همه این کارارو کردم میگن شاید از سیم کشی باشه باید از سرخط تلفن امتحان کنید :n04:نقل قول:
Printable View
همه این کارارو کردم میگن شاید از سیم کشی باشه باید از سرخط تلفن امتحان کنید :n04:نقل قول:
وقتی بوق داشته باشی سره خطو ته خط نداره... این کارشناسا که کلا شوتن :n02:...نقل قول:
خدایی این سر خط هم شده بهونه ای واسه ایراد گرفتن اینا... زنگ میزنی میگی پینگم بالاس میگه سر خط چک کن... میگی دانلودم کمه سر خط چک کن... اینا این سر خط نداشتن چی کار میخواستن بکنن ؟؟؟ :n04: چی فرض کردن مارو ؟؟؟
سلام دوست عزیز ! احیاناً از دوشاخه ضد برق استفاده نمی کنید؟ بله همون طوری که پشتیبانی بیست نت گفته باید مودم رو ببرید سر خط و تست کنین !نقل قول:
:n09:نقل قول:
چکار کنم دیوونه شدم با این پینگ wimax
کاش بزنم درخواست جمع آوری رو بدم
سلامنقل قول:
باید زنگ بزنم بیان خودشون تست کنن پس من بلد نیستم :|
شوت بودن کارشناسا رو خیلی خوب اومدی آرش خان !!:n08:البته به نظر من بیشتر دارن مسئولیت رو از سر خودشون رفع می کنن که بگن ما کارمونو درست انجام دادیم و این مشکلی که شما داری از طرف خودته و هزار تا منت واسه همین گفتن سر خط تست کن سر آدم میذارن !! :n08:البته بعضی مواقع بی راه نمیگن !! نمونش خود من !!:n02:نقل قول:
اون زمانی که از ارم نت سابق علیه العنه !!!! :n08:نت داشتم روزهای اول از طریق سیم کشی داخلی ساختمون چراغ لینک مودم روشن می شد و هیچ مشکلی نبود . بعدش اومدم سیم کشیمو مستقیم کردم و از سر خط لینک می گرفتم ! تا اینکه برحسب اتفاق دیدم که دیگه سیم کشی داخلی از هیچ یک از پریز های داخل خونه چراغ لینک مودم رو روشن نمی کنه در حالی که از طریق سیم کشی داخلی بوق داشتم و دارم و گوشی ای که به سیم کشی داخلی ساختمون وصله بدون هیچ مشکلی کار می کنه !! هدفم این بود که بگم بعضی مواقع بعضی استثنائات پیش میاد که با هیچ منطقی قابل توجیه نیست !!!:n08:
من قبلا مشکل شما رو داشتم... موقعی که صبانت میخواست خطمو رانژه کنه... اونا میگفتن از مخابرات استعلام کردیم گفتن خط رانژه شده ولی لینک واسم نمیومد... آخرش درخواست جمع آوری دادم... دقیقا یه روز قبل از اینکه خطمو جمع کنن لینک اومد :n04::n04: بعد فرداش خطمو جمع شد... یکی از دوستان به مسخره گفت احتمالا بین راه آشغال گرفته بوده یهو باز شده :n08: ما که آخر نفهمیدیم مشکل چی بودش.. اما آسیاتک 2 روز رانژه کرد و لینک اومد...نقل قول:
تا شب صبر می کنم خبری نبود زنگ میزنم آشغالی جمع کنن :d
آسیاتک آشنا پیدا کردم میگ سری درست کنن راحت شم
مرسی آرش جان مزاحمت شدم امروز :n12:
آره بالاخره یک از صد یهو میخوره پشتش حرفشون درست در میاد...نقل قول:
هنوز با کارشناسای ماتریکس صحبت نکردی :n08: نمیدونم اینا از کجا جمع کردن آوردن... احتمالا از اینا هستن که وسط خیابون کاغذ میدن دست ملت... اصلا به هیچ عنوان نمیشه اسم کارشناس رو گذاشت روو اینا... خدایی همچین حرص آدم رو در میارن که آدم میخواد فقط سیم تلفن رو بجوه...
به نظر میاد قسمتت آسیاتک هستی...