-
والا یکی از اورینگها به میزان خیلی کم بزرگتر بود.اما با این حال فکر نمیکنم اون مقدار خیلی جزیی بزرگتر بودن باعث ایجاد مقاومت در برابر فشار زیاد فنر پیستون داخل پمپ بشه.
به نوعی حرکت رو به جلو پیستون با قدرت بوستر ایجاد میشه و وقتی پا از پدال برداشته میشه به طبع اون هم فشار بوستر حذف میشه و پیستون در این مرحله با فشار فنری که در مرحله قبل با فشار بوستر جمع شده بود باز شده و به عقب رونده میشه.این فنر هم فنر محکم و پرقدرتی هست و فکر نمیکنم یک اورینگ پلاستیکی بتونه جلوی حرکتشو بگیره.
-
..............................
-
وقتی که شیفتر را در حالت P , N قرار میدم چراغهای جلو و کنترل پنل سو سو میزنند اما در حالت D ,L1,L2 این مشکل پیش نمیاد به نظر اساتید مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دادا اگه در حالت p و N پا رو پدال گاز بزاری هم باز سو سو میزنه؟
نکنه بخاطر کم بودن درجای ماشین هست؟
-
اقا جلو داشبورد رو چه جوری ردیفش کردی؟ از چه جنسی
-
با سلام و خوش آمد به شما، کاش اول خودتون رو معرفی میکردید بعد همه دوستان اینجا در خدمتتون بودیم، مطمئن باشید مطالبی که اینجا میبینید از جمله همین تعمیر داشبورد توی هیچ سایت فارسی دیگه ای نیس.
درباره جنس و مواد مصرفی توی صفحه 766 همین تاپیک توضیح دادم دوست عزیز، روش خاصی نداره فقط به وقت و سلیقه احتیاج داره.
-
سلام.ببخشید.من احمد هستم ماشینمم شورلت نوا 1359 سرمه ای هست.99% کارای ماشینم رو خودم انجام میدم.
با یه شورلت مالیبو 77 و چروکی چیف 78 بزرگ شدم ..
لیسانس مکانیک سیالات دارم
-
از چرم خوشم نمیاد..میخوام فابریکی درست کنم.
بعد تمام تلق و قاب هارو یه رنگ حرارتی پی وی سی خوب رنگ کنم
موادی میخوام که بشه داشبورد رو مثل نمونه فابریک درست کرد
-
سلام جناب احمد
به این کلوپ خوش آمدید. چگونه است که از سال 2012 عضو میباشید و بدون مظلب ارسالی؟
اینجا اساتید بزرگی هستند که مشکل شما را حل خواهند نمود و ما تازه واردها حتی اگه چیزی هم بدونیم کمتر جرات میکنیم چیزی بگیم.
اگه وقتی ماشین وایساده و در حالت D , L باز هم چراغها سوسو میزنن بعیده که از دور پایین موتور در حالت در جا باشه. شاید مربوط به همون قطعه ایه که روی سمت بالایی میل فرمانه که جابجایی شیفتر وضعیت اونو عوض میکنه.
اساتید نظر خواهند داد
-
احمد جان خوش اومدی، انشالله چرخ ماشینت همیشه برات بچرخه
والا تا اونجایی که من میدونم سه راه برای ترمیم داشبورد وجود داره: رنگ امیزی، روکش چرم و تعمیر با فایبرگلاس.
هر کدوم ازینا محاسن و معایبی دارن، حالا خودت با توجه به امکاناتی که داری و مبلغی که قصد داری هزینه کنی بهترین روش رو انتخاب کنن، سوالی هم داشتی اساتیدی اینجا هستن که به خوبی راهنماییت میکنن.