[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امروز خط دومم رو بر روی مخابرات رانژه کردم یه سرویس جشنواره داشتن که سالی 60 گیگ بود و ماهیانه 10 گیگ ترافیک شبانه هم رایگان داشت قیمت 57 هزار تومان برای یکسال.
کدوم سرویس جشنواره؟ میشه بیشتر توضیح بدین!l
صبانت بهتر بود چون هم ساعات رایگانش مناسبتر است(4 تا 10) و هم ماهانه بیشتر از 75 گیگ میشود رایگان دانلود کرد.نقل قول:
متاسفانه جز پارس انلاین و مخابرات و اسیاتک هیچ شرکت دیگه ای در این منطقه سرویس نمیده.نقل قول:
...حذف شود...
دوستان آسياتك تعرفه يا طرحي داره كه آپلود توش رايگان باشه؟براي دوربين مدار بسته كه آپلود داره
براي دفتر ميخوام.در ماه نهايتن 10 گيگ دانلود داريم،همين
Sent from my iPhone using Tapatalk
همه تعرفه ها فک کنم اپلود رایگان داشته باشهنقل قول:
فک کنم کلا اپلود رایگان باشه توی اسیاتک
آپلود کلا رایگانه فقط اینو بدونین که سرعتش در بهترین حالت 64 کیلو خواهد بود.نقل قول:
سرویس 18 ماهه عصرانه آسیاتک با حجم 365 گیگ و قیمت 99 هزار تومان هم به نظر می رسد بهتر از جشنواره مخابرات است.نقل قول:
این سرویس در هالهای از ابهام قرار داره معلوم نیست بین ساعات 16-20 چی تحویل بده از آسیاتک بعیده بیاد تو ساعات رایگان حجم حساب کنه یا سرعتو محدود میکنه به 32 کیلو که بازم بعیده و یا کلا 16-20 نامحدود از آب درمیاد که یه سرویس توپ میشه :n10:نقل قول:
تو حالت آخری بعد از چند ماه این جمله رو زیاد خواهیم شنید: «من بیشتر از 256 گیگ تو ساعات 16-20 دانلود داشتم ولی بازم تو این ساعات نت رایگانه :n02:»
البته یه طرح دیگه هم داشتن که 120 گیگ یکساله با 300 گیگ شبانه بود با قیمت 108 هزار تومن مشابه اسیاتک که با ارزش افزورده اسیاتک مشابه هم مییشه قیمتشنقل قول:
نخیرتایم رایگان حساب میشهنقل قول:
سراسری قطعه ؟ یا؟
سراسری قطعه ؟ یا؟
من سه تا احتمال دادمنقل قول:
شما سرویسو خریداری کردی و 256 گیگو تموم کردی اینو میگی یا از کسی پرسیدی؟؟؟
نقل قول:
همون یا... قطعی نبود.
دوستان کسی توی منطقه آزادگان اینترنت داره از این شرکت؟(پیش شماره 8874)من میخوام برای دفترمون بگیرم اما موندم چی بگیرم.از ساعت 9 تا 6 عصر هستیم پس دانلود رایگانو اینا ندارم.دانلود هم نداریم و فقط عدم قطع شدن برامون مهمه.ماهی 8-12 گیگ فکر میکنم حجم مصرف میکنیم
پشتیبانی گفتنقل قول:
الان یکروزه قطعه تلفن هم بوق داره آسیاتک و مخابرات هم میگن مشکل از سمت ما نیستنقل قول:
بچه ها من همیشه شهاب میگرفتم، اون زمان که 10مگ بود
ولی خطم بیشتر از 8 نمیکشید هیچ وقت
اندفعه دیدم کهکشان اضافه شده، گفتم من که بیشتر از 8 نمیتونم استفاده کنم بذار همینو بگیرم
ولی متاسفانه سرعت شبانم شد 120، قبلا 700 اینا بود
کسی تجربه مشابه داره؟
یه مشکل مسخره دیگه هم برخوردم که امروز باید با صدای مشتری تماس بگیرم و مطرح کنم، اگه جواب درستی ندن کار به 195 و این داستانا میکشه!
شما باید اول مودمت رو تست کنی روی یه خط دیگه اگه سالم بود ببری سر سیمی که مخابرات از بیرون اورده کل خط داخل رو قطع کنی و سیم رو بدون هیج اتصالی مستقیم به مودمی که سالم هست متصل کنی اگه لینکت ثابت شد مشخص میشه سیم کشی ساختمان مشکل داره. اکه اونجا هم سر سیم مخابرات مستقیم بدون هیچ اتصال دیگه ای جز مودم بازم قطع بود دیگه باید تماس بگیری مخابرات بگی سیم مخابرات رو از ساختمان قطع کردم و مستقیم زدم به مودم تست شده و بازم خطم لینک نداره لطفا خطم رو چک کنید رانژه ای که شده مشکل نداشته باشه اگرم حرفتون خریدار نداشت تماس بگیرید اسیاتک بگید مستقیم خط رو تست میکنم با مودمی که سالم هست و تست شده و بازم لینک ندارم لطفا به مخابرات بگید رانژه رو خط من مجدد انجام بشه تا خودشون رانژه مجدد بفرستن براتون که چک کنن.نقل قول:
متاسفانه به علت اینکه ساعت رایگان جزو قانون تنظیم و مقررات نیست و شرکت میتونه اصلا رایگان رو ارائه نده نمیتونید هیچ گونه اعتراضی کنید.نقل قول:
ربطی به این موارد نداره خطی که بوق داشته باشه یعنی ارتباطش با مخابرات وصله.نقل قول:
دروغگویی و قطعی از سمت آسیاتکه دیشب میگفت مشکل از سمت ما نیست
امروز تماس گرفتم میگه کی همچین حرفی زدیم ممکنه ازطرف ما باشه:n21:
سرویس 144 گیگ 18 ماهه شاتل با قیمت 90400 تومان مناسبترین سرویس برای شماست.نقل قول:
پینگ از سرورای خارجی چنده برا بازی انلاین اسیاتک خوبه لطفا یکی جواب بده
البته سوالمم مسخرس تنها شرکتی که بهم نت میده اسیاتک این حق انتخاب منو کشته بازم بدونیم بهتره
آسیاتک کلا پینگش زیاد خوب نیستنقل قول:
داداش میشه بگی پیگش چقده مثلا 8.8.8.8نقل قول:
هم اکنون بالای 300 تصویر بخواید تا عکس بگیرمنقل قول:
...حذف شود...
