این دکل به احتمال زیاد ایرانسل هستنقل قول:
Printable View
این دکل به احتمال زیاد ایرانسل هستنقل قول:
نقل قول:
4 جی که هست . پلاس از مرکز مخابراتی راه اندازی میشه و نه با تعویض فرستنده ها روی دکل . پس بالقوه پلاس هم هست
نقل قول:
رایگان ه مگه ؟ ماهی 29000 تومنه
هیچ مشکلی پیش نمیاد سیستم های همراه اول مثل ساعت رولکس کار میکنند از ایرانسل هم دقیق تر هستند
سلام
من گوشی ال جی g4 دارم.
توی سیم کارت ایرانل میتونم که گوشی رو در حالت only lte قرار بدم و موبایل هم فقط در این حالت قرارا میگیره حتی اگر سیگنال ضعیف باشه.
ولی توی همراه اول با وجودی که بسته الفا پلاس دارم و سیگنال هم 4g هست.ولی گوشی رو نیتونم روی حالت only lte قرار بدم.
ایا دلیل خاصی داره ؟
ایا خود همراه اول این امکان رو مسدود کرده ؟
بقیه تا حالا تونستند همچین کاری بکنند یا فرکانس خاصی رو انتخاب کنند ؟
سلام دوستان
پوشش شبكه نسل سه و چهار همراه اول تو تهران چطوره؟ من الان راينل دارم ولي تو خونه خوب انتن نميده ولي همراه اول خوبه! ولي كلا ميخوام بدونم تو تهران پوشش دهي و كيفيتش چطوره؟ حداقل نسبت به رايتل! چند وقت پيشا خونه اقوام بوديم طرفاي تهرانپارس كه ميدونم بحث انتن دهي اونجا هم مساله داره ولي همراه اول ال ني اي بود و رايتل رومينگ شده بود. همينطور تو مترو كه همراه اول كلا نسل چهار بود و كيفيتم خوب!
كلا دنبال سرعت بالا و دانلود نيستم. دنبال كيفيت با سرعت حداقل در حد دو مگابيت اينا به بالا.
شاید اصلا سیم کارتت یو سیم نیستنقل قول:
اگه هست پس کرم از همراه اول ه
اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث شده
دقیقا کرم از همراه اوله :n34:نقل قول:
من گوشیم سونیه lte only میزارم مشکلی نیست...بدون lte only هم وصل میشه...البته برای من سرعت با تریجی فرق نداره و حتی کمتره متاسفانهنقل قول:
كسي از دوستان نظري نداره؟نقل قول: