واستا درست میشه صبر کن:n02: اگرم میخوای قطع کنی بعدا وصل کنی اینترنتتو قطع کن واستا تا لانچر ارور اینترنت بده وقطع کن لانچر و تمامنقل قول:
یعنی چیکار کنم من؟؟:n28:
Printable View
واستا درست میشه صبر کن:n02: اگرم میخوای قطع کنی بعدا وصل کنی اینترنتتو قطع کن واستا تا لانچر ارور اینترنت بده وقطع کن لانچر و تمامنقل قول:
یعنی چیکار کنم من؟؟:n28:
عذر خواهی میکنم دوست مننقل قول:
سرم شلوغ بوده پستارو سریع جواب دادم
22 کیلو ip جمع کرده بودم منتظر بودم lucian آنلاک بشه، انقدر صبر کردم باز نشد، خسته شدم رفتم 15 تا چمپ خریدم، ip ام صفر شد، حالا میبینم lucian آزاد شده ولی ip ندارم بخرمش ....
قیافه Riot: :n02:
قیافه من: :n27:
قیافهlucian: :n10:
از دوستانی که پچ جدید رو دانلود کردن خواهش میکنم اگر ممکنه فایل زیر رو تو پوشه بازی لول سرچ کنن و آدرس دقیق که این فایل قرار میگیره به من بدن! با تشکر:n16:
VOBank_en_US.fsb.compressed
بیا عزیزم:نقل قول:
فقط باید حواست به ورژن باشه باید ورژنش رو عوض کنی فکر کنم 0.0.0.117کد:http://l3cdn.riotgames.com/releases/live/projects/lol_game_client_en_us/releases/0.0.0.117/files/Data/Sounds/FMOD/VOBank_en_US.fsb.compressed
تا بحال براتون اتفاق افتاده زمانی که آپدیت میاد و شما بازی رو باز میکنید یک چترباز بیوفته رو کابل برق و دوبار آپدیت شما کنسل بشه؟!:n29:
این lolskinsخراب شده؟
عاغا این استپ 2 چقدر هست؟:n13:
نقل قول:
تا بحال براتون اتفاق افتاده زمانی که آپدیت میاد و شما بازی رو باز میکنید یک چترباز بیوفته رو کابل برق و دوبار آپدیت شما کنسل بشه؟!:n29:
LolOololOLololOLolOLolL
نقل قول:
عاغا این استپ 2 چقدر هست؟:n13:
300 و خورده ای