگ اون هم درست میشه...نقل قول:
سرعت بالا که میزنن همین میشه/:n27:
این بازیهایی که نوشته indie یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هایی هستن که توسط افراد و گروه های مستقل ساخته میشن.نقل قول:
این بازیهایی که نوشته indie یعنی چی؟
یعنی این افراد به کمپانی یا استدیوی خاصی وابسته نیستن و در کل آدم عادی هستن!
سلام و خسته نباشید
من یک دستگاه slim 4 gig دارم
تقریبا تو زمینه xbox تازه کارم
وقتی داشتم بازی میکردم به یکباره دستگاه خاموش شد. و دیگه روشن نشد.
وقتی میخوام دستگاه رو روشن کنم ابتدا دکمه سبز وسط پاور یک چراغ سبز میزنه و سریع خاموش میشه. چراغ ادابتور هم قرمز میشه وکلا سبز نمیشه و کنسول هم روشن نمیشه. دیگه کلا همه چی غیر فعال میشه
وقتی ادابتور دوستم رو امتحان کردم، دستگاه بدون هیچ مشکلی، روشن شد و بازی اجرا شد. البته فقط 5 دقیقه امتحان کردمو سریع پسش دادم .
ایا اشکال از ادابتور هست؟
اخه میترسم یک ادابتود نو بگیرم و بعد دوباره بسوزه و ببینم مشکل از کنسول باشه؟!
لطفا راهنماییم کنید
ممنون از شما
نمیدونم به مشکل شما مربوط میشه یا نه ولی منم وقتی میخوام بلافاصله بعد از وصل کردن کنسول به برق اون رو روشن کنم همین اتفاق میفته و کلا برق از آداپتور هم میرهنقل قول:
به عنوان راه حل من همیشه حداقل یک دقیقه بعد از اینکه دو شاخ رو میزنم به پریز کنسول رو روشن میکنم
سلام دوستای خوبم.من یه 360 آرکید دارم با رجیون NTSC-J . متاسفانه بازیهاش هیجا گیر نمیاد اخه همه بازیها PALL هستن،اونایی هم که زدن FREE بازم PAL هستن
اول می خوام راهنمایی کنید اگه بخوام کنسولمو PAL کنم چقدر هزینه داره و کجا این کارو انجام میده؟
دوم اینکه بازی NTSC از کجا گیر بیارم؟
سلام دوستان
با دستگاه xbox360 میشه فیلم به همراه زیرنویس دید؟
من هرکاری میکنم نمیتونم زیرنویس رو روی فیلم ها اجرا کنم؟
آیا اصلا میشه زیرنویس فیلمها رو گذاشت رو فیلم ها ؟اگه میشه فرمت زیرنویسی که xbox اجرا میکنه چی هست و چجوریباید اجراش کرد؟
با تشکر
سلام دوستان من خیلی پول ندارم
با 400 تومن میشه یه xbox 360 خرید که همه ی بازیا درست و حسابی اجرا کنه؟
اون قیمت مال خیلی وقت پیشن.
صفحه اول هم خیلی طولانی بود نتونستم همشو بخونم.
کدومش بهتره؟
slim یا elite
با این وضع ادلار با 400 تومن دست دوم میتونم بخرم؟؟؟؟؟؟؟
شب کریسمس سایت مایکرو سافت xbox arcade رو زده بود 99 دلار
دیگه فک کنم تو امریکا کسی نگاش نمی کنه :D
نمیدنم کاری میگین امکان پذیر هست یا نه ولی یه کار دیگه هم میتونید انجام بدین و اون Jtag هستنقل قول:
اون طوری دیگه کنسولتون همه بازیها با هر رجینی که باشه اجرا میکنه
بعید میدونم زیرنویس اجرا کنهنقل قول:
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چیزی ندیدم
خیرنقل قول:
کنسول آک حدود 1400 و دست دومشم دیگه دور و بر 800 تومن هست
arcade که دیگه تولید نمیشه!نقل قول:
خیلی وقت نیومدم این تاپیک... وای وای... slim 250 شده 1/5 میلیون :n04::n04:
دوستان من یه اسلیم دارم... اصلا هم اهل لایو نیستم... میرزه jtag کنم؟؟؟ اگه jtag کنم دیسکت روی هارد نصب میشه و بدن نیاز به دیسکت بازی رو اجرا میکنه.... حالا اومدیمو دیسکت رو هارد نصب نشد... اون وقت چه خاکی باید کنیم سرمون؟؟؟ بعد داشبورد دستگاه دیگه آپدیت نمیشه... اون وقت اگه بازی جدید اومد که نیاز به آپدیت بالاتر باشه چی ؟؟؟ تضمینی هست که مادام العمر تمام بازی ها با آپدیت چدید رو اجرا کنه ؟؟؟
بعد سوال آخر اینکه من یه مغازه پیدا کردم IC اصلی میگه 100 تمن JTAG میکنم... قطعات اصلی دستگاهمو کش نره قطعات به درد نخور بزاره جاش... از این مورد خیلی میترسم... دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم...
سلام
همون طور که میدونین بعضی بازی های lt2 روی lt3 اجرا نمی شه.
ولی من چند وقت پیش یه جا خوندم که یه فایل رو باید با توجه به tu بازی دانلود می کردم و با فلش انتقال می دادم به کنسولم تا درست بشه ولی الان که می خوام برا یه بازی دیگه همین کارو بکنم تو اون سایت فایل مورد نظر بازیم نیست.راه دیگه ای نداره که بازیو بتونم اجرا کنم؟
راسی اون سایت XBUC.net هست و اون مطلبی هم که گفتم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیم هم assassins creed revelations هست.
هزینه ی تعمیر لنز ایکس باکس اسلیم چنده؟
والا من زیاد بازی نکردم باهاش نمیدونم چرا دیگه دیسک میذارم توش جواب نمیده!:n03:
پ ن : فکر کنم اون روزی که دادم واسم آپدیتش کنن درایو رو عوض کردن:n24:
دوستان امروز رفتم پیش یارو که قراره دستگاهمو jtag کنه... گفت اگه اهل لایو نیستی بیار jtag کنم... گفت اگه داشبوردت 15000 باشه باید آیسی 120 تمنی بندازم ولی اگه داشبوردن 30000 باشه 50 تمنی کافیه... الان نگاه کردم 15000 بود:n03: من همش نگرانم درایو مو عوض کنه....:n24: اگه بخواد عوض کنه احتمالا لنزو عوض میکنه و خود درایو رو میزاره... آدمه خوبی به نظر میرسه.... کلی وقته میشناسمش و ازش دیسکت میگیرم... نمیدونم چی کار کنم...:n13: