سلامنقل قول:
ترفندش رو میگی؟
من خودم سرور دارم.
سرور خاص نیست.... یه راهی هست.....
کسی بلد نیست به ام هم یاد بده؟
Printable View
سلامنقل قول:
ترفندش رو میگی؟
من خودم سرور دارم.
سرور خاص نیست.... یه راهی هست.....
کسی بلد نیست به ام هم یاد بده؟
خب درست گفتم دیگه :31: داون استریم توی کنسول مودم تغییر نمیکنه ولی سرعت وبگردی هم مثل دانلود محدود میکنن اونم چه محدودی! حالا خودتون که به 100 رسیدید متوجه میشید چه عذابی میده شاتل بعد از 100 درصد.نقل قول:
سلام یادم میاد شما یه شاتل میگفتی 100 شاتل ازش درمیومد پس الان به حرف من که نه تمام بچه های انجمن رسیدی که میکن سرعتمون کمه این تازه اول کاره وقتی سرعته دانلودت رسید به 4 کیلوبایت به فکر رفتن از شاتل میوفتی و میگی شاتل بده (البته در بد بودن کسی شک نداره) اما همه شرکت ها از یه قماش هستند نارحت نشود میتونی بیدار بمونی و از ساعت 5 به بعد با سرعته بالا از میهن دانلود دانلود کنی :31:نقل قول:
Downstream ما رو هم از 570 بردن روی 160 .
تا آخر خرداد اگه درست نشه باهاشون همون کاری رو میکنم که با آسیاتک کردم!!!
من کلا هیچ وقت از میهن دانلود چیزی نمیگیرم تموم فایل ها توی مدیافایر هستن فورا از اونجا دانلود می کنم سرعتش هم خیلی خوبه به 240-250 میرسه اما نمی دونم چرا با میهن دانلود این مشکل رو دارهنقل قول:
سلام یادم میاد شما یه شاتل میگفتی 100 شاتل ازش درمیومد پس الان به حرف من که نه تمام بچه های انجمن رسیدی که میکن سرعتمون کمه این تازه اول کاره وقتی سرعته دانلودت رسید به 4 کیلوبایت به فکر رفتن از شاتل میوفتی و میگی شاتل بده (البته در بد بودن کسی شک نداره) اما همه شرکت ها از یه قماش هستند نارحت نشود میتونی بیدار بمونی و از ساعت 5 به بعد با سرعته بالا از میهن دانلود دانلود کنی
این Downstream که دائم بحثشه چیه؟؟؟ کجا کارایی داره؟ چطور میشه مقدارش رو فهمید؟
سلامنقل قول:
نمیدونم...
مراجعه شود به انجمن پرشین تولز
سلامنقل قول:
دوست عزیز من با سرویس Art 1 دارم با سرعت 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم!
سرعت Art 3 در حالت معمولی 45 کیلوبایت هستش!
به نظر شما این خوب نیست؟
من با ساعت ها تلاش تونستم به این کانفیگ برسم و سروری هم که دارم ماهی 46 یورو هستش که هر سرور بتونه 20 نفر دانلودر رو ساپورت کنه والا با سرور 12 تومنی هم میتونستم این کانفیگ رو انجام بدم اما سرور توانایی این تعداد یوزر رو نداشت!
موفق باشید!
سلام ، من اکو 512 شاتل رو دارم تو اهواز!
نزدیک سه ماهی هست که سرعت دانلود شبانه ام از ساعت 1 تا 3 فرت میزنه و بین 4 تا 8 نوسان میکنه اما از ساعت 3 شب به بعد عادی میشه مثل روزانه و به حدودای 84 کیلو میرسه! اگه اوضا خوب باشه 1200-1300 مگ شبانه دانلود میکنه! ولی خوب ....
من تا چند وقت پیش روزی یکی دو تا ایمیل میفرستادم برا شاتل که چرا سرعت شبا نه برا من بین 1 تا 3 اینطوریه؟ و یه جورایی رو اعصابشون راه میرفتم (وقتی حجم ایمیل هایی که میفرستین با دلیل منطقی بالا باشه از جواب هایی که به ایمیل میدن میشه یه چیزایی فهمید!) و اونا هم نمیتونن به ایمیل جواب ندن! این کار یه چند باری هم جواب داد و سرعت شبانه ام خوب شد ولی باز خراب شد! من از اونجایی که فصل امتحانات هست دیگه بیخیال شدم!تا بعد امتحانات ، دوستان اگه این کار رو بکنن حالا که زورشون به شاتل نمیرسه میتونن اینطوری حداقل یکم حال شرکت شاتل رو بگیرن! اینم ایمیلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادتون نره شماره اشتراکتون رو باید وارد کنید! و دلیل درست حسابی مثل همین افت سرعت باشه! البته دی سی هم الا ماشالا داره شاتل که اونم بحثی داره برا خودش...
پشتیبانی شاتل حتما به ایمل ها جواب میده اما جواباشون معمولا ربطی به موضوع نداره که شما باید بتونین درست حسابی جواب بدین! مثلا چند نمونه از جواباشون اینا هستن:
کد:http://parsaspace.com/files/3962444884/?c=739
سلامنقل قول:
چرا خوبه.
من که نگفتم بده.
dns ست میکنی رو سرورت؟
دوستان سلام
شاتل اوضاش روز به روز داره بدتر میشه
الان بهترین زمان برای استفاده از واژه مزخرفه
کیه که فریاد منو بشنوه :19::19::19:
الان من هم گیجم هم عصبانی وهم ناراحت قبول نداری ببین :24::21::sad:
سلام میخواستم یه مودم بخرم شما کدوم مدلو پیشنهاد میکنید که سازگاری داشته باشه با شاتل ترجیحا وایرلس باشه
ممنون
من 128 اكو دارم.از 8 گيگم 45 درصد رو مصرف كردم.دانلود شبانه به ندرت دارم!
1.مي خواستم بدونم اگر شروع به دانلود شبانه كنم و به 100 درصد برسم سرعتم پايين مياد؟
2.در حالت عادي و بدون دانلود شبانه وقتي به 100 درصد ميرسي يعني ميزان گيگ دانلوديت تموم شده؟
با تشكر
سازگاری ای وجود نداره.نقل قول:
بودجه شما چقدره؟ اگر مشکلی ندارید ASUS بگیرید.
من شاتل ندارم ولی یه سوال دارم
این جریان 100 درصد دانلود که اشاره میکنین چیه که بعد اون سرعت کم میشه؟
منظور 100% محدودیت ترافیک ماهیانه ست.نقل قول:
سلام دوستان
تقریبا 10 روز پیش از دفتر مرکزی شاتل با من تماس گرفتند و بابت هدیه تولد قرار شد به ترافیک دوره جدیدم که شروعش از 14 بود اضافه بشه ، اما هیچ خبری شد ، با تهران چت آنلاین داشتم گفتند با نمایندگی شهرستان صحبت کنین ، با نمایندگی شهر خودم هم صحبت کردم ، گفتند این مسایل به تهران مربوط میشه و ما نمیتونیم کاری کنیم ، دوستان چه راهی پیشنهاد میدهد ؟ :20:
سلام / یاعلی
دوستان شاتل شبانه هاش چه جوریه برای شما
مال من 3 تا 8 کار میکنه
و اگر چند روز هم استفاده کنم 3-4 روز محدودم میکنن
محدودیت حجمی؟ تا چقدر دان کنی شامل این محدودیت میشی؟نقل قول:
سلام دوستان شاتل هم چیز بدی نیست . بهتره تو نظرسنجی هم اضافه بشه .
1-دانلود شبانه درصد شما رو جلو نمیبره که بخواد به 100 برسه.نقل قول:
من 128 اكو دارم.از 8 گيگم 45 درصد رو مصرف كردم.دانلود شبانه به ندرت دارم!
1.مي خواستم بدونم اگر شروع به دانلود شبانه كنم و به 100 درصد برسم سرعتم پايين مياد؟
2.در حالت عادي و بدون دانلود شبانه وقتي به 100 درصد ميرسي يعني ميزان گيگ دانلوديت تموم شده؟
با تشكر
2-آره
این 100% که سرعت رو کم می کنه برای سرویس های مثلا نامحدود ART هست . مثلا 18 گیگ برای سرویس ART1 در ماه می تونی دانلود کنی. به 18 برسی بعد اون سرعتت از دایال آپ بدتر میشه.نقل قول:
من شاتل ندارم ولی یه سوال دارم
این جریان 100 درصد دانلود که اشاره میکنین چیه که بعد اون سرعت کم میشه؟
55درصدرواگرضربدرمقدارحجم ترافیك اولیت بكنی مقدارترافیك باقیمانده روزانه تو نشون میده واگه 45به100درصدبرسه سرویست تموم میشه مگراینكه ترافیك بخرینقل قول:
دانلودشبانه رایگانه وربطی به اون درصدی كه میگیدنداره محدودیت درصدی مربوط به سرویسهای ارت شاتله
توشب سرعت دانلود درحالتی كه دانلود كم داشته باشی یك وقت 65 ویایكوقت مثل روزه اصلا حساب كتاب نداره امااگر دانلودت دریك شب یاچندشب زیاد تربشه مثلا هرشب بیشتراز1000مگادانلودكنی فقط سرعت دانلودشبانت یك شب یا تادوهفته 5 میشه مثل دایل اپ ویا10
سرعت دانلودروزانه ربطی به مقداردانلود شبانه درسرویس اكونداره
ظاهرا شانسیهنقل قول:
سلام / یاعلی
دوستان شاتل شبانه هاش چه جوریه برای شما
مال من 3 تا 8 کار میکنه
و اگر چند روز هم استفاده کنم 3-4 روز محدودم میکنن
مثلا من الان 40 روزه که شبی حداقل 5 گیگ دانلود می کنم اما هیچ محدودیتی شامل من نشده ولی واسه بقیه اتفاق افتاده
خیلی جالبه که من دیشب دقیقا 6 گیگ دانلود رایگان واسم ثبت شده بود اما صبح دیدم نصف فایل ها هنوز موندن! پس داشته چی رو دانلود می کرده؟؟ چند شبه که این اتفاق می افته سرعتش هم ثابته اما صبح که میشه وقتی حجم دانلود شده رو حساب می کنم میبینم خیلی کمتر از اونی هست که باید دانلود میشده و مخصوصا با عددی که توی سایت شاتل واسم ثبت شده اختلاف داره
200 مگ هم تا صبح ارسال می کنه
معلوم نیست سرعتش و ترافیکش داره کجا هدر میره
مرسی از جوابتون.نقل قول:
ببخشید، ولی دیگه اینقدر شارلاتان و کلاهبردار؟ آرت که مثلا نامحدوده!!
این شاتل جدا خیلی بی وجدانه!
دیگه واقعا به هیچ وجه سمت شاتل نمیام:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
خوب مدیافایر برایهمه سرعتش بالاست :46:نقل قول:
شما میگی چرا سرعتم توی میهن دانلود پایین است من هم میگم این تازه اول اذیت کردن شاتل است :14:
حالا میخواهی سرعت بیاد بالا گوش بگیر چی بهت میگم شما باید فایلی که توی میهن دانلود است را به سایت های دیگه انتقال بدی مثلا اپلودفا بعد چون الان اون فایل روی سرور دیگری است سرعت دریافت بالا میره :15:
گرفتی پس همیشه باید به فکر دورزذن شاتل باشی و اگر به نکته ای رسیدی با بچه های انجمن درمیان بزار تا همه استفاده کنند :1:
اما سرعت دانلودت در نهایت به 4 کیلوبایت میرسه :22:
شماره تهران رو بگیر بعد بزن 666 شماره مدیریت کلشون البته فکر کنم من هم همین مشکل رو داشتم بعد از صحبت با این آقا بهم دادنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اس ام اس بزنیم چی بگیم دقیقا که مفیدتر واقع بشه؟!
فکر بدی نیست ولی فکر نکنم اسمی از شرکت بیارن ولی ضرری نداره...
ار بعضی سایتها بدون idm میشه با سرعت 512 دانلود کرد. ولی با idm همون 22 کیلوبایت است. علتش چیه و چطور میشه با idm هم از این سایتها روی 512 دانلود گرفت؟ art 1
بستگی به سروری هم که ازش دانلود میکنید داره دیگه.نقل قول:
سلام
دوستان من امروز متوجه شدم که شاتل سرعت من را پایین آورده . دانلود شبانه هم دارم ولی هیچ وقت از 1 گیگ بالاتر نمی رفت .
قبلا داون استرمم 512 بود اما امروز کردنش 158 . یعنی محدودیت سرعت هم برای شب و هم برای روز .
می خواستم بدونم آیا این محدودیت برای همیشه است یا موقتیه ؟ آیا اگر یه مدتی دانلود شبانه نداشته باشم دوباره داون استرمم 512 میشه یا نه ؟
با تشکر
دوباره 128 شاتل گرفتم
سرعتش به صبانت عمرا نمیرسه ولی من واسه خدمات شاتل گرفتم::
پینگش خیلی ادمو اذیت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چرا با idm محدود دانلود میشه؟نقل قول:
خوب سرویس شما حتما 128 هست؟!نقل قول:
هر وقت محدود میکنن دوان استریم را تغییر نمیدن! یه مدت سرویس شما را روی 512 آپ گرده بودن حالا برگردوندن به حالت طبیعی یعنی 128
فکر نکنم همچین چیزی امکان داشته باشه...نقل قول:
شما اون سرور را به دوستان بگید تا تست کنند!
