دوستان کسی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
Printable View
دوستان کسی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
یعنی غلطی کردم از شاتل اومدم پارس آنلاین :n13:
آقا 2 تا سوال: 1- آپلود پارس رایگانه؟ 2- 128 نامحدود از 15 گیگ بیشتر محدود میکنه یا مثل شاتل تا 3 برابرش رو حلال میدونی و کاری به کارت نداره؟ :n01:
ویرایش: سرعتش تا چند میره اصن؟
نقل قول:
جواب سوال اولت رو میدونم
بله رایگان هست
ولی اگر پروفایلت رو ببینی میزان اپلود رو حساب میکنه اما از حجم اصلی کم نمیکنه!
مرکز شهید قندی افتضاح سرعت پشتیبانی میگه بخاطر پنهای باند و مخابرات باید مشکل جل کنه کسی تو این مرکز همچین مشکلی داره ؟میگه 128و256و512 هیج فرقی نداره
گوگل پلی چند هفته ای هست درست شده اما وایبر افتضاح شده...نمیشه ویدیو و عکس آپلود کرد..چه مرگشه؟؟
خب منم تا قبل از عید مثل شما بودم ,نقل قول:
بعد عید اینطوری شدم !
توی اندروید برای هیچ نرم افزاری امکان آپلود وجود نداره.نه وایبر،نه واتس اپ نه لاین نه... حتی امکان voice message وجود نداره! کلا جز متن،امکان فرستادن هیچ چیزی وجود نداره!حتی یه مدت نقشه های گوگل هم از کار افتاده بودند!!نقل قول:
دوستان ترفندی برای افزایش سرعت دانلود شبانه ندارین؟؟
من از هات اسپـ ـات استفاده کردم، یکم خوب شد (یعنی حدود 3 گیگ تونستم دانلود کنم) !
اما خب همش همین.. ؟!؟!
تفاوت سرعت ها در دانلود شبانه تفاوتش رو نشون میده البته به شرط اینکه مثلا مرکزت خیلی شلوغ نباشه وگرنه هیج فرقی نمیکنه.نقل قول:
سرویست 2 مگ هست ؟نقل قول:
در کل خدمت همه دوستانی که احتمالا سوالشون اینه که شبانه چقدر میشه دان کرد بگم که در مرکز مخابراتی خلوتی که من هستم، من با 2 مگ به طور متوسط 8 گیگ دانلود شبانه دارم (البته خیلی شبا هم دانلود ندارم). دوست من در 5 ساختمان دورتر سرویس 256 کیلوبیت داره و هر شب 3 گیگ به طور متوسط دریافتیش هست. این تفاوتی هست که در مراکز خلوت وجود داره و اگه مرکزتون شلوغ باشه دیگه اولویت سرعت و ... معنی نداره.
دیگه وسع راهنمایی من در همین حد بود. کم و کاستی داشت ببخشید :n02:
نقل قول:
نه سرویسم 512، اما روی 9 مگ بسته شده و اینکه سرعت روزانم 1 مگه !
شبام داغوونه ! بدون هیچ ترفندی به زور به 1 گیگ میرسه !!!
من با 256 شبی 6 گیگ میگیرم
تو 8pic- تو همین آپلودسنتر p30worldنقل قول:
شما با لپتاپ تو کدوم سایت نمیتونی عکس آپلود کنی؟
تو fb
با گوشی هم که ۳ هفتهای میشه وایبر نمیتونم عکس بفرستم.
من با وایبر مشکلی ندارمنقل قول:
طرح همگانیه ندیده گرفتن ما رو دارید انجام میدید ؟؟نقل قول:
جواب دادم که صفحه قبل !نقل قول:
شدیدا به مرکز مخابراتی و شهر و ... وابستست همین دو صفحه اخیر رو بخون یکی با 512 شبی 1 گیگ دان میکنه یکی با 256 شبی 6 گیگ. در روز هم که کلا فرقی ندارن همه 9 مگ.
