نقل قول:
نوشته شده توسط Kianoosh;7697011[QUOTE
]باز نقل قول شروع شد نه؟!
:n06:
منظورت رو متوجه نمیشم شما یک چیزی پروندی که ظاهرا مخاطبت هم من بودم درسته ؟ کاری که عوض داره گله نداره اینم درسته ؟ نه ؟
نقل قول:
با اینکه هیچ شکی ندارم دی ان اس تاثیری در این وضعیت سرعت خارجی و تحریم شکن ... نداره برای اینکه ثابت بشه بهت با تغییر دی ان اس هم تست میکنم!"
هرکسی که حداقل سوادش در حد یک نتورک پلاس باشه میتونه بفهمه که دلیل این موضوع چی هست . برای اثبات این ادعا خیلی دیر تشریف اوردید جناب چون هر لحظه سرعت من داره بهتر و بهتر میشه
نقل قول:
مال" شما اگه جوری هست به خودت ربط داره ولی وضعیت اینترنت پرسرعت من نوعی همینی هست که دارم میگم و با گل و بلبل گفتنهای شما درست نشده
اینجا صحبت کلی هست و احتمالا برای مراکز مخابراتی متفاوت هست . در پست قبلی فرمودند هر مرکز مخهابراتی بصورت مستقل عمل میکنه.
نقل قول:
شما میتونی بری الان جیغ بزنی تو خیابون که اینترنت کاملا درست شده مشکلات به طور کامل رفع شدن شکر خدا و همه چیز عالیه!:biggrin: تغییری تو شرایطی که من نوعی دارم فعلا دیده نمیشه!به دوستای زیرساخت و سپاه و .. هم سلام برسون بگو خسته نباشید!!
:n09:
دوست عزیز کسی با شما اینجا بد صحبت کرد ؟ اگه هست بفرمایید تا با مدیر میثم صحبت کنم و باهاش بخرورد کنم . اگر نه لطفا حد خودتونو نگه دارید و به کسیتوهین نکنید.
اینجا جنگل نیست ادمها منطق دارن و عشور دارن و با بحث کردن به نتیجه میرسند اما اگر شما با این قضه مشکل دارید میتونید از مدیریت استعفا بدهید و دکمه خروج رو بزنید و بیشتر از این باعث ناراحتی دوستان فروم نشوید
نقل قول:
شما نمیتونی تعیین تکلیف کنی به کسی که اینجا مشکلش رو نگه چون مخالف نظر شماست( با اطلاعات خیلی زیاد از شبکه و اینترنت چون برای شما درسته برای همه درسته :n08:) هرکس غیر از این بگه ادا اطوار کودکانه هست ... مگه اینکه علاقه داشته باشی بری رو king_designer3 :n01:
[/QUOTE]این ادبیات تهدید امیز هم جزیی از مدیریت اینجحاست ؟ توهین مسخره بازی استفاده از اسمایلی هایی برای مسخره کردن کاربران هم جزیی از مدیریت اینجاست ؟ اینجا دهاته یا سیرکه ؟ من برای کسی تعیین تکلیف نکردم خواهش کردم تا وضعیتی که به استیبیلیتی کامل نرسیدیم کسی اعلام وضعیت نکنه . به هرحال من خوش شانس ترین بودم که این اتفاق رو تجربه کردم و باعث خوشحالی هست که دیگران هم میتونند این رو به فال نیک بگیرند و منتظر بهبود وضعیت باشند...
در مورد این پست اخیر شما بصورت صریح با مدیریت صحبت میکنم.