پینگ آسیاتک:نقل قول:
# IP Address Response Time TTL
= ========== ============= ===
1 8.8.8.8 127 ms 64
2 8.8.8.8 128 ms 64
3 8.8.8.8 127 ms 64
4 8.8.8.8 126 ms 64
5 8.8.8.8 130 ms 64
6 8.8.8.8 126 ms 64
7 8.8.8.8 127 ms 64
8 8.8.8.8 127 ms 64
9 8.8.8.8 131 ms 64
10 8.8.8.8 129 ms 64
پینگ ایرانسل:
# IP Address Response Time TTL
= ========== ============= ===
1 8.8.8.8 96 ms 64
2 8.8.8.8 77 ms 64
3 8.8.8.8 71 ms 64
4 8.8.8.8 70 ms 64
5 8.8.8.8 68 ms 64
6 8.8.8.8 72 ms 64
7 8.8.8.8 67 ms 64
8 8.8.8.8 68 ms 64
9 8.8.8.8 87 ms 64
10 8.8.8.8 90 ms 64
من نمی فهم اگه سرویس های شب رایگان اه چرا با سرویس های معمولی که شبانه ندارن گرونتر هستن خب اگه هزینه شبانه رو هم دارن می گیرن پس چرا سرعت شبانه رو محدود می کنن :n13:
چون در این بین چند مسئله هست.نقل قول:
اول اینکه تعدادی هستن که اگه 30 روز از هر شب دانلود رایگان از ساعت 2 شب تا 8 صبح داشته باشن حتی اگه چیزی لازم نداشته باشن میگردن همون فیلمهایی که دیدن مجددا با کیفیت متفاوت دانلود میکنن که فقط بذارن توی هارد خاک بخوره حتی یکبار هم نمیرن سراغ جیزای که دانلود میکنن فقط میخوان دانلود رایگانشون استفاده شده باشه.
اما بشخصه حتی سرویس رایگان هم دارم اما فقط در ماه شاید 5 شبش رو دانلود میکنم اونم چون لازم دارم و 25 شب رو اصلا دانلود نمیکنم
این یک مسئله که همیشه شرکت ها از کمبود پهنای باند در ساعات رایگان بخاطر دانلود زیاد مشکل دارند.
برای من الان بالای 250 هست و بعضی ساعت ها تا 350 هم میره.نقل قول:
دوستان لطف کردندگذاشتن.الان پینگ گرفتم154بود.نقل قول:
موفق باشی
آره بعد از تغییر dns server که با ۱۸۵ شروع میشه وضیت نت خوب شده تقریبا یکس دو هفتست ولی بازم به گرد پای ایرانسل نمیرسن قبلنا مال من تا ۲۰۰ هم میرفت ولی ایرانسل ثباتش بیشتره از آسیاتک.نقل قول:
مودمو یه بار خاموش روشن کن ببین فرقی میکنه پینگت خیلی بده :n13:
اینی که شما می فرمایید درست هستنقل قول:
ولی باز تو همین بی حساب کتابی ها یه حساب کتاب نسبی وجود داره!
همیشه آسیاتک سرعت دانلود شبانش با سرعت دانلود روزانش یه نسبتی داره
ولی فکر نمیکردم وقتی رو 10 مگ 700 بود رو 8 مگ 120 باشه
گویا باز باید همون شهاب که الان 16 مگ شده رو بگیرم
این سوال هم از همه دوستان:
الان من 10 گیگ حجم از طریق 5 هدیه سرشماری گرفتم، ولی وقتی میخوام شهاب بگیرم میگه " مقدار حجم بعد از تغییر سرویس 1979.73 (mb)" ،منظورش اینه که این قراره به حجم قبلی اضافه بشه یا کلا همین حجم میمونه؟
سرویس قبلی کهکشان 2 گیگ بود و این شهاب 4 گیگ، اگه منظورش اینه که قراره اضافه بشه منطقیه، ولی در غیر این صورت نمیدونم چجوری محاسبه کردن
نت بازم مشکل پیدا کرده؟؟؟ بعضی از سایتا باز نمیشن حتی سایت خود آسیاتک :n36:
------------
الآن دیگه کلا قطع شد چراغ نت خاموش شده :n41:
الآن با ایرانسلم مال بقیه مشکل نداره؟؟؟
حساب 2x2=4 موضوع پیچیده ای نیست که ب مقلطه و... احتیاج داشته باشهنقل قول:
یک سیمه از طرف اسیاتک میاد مخابرات مخابراتم وصل میکنه بسیم تلفن منزل همین تموم شد.
حالا آسیاتک دوروزه مارو سرکار گذاشته که قطعی رو خیر سرش داره برسی میکنه.به مخابراتم که زنگ میزنم میگه من فقط بوق رو چک میکنم برای برسی
adsl باید آسیاتک بهم درخواست کتبی بده . این وسط کسی که الافه و روزی 3 تومن هزینش دود میشه میره هوا امثال من مصرف کنندم
والی آسیاتک به چیزشم نیس
.....حذف شود....