خوب چند تا پست اینجا حداقل میخوندین یا حرف ما باور میکردین که گفتیم داغونه!!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
خوب چند تا پست اینجا حداقل میخوندین یا حرف ما باور میکردین که گفتیم داغونه!!!!نقل قول:
متاسفانه وقتی این تاپیک را پیدا کردم کار از کار گذشته بود امروز روز اول بود اما از 8 صبح تا 9 شب زده 3 گیگ استفاده کردی --دانلود داشتم اما نه این قدر دیگه --نقل قول:
من در حال حاضر 8 مگ 1 ماه 16 گیگ گرفتم اما خطم روی های وب بیشتر از 4 مگ جواب نمیده
شما کدو م سرویس را پیشنهاد میکنید که بصرفه باشه --
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 8 مگ دارم بزور 6 مگ میکشه. علاوه بر خطمون تجهیزات های وب هم داغونه. ببینید ایرادای های وب پشتیبانی ضعیف حجم دزدی و کوچکترین ایراد از خودشون میگن مقصر شمایی خطتت ایراد داره یا مرکز مخابراتت داغونه اونوقت خط و براتون پایین تر میبندن. من اگر مرکزمون محدودیت پورت خداشت تا حالا تخلیه کرده بودم.نقل قول:
الان بدجور داغونه شما 8 مگ گرفتید بالاترین سرعت دیگه خودتون حدس بزنید.8 مگ شبانه نداره. شما اگر خطت نمی کشه 1 مگ بگیرید شبانه هم داره اما تو سرعت فرقی نداره های وب پهنای باند کم اورده و بدتر هم خواهد شد.
الان نمیدونم روی 4 یا 6 گذاشته -- ظهر حدود 40 دقیقه 10 بار پروفایلم را عوض کرد و هر دفعه ما تست میکردیم و سرعت دانلود را بهش میگفتیم تا اخرش بهترین حالت که میشد را برام گذاشت -- روی خط من اصلا adsl2+ جواب نمیده فقط حالت g.dmt جواب میداد --نقل قول:
برای شما روی چه حالتی قرار داده ؟
اما با پارس انلاین قندشکن ک--ی--ر---و سرعتش خیلی پایین بود اما با های وب خیلی بهتر هست
برای من هم gdmt هستش. اتفاقا برای من چیز ش کن ها سرعتش پایینه اکثرا مسدود میشن.نقل قول:
یک حالت دیگه هم د اشت که g.dmt.lite برای من بیشتر از یک مگ روش جواب نمیداد --ظهر روی g.dmt. بود که روی 4 مگ بیشتر جواب نمیداد ---حالا دیدم روی g.dmt.bis هست که تا 6 مگ جواب میدهنقل قول:
مدول gdmt lite برای همه همینه از اسمش معلومه. به هر حال هر مودی که رو خطتون جواب میده بزارید باشه.نقل قول:
جدا" های وب چرا این جوری شده ، تو این چند سال تا حالا اینقدر داغون نشده بود،شانس آوردم شاتلم دارم، خودتون مقایسه کنید ، ساعت 1 شب مقایسه دو تا اینترنت های وب و شاتل:
پینگ داحلی با های وب :
پینگ داخلی با شاتل :
همین الان پاشون رو از روی سیم برداشتن:
البته سرعت با خارج هنوز خیلی کمه ولی به همینم راضی ایم ما:
بگو اون یکی پاشون رو هم از روی اون یکی سیمه بردارند:n08:نقل قول: