کسی نیست اطلاع داشته باشه؟
Printable View
کسی نیست اطلاع داشته باشه؟
کسی نیست اطلاع داشته باشه؟نقل قول:
سلام من همون جا دوره کد بودم و هفته ی دیگه هم تموم میکنم حضورتون رو کی اعلام کردن تو برگه امریه؟ سوالاتو از من بپرس.نقل قول:
دوستان سلام
آموزشی بنده تموم شد برگه تقسیمم زده آجا_آج
با توجه به اینکه من نیروی زمینی آموزشی بودم آیا برای ادامه خدمت در ستاد مشرک ارتش در چهارراه قصر لباس رو عوض کنم؟رنگ لباس چیه؟تشکر فراوان
دوستان سلام
آموزشی بنده تموم شد برگه تقسیمم زده آجا_آج
با توجه به اینکه من نیروی زمینی آموزشی بودم آیا برای ادامه خدمت در ستاد مشرک ارتش در چهارراه قصر لباس رو عوض کنم؟رنگ لباس چیه؟تشکر فراوان
سلام دوستان
منم افتادم تیپ 116 پیاده مکانیزه سرلشکر علی صفوی اج قزوین
کسی اطلاعاتی داره به ما بده .تشکر
من برج 10 فرستادم دفترچه
اعزام برج 2 خوردم
برج 2 رو کردن 3
3 رو کردن 4
الان رفتم پلیس +10 اعزاممو کردن برج 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من برج 4 رفتیم که اعزام شیم کچل کردیم کارو زندگیو ول کردیم که بریم خدمت!!! حالا 3 ماه عقب انداختنش!!!!!
دو سال اونجا باید بدبختی بکشیم 6ما هم اینجا نزدیک 3سال از زندگی جون 22 ساله اماده به کار رو تباه کردن بعد انتظار دارن کمبود ازدواج زاد ولد بیکاری فقر بدبختی کم شه!!!!!!!!
کجای دنیا با بهترین سال ای زندگی جون مملکت اینجوری بازی میکنن؟ من ماهی 2تومن درامد داشتم ول کردم واسه ادامه تحصیل برم خدمت حالا از برج 10 من الافم دو سال باید با ماهی 50تومن کنار بیام!!!
صدامونم به هیچا نمیرسه بدبختی
سلام من اموزشی 01 تهران بودم و امریه را که گرفتم یگانمو زده تیپ 72 پیاده مکانیزه اندیمشک-دوکوهه رسته: اداری پرسنلی کد:اموراداری
میخواستم ببینم چجور جاییه؟ و اینکه رسته اداری پرسنلی چجوره خوبه؟ اونجا راحتم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
جایی که ما هستیم هرکیرو میخوان بترسونند میگن میندازیمیت دو کوه.نقل قول:
رسته واقعا اهمیتی نداره چی باشه. هر جا تو یگان نیرو کم باشه میری همونجا. قانونی وجود نداره
لباس فصل باید بگیرید. که یک شلوار یشمی با پیرهن خاکستری و کلاه سیاه هست و کفش معمولی نظامی. بهترین لباس است.نقل قول:
هنوز یگنت مشخص شده کجا افتادی؟ به ما که ۲۰ روز مرخصی دادند که برگردیم ببینیم کجا افتادیم. کلا تو اعزام مجدد ۱ ماه میپرهنقل قول:
گوهترین پادگان تو اطراف تهران هست. با مساحت بسیار زیاد، پیاده روی بسیار بسیار زیاد، امکانات بسیار کم. فاصله خیلی خیلی بد و زیاد از تهران، کرج، اسلام شهر و هر جایی که آبادی باشه، بد مسیر و غیر قابل رفت و آمد اگه در یکی از سه شهر بالا ساکن هستید، هوای بسیار بد، آب غیر قابل شرب. و خیلی دیگه از بدیها که ممکن وجود داشته باشه همه تو این پادگان عظیم هست. همهٔ این بدیها بی ارتباط با رسته شماست، یعنی این شرایط عمومی هست. حالا رسته شما میتونه شرایط رو خیلی خیلی سخت تر هم کنه. البته همهٔ اینها برای کسانی که یگان اسکیشون اونجا افتاده خیلی بد تره ولی شما که فقط ۲ ماه اونجا هستی زیاد ناراحت نیستی چون میگذره،نقل قول:
قابل ذکر است که همین پادگان ابوالفضل شبان که من ۴ سال پیش در اون خدمت کردم، پرندک نبود بلکه لشگرک و لواسان بود، یه بهشت واقعیی که هر روز مثل یک پیکنیک بود برای ما. ناراحت کنندست که انتقال پیدا کرد به پرندک.
