یعنی سایت های وایمکس تو اراک توسط شرکت سامسونک ساخته و اجرا شده.نقل قول:
بده نمایندگی برات عوض میکنن.
Printable View
یعنی سایت های وایمکس تو اراک توسط شرکت سامسونک ساخته و اجرا شده.نقل قول:
بده نمایندگی برات عوض میکنن.
دیروز محدوده شمال غرب تهران از اتوبان یادگار بالاتر از همت تا شهرک المپیک به نواحی تحت پوشش اضافه شد. البته هنوز تو سایت آپدیت نکردن.
مرررگ بر مبین نت و دیگر هیچ ..
نقل قول:
نوشته شده توسط kb24s مشاهده تاپيک
دوستان من یه سوال داشتم , سوال که نه یه مشکل , نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یه نه.
من از دیروز تا چند ساعت پیش هر وقت مودمم روشن می کردم پس از پیدا کردن سیگنال , مودم بعد از چند ثانیه ریست میشد یعنی انگار از دوباره مودم رو روشن کردم در حالی که تمام همین مدت به برق وصل بود
دوستان کسی تا حالا به مشکل برخوردین؟ اگه اره و پیگیری کردن مشکل از کجا بود ؟ آخه من تا جایی که یادم هست قبل از این اتفاق هیچ تغییری رو مودم انجام ندادم, میتونه از خود مبین نت باشه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا مارو ترسوندید حالا مشکل این مودم چیه بدبختی اینه که همه مودم های رو میزیش همین مدله اگه مشکل داره یه فکری باید بکنم آخه من میخاستم برای فامیلم یه اشتراک ثبت نام کنم
حالا تکلیف مون با این مودم چیه :18::18:
اول اینکه ttl چی هست ؟
دوم اینکه مشکل پکیج لاست به چه مربوط میشه ؟
به من ؟ به فاصله از دکل ؟ به مبین نت ؟
کلا میشه این مشکل رو علم کرد و بهشون گفت که پیگیری بکنن ؟
از اونجایی که سایت speedtest.net تقریبا برای بیشتر ما ها آشناست تصمیم گرفتم برای یکپارچه کردن تستها یک ویو روی اسپیدتست قرار بدم.
از این به بعد مثلا کسانی که میخوان اقدام به تست گیری کنن از آدرس مخصوص این ویو اقدام کنن تا تستشون در کنار بقیه تستها قرار بگیره.
این کار باعث میشه تا هر دفعه هی تستهامون رو روی فروم قرار ندیم و میشه با باز کردن ویو و قسمتهای خوبی که داره همه تست سرعتهای افراد رو دید.
این ویو به صورت عمومی هست و هیچگونه ضرر و یا منفعتی برای من بهشخصه نداره. فقط میتونه در آیندهای نزدیک با همکاری شما عزیزان به یک منبع خوب و آنلاین و لحظهای از سرویس مبین نت تبدیل بشه.
نمیدونم تا حالا این کار اینجا برای این سرویس انجام شده یا نه! پس اگر تکراری بوده عذرخواهی میکنم
آدرس مخصوص مشاهده اسپید ویو مبیننت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس تستگرفتن و قرارگیری بر روی اسپید ویو مبیننت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش کار هم بدین صورت است که برای تست جدید میتونین وارد آدرس اول بشین و بعد روی JOIN THIS SPEED WAVE کلیک کنین
و یا اینکه با رفتن مستقیم به آدرس دوم تست بگیرین تا بر روی ویو قرار بگیره.
...
خوشحال مشیم که تستهاتون رو روی این ویو ببینیم ...
اگر مایل بودین این آدرسها رو برای غنیتر شدن این ویو برای دوستانتون و دیگر کاربران مبیننت به اشتراک بگذارین ... :20:
دوستان دانلود شبانه چطور بوده؟؟؟؟
سلام به دوستان
والله یه مشکلی دارم حتی بعد از 3 4 بار تماس با پشتیبانی هم برطرف نشد
من یه مودم ایندور دارم روش آی پی استاتیک گرفتم
سرور هم دارم که روش یه وب سایت راه اندازی کردم
قبلا که adsl داشتم مشکلی واسه اتصال کاربران به وب سایتم نداشتم
اما در حال حاضر از زمانی که آی پی گرفتم با توجه به ست کردن آی پی در iis و حتی مراجعه به قسمت nat>dmz و تنظیم آی پی سیستم یعنی 192.168.1.2 در هاست آدرس و حتی تنظیم سابنت مسک به 255.255.240.0 هم مشکل دارم
مشکلم اینه وقتی تو iis وب سایتم سرچ میکنم یه صفحه تو iis میاد که ازم userوpass مودمو میخواد
در واقع سیستمو هدایت میکنه به تنظیمات مودم
موندم چیکار کنم
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
خیلی گیرم
دوست عزیز شما باید دسترسی به صفحه کنسول مودم از روی اینترنت رو غیر فعال کنید. به صورت پیشفرض غیر فعاله. ولی این دسترسیو نمیتونی روی لن هم غیر فعال کنی به همین خاطر اگه به شبگه داخلیت وصل باشی میری تو صفحه مودم.نقل قول:
این تنظیمات توی BM632w توی قسمت فایروال هست.
تی تی ال نوع دسترسی شما از طریق یوزر و پسوردتون به شبکه هست که توی مبین باید از تی تی ال اس استفاده کنی نه اون.نقل قول:
مشکل پکت لاس به کیفیت سیگنال شما، حجم ترافیک روی سایت، کیفیت لینک سایت تا گیت وی و ترافیک لینک سایت تا گیت وی مریوط میشه.
اگه مشکل از کیفیت سیگنال مودمت باشه شاید بشه یه کاری کرد.