[QUOTE=ali reza 222;7098248]شما میتونی 1450 پایونیر بگیری.[/QUOTE
همه از این مدل دارن ،
اگه بخوام یه مدل بالا تر بگیرم چی؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه لطف کنید
[QUOTE=ali reza 222;7098248]شما میتونی 1450 پایونیر بگیری.[/QUOTE
همه از این مدل دارن ،
اگه بخوام یه مدل بالا تر بگیرم چی؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه لطف کنید
سلام وخسته نباشید.من دنبال باندی هستم که تا حدودی کار ساب رو انجام بده.البته خودم میدونم که این امر محاله ولی بهر حال باندها قدرت کوبش متفاوتی دارند.لطفا باندی را معرفی کنین که تا حد کمی هم که شده کمبود ساب رو بتونه جبران کنه.ممنون از لطفتون
سلام.ما اگر مجبور باشیم بین باند و ساب و کامپونت دو تا رو انتخاب کنیم بهترین پیشنهاد شما ترکیب کدام با کدام است.اول کیفیت سپس کمیت.تشکر
دوستان نظر من اين هست ..به نظرتون انتخاب خوبي هست يا نه مثلا كنوود يا يه مدل ديگه از همين برند پايونيير بهتره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونجور كه گفتم ميخوام بيس قوي داشته باشه..ولي بعضيا ميگن صداي پايونير تيز...راهنمايي كنيد
سلام ساب وکامپ از لحاظ کیفیت عالی هستش ولی یه مقدار هزینتون بیشتر میشه .چون کامپ معمولا یه امپ می خواد ساب هم یه امپ.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما میتونی دی ال اس 1073 بگیری که به قول حمیدخان هیولای بیس هست.البته یک آمپ خوب هم نیاز داره.
من co609 بستم بیسش کوبش خوبی داره در کنارش کیفیت صدای خوبی میده ، صدا تو ولوم بالا تحت هیچ تنظیم اکولایزری بهم نمی ریزه منتها آمپتون باید کم کم 120 وات rms خروجی بده ، ناشین اگه 206 باشه که خیبی عال مییشه ، باز تو ال 90 با اون حجم صندوق بزرگش داره خوب جواب میدهنقل قول:
آمپ بستگی به باندت داره که 80 واته آمپ 6500 پایونییر فک کنم بد نباشه 60 وات خروجی داره ، پخش پایونییر رو موافق نیستم اگه بودجه کمتر می خوای بذاری بجای 8016 پخش 7016 بردار فقط بلوتوث نداره که بهتر! :13:نقل قول:
تو تمام پلن های سیستم های صوتی یه ست کامل شامل موارد زیر میشهنقل قول:
پخش
آمپ برا باند و کامپوننت
باند (کواکسیال)
کامپوننت
آمپ برای ساب
ساب
دو راه دارید بنظر من:
1) باند کواکسیال (یه کواکسیال فدرتی و بیس دار مثه 1073 یا co609 باعث میشه حجم صدا و بیس صداتون خوب شه) + کامپوننت (برای درب جلو) که کیفیت و دیتیل صدای شما رو ساپورت میکنه.
2) باند کواکسیال + ساب باکس
صدا سلیقه ای است... که من با مورد 1 موافقم که تو آینده ساب با آمپش اگه صدا راضیتون نکرد میتونید کامل کنید
سلام
پخش خشابی فول برای ال 90 چی سراغ دارید که جی پی اس کامل هم داشتهباشه و فول باشه با کیفیت بالا و قیمت لطفا حدودی
برای 405 هم همینطور لطفا