20 روز؟؟؟؟نقل قول:
گفت شنبع بیا جکم بگییر....سربازه مسول بود گفت یگانت همون یگان قبل هستتت.20 روز خیلی زباده که؟
آموزشی تموم شد افتادم پدافند بندر عباس عقیدتی سیاسی کسی میدونه چه جور جایی هستش ؟
من از مازندرانم به خاطر فاصله زیاد تا بندرعباس کسری میدن یا باید همون 21 ماه خدمت کنم؟
کسی که پزیرش سپاه نکرده، چقد امکان داره کد سپاه بخوره؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
فک میکنم شامل حالتون بشه یک یا دو ماه...البته چون مسیر دوری هستین مرخصی مدت زمان راهی ک دارین ب منزل به شما میدننقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
درسته پادگان خوبی نیست و امکاناتش کمه ولی به این شدت هم بد نیست
روز اولی که فهمیدم دوره کد پرندک خوردم توی همینجا که پرسیدم همه شروع کردن به بد گفتن و کلی ترسوندن منو
الان که چند رور تا پایان دوره ام مونده اصلا دیگه موندن تو پادگان برام سخت نیست و عادت کردم به شرایطش
یکی از دوستام میگفت عقیدتی سیاسی بخور بخابه به نظر شما همین جوریه؟نقل قول:
01 هم از دوره دیگه منتقل میشه به پرندک. یعنی باریک به برادران سپاه که در فتح یکی از درخورترین و در واقع قدیمی ترین پادگان های کشور از جان مایه گذاشته و هیچ کم و کسر نذاشتن. نِه باریک الله نِه باریک الله!!نقل قول:
امریت رو باید بفترستند ستاد نیرو دوباره تقسیم شین. این قانون که تو همون یگان قبلیت خدمت کنی برداشته شده، مگه اینکه دوباره عوض شده باشه که من نمیدونم و از اینا بعید نیست.نقل قول:
ولی برای من که اینتو بود. تو برق زده بود ۰۱ رفتم مرخصی دادن ۲۰ روز دیگه تا امریه جدید رو بگیریم که حضور در پادگان جدید هم ۵ روز بعد بود ۱ هفته هم تو پادگان جدید الف بودیم تا جامون مشخص شه. البته من فوق لیسانسم، شاید فرق داشته باشه.
کسی نمیدوه پدافند بندرعباس چه جور جاییه؟
کسی نمیدوه پدافند بندرعباس چه جور جاییه؟ :n13:
سلام
معافیت تحصیلی یعنی چی ؟
ایا بعد از کنکور هم پابرجاست ؟
و اگه بخوام دوباره کنکور بدم باید یه معافیت تحصیلی دیگه بگیرم ؟
این که میگن تا یک سال بعد کنکور وقت داریم و سربازی نمیریم یعنی چی ؟
تا هنگامي كه تحصيل مى كنيدتا سال اخر دبيرستان معافيت تحصيلي خواهيد داشت بعد از پايان تحصيل هم تا يك سال فرصت داريد خودتون رو به نظم وظيفه معرفى كنيد تا قبل از اينكه غيبت دار شويد ، شما هم بايد به تاريخ فارغ التحصيليت توجه كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برگ سبز داشته باشی کارت راحته...اما اگر نداشته باشی اینو بگم ک نیرو های خوب رو خود ارتش میگیره باقی رو میده به سپاهنقل قول:
آقا چرا اینجوری شده!!خیلی شیر تو شیر شده!!!
من حدود 20 تیر میخوام دفترچه رو بفرستم ....میخوام یجوری بخورم اسفند...میشه ب نظرتون؟؟؟نشه بخورم سال بعد!!!!!!طرف برج 10 فرستاده پس بعید نیست منم بخورم اخرای سال
لطفا دوستانی که نظر میدن بیان بگن امسال کی دفترچع رو فرستادن و کی اعزام شدن...:n25::n25::n25:
با توجه به حجم بالاى درخواست در امسال شانس شما براى اخرين اعزام سال يعنى برج ١٢ ، ٥٠٪ است مى توانيد در صورتى كه اعزام براى سال اينده بود درخواست تعجيل بزنيدنقل قول:
برگ سبز واسه پزیرش هست. کسی که اوایل مرداد کد اموزشی میخوره ، اگه پزیرش سپاه نداشته باشه مثل بقیه عادی باشه ، ممکن هست بازم سپاه بیفته؟نقل قول:
احتمالش نزديك به صفرهنقل قول:
چجوری باید خودمو معرفی کنمنقل قول:
دفترچه اعزام به خدمت از طریق پلیس +10 پست میکنیدنقل قول:
دوری مسیر هم کسری تعلق میگیره ؟؟؟ کیلومتر باید چقدر باید باشه ؟؟
من با هم دوره ایم ترخیص شدم..اون اول اردیبهشت افتادیگان قبلی...سپاه هستم...شما فک کنم ارتشین....20 روز از خدمت مرخصی نمیدن محاله... پادگان اموزشی نهایتش 7 روزه حکم میزنهنقل قول:
كسرى براى مناطق بد و اب و هوا و محروم داريمنقل قول:
در ارتش براى بچه هايي كه از شهر و استان خودشون دور بودند مقدارى هزينه رفت و امد در نظر گرفته مى شد البته زياد هم نيست
حقوق لیسانسه چقدره ماهیانه در سپاه؟
ببین عزیز جاننقل قول:
من نمی خوام الان برم سربازی و میخوام فرصت یه ساله ام رو صرف درس خوندن برا کنکور بعدی کنم
میشه این کارو کرد ؟
درسته عزیز جان. فرصت یک ساله هرکاری دلت بخواد میتونی بکنینقل قول:
خوب شما دقت نكرديدنقل قول:
فكر كنم شما پارسال فارغ التحصيل شديد اگر درست باشه يعنى اينكه شما از فرجه يك سالى كه نظام وظيفه تعيين كرده استفاده كرديد و بعد از ان تاريخ وارد فاز غيبت خواهيد شد، حالا فردى بدون توجه به اين بند قانون دوباره در ازمون شركت مى كند و در صورت قبول شدن نظام وظيفه براى او معافيت صادر نمى كند
نه من امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردمنقل قول:
مگه منطور از فارغ التحصیلی ، تموم کردن پیش دانشگاهی نیست ؟
من تازه میخام برم کارنامه ی پیشم رو بگیرم
تمام كردن هر مقطع تحصيلي دبيرستان يا دانشگاه فارغ التحصيلي است،نقل قول:
پس شما مى توانيد از فرجه يكساله بدون نگراني استفاده كنيد