سلام دوستان من الان دقیقا 17/5 گیگ دانلود کردم بنظر شما اگه بازم دانلود کنم بره برسه به 18 گیگ فقط سرعت دانلودمو میارن پایین یا سرعت داون استیرمم کم میکنن؟؟
بعد اگه باز ادامه بدم سرویسمو قطع میکنن؟؟ ( ART1 )
سلام بعد یه عمر دوباره اومدم تو تاپیک شاتل!!!!
خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال داشتم
اولا اینکه من الان اینرتنت 512 شاتل دارم(سرعت دانلودم بطور ثابت همیشه 60-80 هست) چه شب و چه روز!!! ماهی هم 19900 دارم میدم و 3 گیگ در ماه ترافیک دارم و از ساعت 1 تا 8 صبح هم ترافیک رایگانه!!!
میخوام به صبا منتقل بشم و سرویس 1 مگ رو بخرم!!
تو سایتش هیچ اطلاعاتی در مورد قیمت سرویسهاش و میزان ترافیک نزده!!!
1- لطفا قیمت تمامی سرویسها+ ترافیک مصرفی رو بگین
2- با توجه به اینکه ساکن تهران(مرکز مخابراتی فرد اسدی) هستم میخوام بدونم کیفیت سرویسهای صبا به چه صورته؟ و کلا با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم به نظرتون مقرون به صرفه هست که تغییر سرویس بدم یا خیر؟
من الان تو تبریز 128 صباهم در کنار شاتل دارمنقل قول:
سرعتمو تا 280 میتونم ببرم بالا
برای 128 سه ماهه 5 گیگ هم 28 تومن دادم
در ضمن من 128 شاتل دارم 3 گیگ 13900 تومن
سرعت دانلود هم بین 72 تا 80!!!!!!!!!
اینم تعرفه ها:
کد:http://www.adsltabriz.com/index.php/price
تاریخ 4/4 طرح 3گیگ+3گیگ هست دوستان اماده باشند:31:
یعنی 3گیگ ترافیک میخری و 3گیگ هم خودشون هدیه میدن میشه 6گیگ
درسته این اتفاق گاهی میفته . چون downstream شما رو 572 هست .این سرعت مخصوص وبگردی شماست.نقل قول:
ار بعضی سایتها بدون idm میشه با سرعت 512 دانلود کرد. ولی با idm همون 22 کیلوبایت است. علتش چیه و چطور میشه با idm هم از این سایتها روی 512 دانلود گرفت؟ art 1
سرعت دانلود رو با یه نرم افزار دیگه روی 196 کیلوبیت محدود کردن .
بعضی مواقع که از دانلودمنیجر استفاده نمی کنید و مستقیم روی لینک ها کلیک می کنید اون نرم افزار محدود کننده متوجه نمیشه که دارین دانلود می کنین و فعال نمیشه و شما با همون 572 کار می کنید . این اتفاق با V p n های مخصوص تقربیا همیشه میفته.
downstream کم نمیشه ولی اگه از اون ترفند V p n دیگه نمیشه استفاده کرد و سرعت دانلودت همیشه بسیار پایین میمونه.نقل قول:
سلام دوستان من الان دقیقا 17/5 گیگ دانلود کردم بنظر شما اگه بازم دانلود کنم بره برسه به 18 گیگ فقط سرعت دانلودمو میارن پایین یا سرعت داون استیرمم کم میکنن؟؟
بعد اگه باز ادامه بدم سرویسمو قطع میکنن؟؟ ( ART1 )
یه چیزی تو مایه های شب ها 1 تا 8 میشه که downstream هنوز 572 هست ولی سرعت دانلود خیلی کمه.
ای بابا ده بار پرسیدم حداقل یکی جواب منو بده
این Downstream چیه؟ کجا کاربرد داره؟ از کجا مقدارش رو بفهمم؟
نقل قول:
به چه مناسبت؟
نهایت سرعتی هست که مودم شما آپ شده و نهایت آخرین زوری که برای دانلود بزنیم میرسیم به اون عدد. کاربردی نداره جز جهت اطلاع از وضعیت سرعتی که شرکت بسته. از تو کنسول مودم با نوشتن عبارت 192.168.1.1 در آدرس بار مرورگر و رفتن به بخش status (جای این عدد مودم با مودم فرق داره بسته به مارک مودمتون. بگردین پیدا میکنین)نقل قول: