آقا ما قبل اینکه آسیاتک بگیریم همه میگفتن تو روز سرعتو بالا میبندن ولی منکه 512 دارم شب که عمرا خیلی بالاتر از حدود64 بره،روزم سرعت تقریبا همینه!
واسه همه همینجوریه؟
Printable View
آقا ما قبل اینکه آسیاتک بگیریم همه میگفتن تو روز سرعتو بالا میبندن ولی منکه 512 دارم شب که عمرا خیلی بالاتر از حدود64 بره،روزم سرعت تقریبا همینه!
واسه همه همینجوریه؟
ممنون احسان جان واسه توضیحاتت.
من بیشتر واسه بازی آنلاین میخوام بگیرم ( البته دانلود هم میکنم ولی حد متوسط )
حالا موندم 2048 نامحدود برنزی بگیرم !! یا 2048 محدود شب رایگان !!! یا کلا سرعت های پایین تری !!!
بین 2 راهی موندم.
نظر خودم این سرویس هست : پرسرعت ( 2048 ) کیمیا 20 گیگ در ماه ( 1 تا 9 صبح رایگان ) ...... فقط میخوام ببینم تو روز اوضاعش چطوره چون روزا بازی آنلاین میکنم.
با این توضیحات بالا که گفتم اگه دوستان هم کمک کنن واسه سرویس انتخابی حسابی شرمنده میکنن.
یک راهنمایی بهت میکنمنقل قول:
نگا کن
اگه شما اینترنت 2048بگیری شب سرعتش حدود 200 هست 8 ساعت هم وقت داری که متوسط دانلود میشه 6 گیگ
حالا اگه 256 طلایی بگیری سرعت بین 60 تا 70 هست 24 ساعت وقت دانلود داری که متوسط دانلود میشه 4 گیگ
2048 بگیری 5 گیگ 32 تومن
256 طلایی 45 تومن
خودت قضاوت کن
من نامحدود خرید پشیمونم :sq_8:
برو خدا رو شکر کن داداش من تو شهرستان بالای 12 نمی گیرمنقل قول:
ببین عزیزم کلا اگه بیای آسیاتک واسه بازی به مشکل برمیخوری .... پینگ من 300 ! برو صبا یا نوین نت .... یا پارس اگه زنگ بزنی پینگو واست میارن پاییین !نقل قول:
دوستان چرا من با Speedtest تست میگیرم منو توی کرمان نشون میده . من خودم تهرانم . مگه سرورهای آسیاتک تو تهران نیس ؟
نقل قول:ممنون دوست عزیز..... سرور هر شهر بنا به سرویس دهندش فکر کنم فرق داره !!!! الان آسیا تک تو شهر ما داخل چندتا گیم نت تست کردم بین 50 تا 100 متغیر بوده که واسه بازی خوب و راضی کنندست. ,ولی واسه پارس آنلاین 300 تا 400 بوده که افتضاحه...نقل قول:
دوستان یکی واسه انتخاب سرویس کمک کنه دیگه بر اساس اون توضیحاتی که اون بالا دادم
ممنون
دوست خوبم!نقل قول:
بهترین پینگ رو در حال حاضر مخابرات داره که در شهرهای مخاتلف سرویسهای متفاوت با قیمتهای متفاوت تر ارائه میده! (دیگه بسته به شانسنته بتونی ازشون خط بالا بگیری یا نه)
نوین نت : افتضاح! من از این شرکت سرویس 512-2 مگ رو داشتم ... پینگ در بهترین حالت 250 و سرعت دانلود در ساعات رایگان زیر 60 !
شاتل : بی خیال شو
پارس: برای بازی انتخاب خوبی میتونه باشه
صبانت : گرونه ولی کیفیتش خوبه
شرکتای دیگه هم هستن که نمیدونم تو شهر شما نمایندگی دارن یا نه؟!
ممنون از دوست عزیز آقا میثم بخاطره توضیحات ..... در کل میتونم بگم کل این شرکت هارو من یه دور زدم . الان در حال حاضر مخابرات دارم که پینگش فقط صبح خوبه تا ساعت 11 که حول حوش 190 تا 240 هست بعد از ساعت 11 میره روی 300!!!! پارس آنلاین هم داشتم اونم بالای 300 بوده ..... نه که سرعتشون پایین باشه فقط پینگشون به درد بازی نمیخوره... البته شاید تو شهرهای دیگه فوق العاده باشه پینگشون... تازه جالبیش میدونی کجاست : اینه که مخابرات شهر ما اومده سرویس های نامحدودش رو برداشته و گند زده بهش...نقل قول:
الان آسیا تک ( که قبلا هم داشتم ) به نظرم بهترین پینگ رو توی شهر ما ارائه میده . الان فقط انتخاب سرویس موندم که پست های قبلی رو خوندم انگار هر چی بالاتر برداری سرعت میاد پایین ؟؟؟!!!!! محدود شب رایگان بردارم ؟ یا نامحدود طلایی ؟؟ یا نامحدود برنزی ؟؟
خودم سرویس 2048 کیمیا 20 گیگ در ماه ( 1 تا 9 صبح رایگان ) مد نظرمه !! ولی مشورت با دوستان بهتره .
پس این کیا بودن که میگفتن روزا سرعتو بالا میبندن!نقل قول:
شایعه بوده یا بازارگرمیه از رو منظور؟
منظورم شب بود داداش ...شرمنده ... البته روز هم 512 برنزی که من دارم بالا 50 60 نمیره !نقل قول: