دوستان من الان eco128 دارم میتونم به eco512 از ماه بعد تبدیل کنم؟؟؟ کارت دانشجویی دارم .... همون موقع باید بگم یا باید از قبل درخواست بدم تا بررسی بشه؟؟؟
Printable View
دوستان من الان eco128 دارم میتونم به eco512 از ماه بعد تبدیل کنم؟؟؟ کارت دانشجویی دارم .... همون موقع باید بگم یا باید از قبل درخواست بدم تا بررسی بشه؟؟؟
بله مگا و راپید سالمننقل قول:
حتما قبل از اینکه دوره بعد شروع بشه باید در خواست بدیننقل قول:
ضمنا فکر نمیکنم با کارت دانشجویی بدن باید یا گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید یا یه فرم از شاتل بگیرید بدید به مدیر گروهتون براتون امضاء بکنه
خوب حتما تحت پوشش نیست دیگه؟ هست؟نقل قول:
این که از اسپم هم بدتر بود، تبلیغ برای یه شرکت خاص، پیگرد قانونی داره!:31:نقل قول:
فقط با یه لینک این مشکل رو داری یا هر لینکی از مدیا فایر فقط تا 12% دانلود میشه؟ نکنه لینکت خرابه.میتونی توی سایت های لیچ مستقیمش کنی ، اگر مستقیمش هم کردی و باز هم مشکل داشت معلومه شاتل با مدیا فایر مشکل پیدا کرده یا مثلا قیلترینگی چیزی.نقل قول:
فرق نمیکنه هر وقت زنگ بزنی میگه چند نفر در حال انتظار اند یا باید صبح زود زنگ بزنی یا پیغام بذاری خودشون زنگ بزنند...نقل قول:
آقا میگم تا چند روز برای پرداخت پیش فاکتور جدید مهلت میده و قطع نمیشه ؟!
روز تاريخ قرار داد يه قطع موقت ميكنن بعد با كشيدن مودم وصل ميشه اگه پرداخت نكني ساعت 12 شب همون روز قطع ميكنن.نقل قول:
والا دوستان بودن که 1 هفته و 10 روز هم پرداخت نکردن ولی به ریسکش نمیارزه چون یوقت خط را از رانژه در میارن و روز از نو و روزی از نو:27:نقل قول:
سه فایل هستند که مطمئنم سالمن....نقل قول:
که خودم احتمال دادم مشکل از شاتله برای همین پرسیدم
به هر حال ممنون از لطفت:11:
سلام
یه سوال راجع به مودم wireless router پرسیده بودم که دوستان میگن asus am604 بگیر.
من چند جا خوندم که کاربرها نوشته بودن برد این مودم کمه آیا این حقیقت داره ؟
در ضمن من امروز ولیعصر بودم هر جا گشتم نداشتن این مودم رو(البته می خواستم قیمت کنم)نداشتن آیا کمیاب شده؟
من خودم راجع بع مودم های planet خیلی شنیدم یه مدل هم خوشم اومده PLANET ADW-4301 قیمتش 128 تومانه، آیا شاتل با پلانت مچه ؟ کسی از دوستان این مدل رو داره ؟ خلاصه می خوام یه چیزی بگیرم با بیشتر شبکه ها مشکلی نداشته باشه.
راستی مودم بیسیمی که خود شاتل میده چیه؟ به درد می خوره؟
(مودم مورد نیاز من بیسیم : pc با لن و لپ تاپ با بیسیم (برد مناسبی داشته باشه )
ممنون میشم راهنمایی کنید