دوستان من هیابن دارم الان حالا چدنتا سوال
1-اصلا برم پارس یا نه
2-نا محدود 128 بعد از 15 گیگ چطور میشه ؟ چون من یه زمانی که 20 گیگ بود داشتم بعد از اینکه 20 گیگ تموم میشد یکم مودم رو ریست میکردی و اینا سرعتش بر میگشت.
3-128 نامحدود بهتره یا 256 10 گیگ؟شبانه چطوره؟
3-راسته که مشکل داره توی اندروید؟ یعنی مثلا توی واتس اپ ویس نمیفرسته یا عکس نمیزاره یا اسکایپ کار نمیکنه؟
سلام مجدد، توی این یه هفته ای که برگشتم پارس یک شب فقط 1.5 گیگ دانلود کردم محدودم کردن :| یعنی یک هفته اس سرعت دانلود من از 27 بالاتر نمیره :n03:
سرور داخلی هم همین سرعته، دزدای کثیفی ان بعد توی دفترشون میگن شاتل پول شبانه میگیره ما نمیگیریم! خب شما اصلا شبانه ندارید حرومزاده ها :n21:
چند شبه موقع دانلود شبانه، "فقط برخی اوقات" سرعت چند ثانیه میره بالا، بعد صفر میشه، دوباره میره بالا و این سیستم همینطور به شکل منظم رخ میده...
مشکل از مکان دانلود هم نیست و در ping از مثلاً 8.8.8.8 هم این دیده میشه که هر چند تا درمیون 2-3 تا timeout میده!
دقیقاً برای من هم همینجوریه. اعصابم به هم ریخته. هیچکس هم نمیگه برای چی اینطوریهنقل قول:
سلام دوستان
من 1 ماهی هست ک نت پارس آنلاین دارم اما دو تا مشکل دارم ک خودشون هم نتونستن برطرفش کنن.
1- وی پی ان کریو ک وصل میکنم بعد چند دقیقه قطع میشه:n29:
2-سرعت دانلودم از اکثر سایتا نوسان شدیدی داره.مثلا چند ثانیه اولش روی 400-500 هست بعد ی دفعه میشه 0 دوباره 400 دوباره 0 ((فقط از چنتا سایت سرعت دانلودم درسته مثلا sdpol.ir یا سایت خود پارس آنلاین بخش تست دانلود یا سایت topseda.ir))
تنظیمات mtu رو هم تغییر دادم اما باز درست نشد.
خواهشا اگه کسی این مشکل ها رو داره و تونسته برطرفش کنه ب منم بگه.مرسی:n12:
من قبلا سرویس 1 مگ داشتم، دیروز سرویس 2 مگ گرفتم (محدود)
دانلود شبانم تغییر زیادی نداشته، همون مقداری که هر شب میگرفتم تقریبا همونو هم دیشب گرفتم(با اسپلیتر)
SNR ام هم 17.6 روی 16 هست.(پهنای باند خطم روی 2 مگ گذاشتن)
به نظرتون عادیه؟
من وقتی 256 دارم با 2 مگ فرقی نداره. بستگی داره فقط خطت روی چند بسته شده باشه. الکی پول زیادی نده و بگو رو 4 یا 9 مگ ببندننقل قول:
دوست عزیز کاملا ربط داره من اینو از نمایندگی تهران پرسیدم ، وگرنه قیمت همه سرویس ها یکسان بود. تفاوت سرعت سرویس های مختلف توی حداقل سرعت دانلود هست.نقل قول:
در ضمن وقتی پهنای باند بالا بره snr بالا میره و نویز میندازه و کیفیت خط خراب میشه.
