نقل قول:
خوب مثل اينكه اهل توضيحو اين قرتي بازيا نيستي :31:
به هر حال :31:
من نميتونم يه سري كتاب مشخص بهت بگم كه بري بخري چون وضعيتت مشخص نيست
فقط واسه هر درس كتاباي خوب و معروف رو مينويسم شما ميتوني بري كتاب فروشي هر كدومشون كه مطابق با ميلته ميخري ، سعي هم ميكنم كتاباي خوب تر رو بنويسم فقط
ادبيات :
اگه ميخواي درس به درس بخوني و متن كتاب درسي رو داشته باشي : محوري گاج ( ادبيات 2 - 3 - 4)
واسه تست : خيلي سبز (ادبيات 2 - 3 - 4)
ادبيات مبحثي :
قرابت معنايي : تناسب مفهومي و قرابت معنايي نشر دريافت - قرابت معنايي در ادبيات فارسي نشر الگو
زبان فارسي : زبان فارسي نشر دريافت - زبان فارسي خيلي سبز - پنج مبحث زبان فارسي نشر الگو
املا : خيلي سبز
لغت : خيلي سبز
املا و لغت (با هم) : نشر دريافت - نشر الگو
آرايه : نشر دريافت (جلد 2 كتاب همايش ادبيات) - كتاب كلاس رمزينه - نشر الگو - كلك معلم
تاريخ ادبيات : تاريخ ادبيات مصور تخته سياه - تاريخ ادبيات كلك معلم (تب كنكور) - تاريخ ادبيات نشر شبقره
يه كتاب هم هست : ادبيات جامع مهر و ماه! همه ي مبحث هاي كنكور رو بررسي كرده! و كتاي خوبيه
عربي :
آموزش به همراه تست (مبحثي) : فوت و فن عربي خيلي سبز - جامع نشر الگو - ايادفيلي مبتكران
آموزش درس به درس : محوري گاج (سال 2 و 3) - عربي 3 مبتكران - عربي 1 و 2 سبز قلم چي
تست درس به درس : پرسش هاي چهار گزينه اي الگو (جلد آبي)
تست مبحثي : بانك تست خيلي سبز - گاج سفيد عربي كنكور
دين و زندگي :
دين و زندگي جامع نشر الگو - دين و زندگي انتشارات همگامان - دين و زندگي خيلي سبز - دين و زندگي گاج (جديد التاليف) - آيات و نكات گاج - دين و زندگي انتشارات گاما ، راه انديشه ، معرفت اول ، انديشه فائق... :31: هر كي از خونه ي باباش قهر ميكنه ميره كتاب تست دين و زندگي تاليف ميكنه!!!
انگليسي :
واژه نامه : تيك ايت گاج - 3 اين 1 خيلي سبز
جامع : خيلي سبز - نشر شبقره - مبتكران (2 جلد) - فار (3 جلد) - گاما
آموزش ريدينگ : end reading - نترسيم از متن شبقره - ريدينگ به زبان ساده مبتكران
هومن جان .در جلد اول ،ارایه توضیح داده شده.:46:
برای تاریخ ادبیات ،رمزینه هم شاید خوب باشه.
زبان فارسی سبز زیاد جالب نیست فکر کنم. میگن تستاش خیلی سخته و بعضی جا ها حال ادمو از زبان فارسی به هم میزنه.
برای دین و زندگی هم ،همگامان خیلی طرفدار داره.مولف :علیرضا دلشاد.(اینو گفتم که بین این همه کتاب کمک اموزشی برای دینی ،اول بری سراغ این کتاب.)