درود.من با نرم اقزار ریجستری/موزیلام رو track eraser کردم. و کوکی و کچر مرورگرم حذف شده.از اون موقع دیگه فیلمهای یو+تیوب رو برام نشون نمیده.ممنون میشم کمکم کنید.حتی موزیلام رو یه بار حذف و مجدد نصب کردم ولی درست نشد...
Printable View
درود.من با نرم اقزار ریجستری/موزیلام رو track eraser کردم. و کوکی و کچر مرورگرم حذف شده.از اون موقع دیگه فیلمهای یو+تیوب رو برام نشون نمیده.ممنون میشم کمکم کنید.حتی موزیلام رو یه بار حذف و مجدد نصب کردم ولی درست نشد...
لطفا اسپم نکنیدنقل قول:
Video DownloadHelper 4.8.6:
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/[/HTML]
Adobe Flash Player:
[HTML]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7[/HTML]
سلام
من می خوام رو کامپیوترم رمز بگذارم و از قسمت User Accounts با درست کردن پس هم باز دوباره بدون خواستن رمز وارد میشه!!!
اینم بگم من تو ویندوز با nLite_v1.4.9.1 (بخاطر بوتیبل کردن سی دی) بعضی گزینه ها که ضروری نبود رو حذف کردم
همچنین وقتی رو اسکرین سیور رفت هم رمز بخواد تا بالا بیاد .ممنون
دوستان من يكي از پارتيشن هاي هاردمو به اشتباه ديلت كردم حالا چطور ميتونم برش گردونم؟
با برنامه های مختلف ریکاوری می تونی تا حدودیشو برگردونینقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اين درايو درايو ريكاوري لپتاپمه امكان برگشتن كاملش هست؟
با درود
من ویندوز XP SP3 دارم و حدود 3 ماهی میشه که رو سیستمم نصبه. جدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده که او نم اینه که وقتی روی یه آیکونی راست کلیک میکنم و همان لحظه بر روی آیکون دیگر رفته و دوباره راست کلیک میکنم یهو از صفحه میپره بیرون و همه چی خودبخود ناپدید شده و بلا فاصله به دسکتاپ برگشته و پنجره مربوطه بسته شده است. روی هر آیکونی کلیک میکنم همین اتفاق میفته. دوباری با سی دی ویندوز سیستم را آپگرد کردم ولی مشکل پابرجاست. امکان عوض کردن ویندوز رو بخاطر برنامه هایی که روش نصبه را فعلا ندارم. برنامه WinASO Registry Optimizer را نصب کردم ولی کمکی نکرد. اگه دوستان متوجه مشکل بنده شدند لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
نمیدونم تعمیر کردی یا آپگرید!! اما آپگرید کردن فایده نداره!!نقل قول:
شما اول با استفاده از یه آنتی ویروس و anti spyware به روز سیستمت رو کامل اسکن کن؛ بعدش سیستم رو با CD ویندوز بوت کن، وقتی صفحه آبی اومد به ترتیب زیر تعمیر کن:
صفحه اول: کلید enter برای نصب ویندوز
صفحه دوم: کلید F8 برای agrrement
صفحه سوم: درایورهایی که توشون ویندوز XP SP3 باشه رو نشون میده، روی درایو مورد نظرت برو و کلید R رو فشار بده تا repair شروع بشه. بعدش صبر کن تا هروقت هر تنظیماتی ازت خواست بهش بگی و تموم بشه. مراحل این نوع تعمیر کردن خیلی مشابه نصب ویندوزه.
:rolleye: جواب؟نقل قول:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
100% نمیشه ولی تا حدودیشو بر می گردونهنقل قول:
آقا من این پرسش را دارم:نمیشه آپ دیت های نسخه های ویندوز را بطور جدا جدا یا پکیج در اینجا بگذارید که ما دیگر نیازی به سایت مشکل آفرین مایکروسافت نداشته باشیم و در کمال امنیت وصله ها امنیتی ویندوز را نصب کنیم؟ تا ویندوزمان کاملا بروز باشد. ویا راه حل دیگری اگر سراغ دارید بگید (کامل) تا در چاه مایکروسافت نیفتیم, هر چند وقت یکبار دچار این جنیوس ویندوز میشیم که سیستم را قاطی میکنه .خلاصه راهنمائی کامل و قدم به قدم بفرمائید که چه کنیم. ممنون