وقتی ریت خط بالا بره snr میاد پایین و نویز بیشتر میشه و کیفیت خط خراب میشهنقل قول:
دوستان لطفا یکی جواب منو بده پینگ پارس انلاین چطوره با سرور خارجی
نقل قول:نکته ای که Darkdragon در مورد SNR اشاره کرده صحیح است، اما در مورد خراب شدن کیفیت، کاملاً بستگی به وضع خط شما داره، اگه مشکل سیم کشی نداشته باشید، تجهیزات روی خط تلفن شما مقاومت بیش از حد ایجاد نکنند و اسپلیتر شما سالم باشه، با بالاترین سرعت و ریت هم نباید مشکلی داشته باشید، این کاملاً به خط شما بستگی داره و همچنین فاصله شما از مرکز/DSLAM مخابراتی، البته مودم خوب هم روی این قضیه تاثیر گزار هست.نقل قول:
از اونجا که گویا خط شما (Mojtaba2321) در حد ماکزیمم داره کار میکنه با سرعت 2 مگ، پس تفاوت چندانی نخواهی دید اگه حتی سرویس 9 مگ هم بگیری چون خط شما بالای 2 مگ نمیتونه پاسخگو باشه سرعت دانلودتون همون 2 مگ میمونه.
تو دانلودِ شبانه باید تاثیر بزاره که حدِاقل من تاثیری رو نمیبینم و چند شبه نفسم دارم بند میاد تا ۵ گیگ دانلود داشته باشم (یه ماه قبل حداقل ۱۲-۱۳ گیگ میگرفتم شبی! اسکرین شات هم تو همین تایپک هست)نقل قول:
اما تو روز نباید تفاوتی کنه چرا که به گفته خودِ پارس آنلاین همه خط ها روی ۹ مگ بسته شده بنابراین چه ۱۲۸ و چه ۲ مگ باید همه یه سرعت باشه تو روز.
کاش تاپیک به صورت منطقه مخابراتی بود میشد فهمید تو منطقه مخابراتی ما چقدر یوزر اینجا هست و بدونیم چه شرکتی بهتر ارائه میده چون حوصله ندارم کیفیت بد باشه دوباره جمع کنم یه شرکت دیگه و هزینه های اضافی
من این ماه 256 گرفتم که حجم دانلود شبانه ام با بعضی از دوستان که مثلا 2 مگ دارن توی این تاپیک اعلام میکنن زیاد فرقی نداره . به نظر من تفاوت سرعت شبانه فقط به منطقه مربوطه نه اسم سرعت سرویس
دوستانی که نتِشون به جز ۲ مگ هست میشه یه تست بزارن؟
(مخصوصا عزیزانی که ۵۱۲ و ۲۵۶ دارن)
از سرورِ ایران هم بزارن همینجا (۲-۳ تا هم کافیه نمیخوام تایپک زیاد شلوغ شه. ممنون)
خودم ۲ مگ دارم محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده از سرویس 1مگ به 2مگ تغییر دادم این ماه. شب اول دانلود داشتم 3.5گیگ. سرویس قبلی هم 2.5 تا 3گیگ هم بعضی وقتا میگرفت. و کمتر از این هم میومد البته.
میخوام ببینم چطور بعضیا حرف از 7-8-9 گیگ میزنن؟ جریان چیه؟ چطور واسه ما زیاد فرقی نکرد...سرکاریه؟
به خلوت بودن مرکز مخابراتیت و یا پهنای باند پارس در اون مرکز مخابراتی و یا اون شهر برمیگردهنقل قول:
دوستِ من سرِ کاری چیهنقل قول:
بنده خودم تا ۱۴ گیگ هم گرفتم شبی (البته مربوط به حدِاقل یک ماهِ پیش میشه)
اما الآن نهایت ۵ گیگ میتونم بگیرم.
سرویس 512 دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این تست من ! 128 دارم که رو 9 مگ بستن
خُب ممنون از ۲ دوستِ عزیز
من نتیجه گرفتم سرعتِ آپلودم رو محدود کردن
و اینکه روزانه همه سرویس ها تقریبا سرعتشون تو یه رنج هست.
حالا دوستان به نظرتون به پشتیبانی زنگ بزنم برا آپلود و سرعتش؟
این اواخر خیلی اذیت کرده.
بنظر میاد خطت نمیکشه برای همین آپ استریم رو آوردن پایین تا پرش لینک نداشته باشی. بهتره یه عکس از وضعیت خطت بذاری تا دلیلش رو بهتر متوجه بشی.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
اره زنگ بزن اگر خط شما مشکلی نداشته باشه درست میکنننقل قول:
من اپلودم رو 1 مگ بسته شده