آی پی کجاس تو سوئده ؟نقل قول:
تایم اوت بود کلا برا من :n02:
Printable View
آی پی کجاس تو سوئده ؟نقل قول:
تایم اوت بود کلا برا من :n02:
آره پینگ منم 650 ـه! 20 بار ریستارت کردم درست نشد که نشد!نقل قول:
فقط یه ارزو دارم اینه که قبل از مردن یه بار درست و حسابی اینترنت داشته باشم ...............
یا قبل از مردن یه سفر فرنگ داشته باشم واسه نتش:n02::n19:
دوستم پریروز از سلیمانیه برگشته بود میشگفت اینترنت غوغا میکردم گوشیش ویندوز بود همه برنامه هاش رو اپ و دانلود کرده بود لامصب یه صفایی کرده بو د اونجا
دیشب و امروز صبح مخابرات مشکل داره و یهو هنگ میکنه خط ....
از این موضوع گذشته یه نکته ای در مورد مشورت گرفتن دوستان برام عجیبه!!
طرف میاد اینجا میپرسه از کجا خط بگیرم؟
اکثراً کاملاً واضح میگن (و میگیم) که اگه پینگ برات مهمه به هر دلیل دور و ور مخابرات نیاید که پینگ و کیفیت نداره سرویسش
ولی اگه دانلود زیاد و ارزان میخاید بیاد مخابرات!!
جالبه که طرف اینا رو میخونه بیاد دقیقاً میاد مخابرات میگیره و ازش فرداش هی اینجا کامنت میزاره چرا پینگ مخابرات خراب شده!!
خوب ، گرامی!
این همه مشورت دادن به شما که پینگ میخوای نیا مخابرات ... به خاطر خودت اینو میگن که بیخودی اعصاب خودت و دیگران رو خراب نکنی
لعنت به مخابرات :n27:
وسط بازی پینگ میره روی 999 !!!
نقل قول:
درسته امروز کلاً مثل بازار سکه و طلا بالا پایین میره تمام متغیرهای سرویس مخابرات :n04:
:n16::n13:
والا این یه زمانی rank 1 سرورای WOW بود!!!! هنوزم هست اما ظاهرا برادران غیور ، بازی WOW رو خلاف دونستن و گل گرفتن!!!نقل قول:
کلا هرچی سرور خارجی WOW رو تعطیل کردن بعد سرورای ایرانی تا جایی که تیغشون میبره دارن از مردم دزدی میکننن :n24:
نقل قول:
یکی از آرزو های ما هم اینه که بشه یه روز به google play وصل شد.....
یکی نیست بگه این ام ریکای جنایت کار اگه با مردم دشمن نیست ، چرا تو اینترنت مردومو تحریم کرده؟؟؟
google play به .... چه ربطی داره؟
اگه تونستین قید دانلود رو بزنین سرویس دهنده رو عوض کنید
من بعد از کلی کلنجار تصمیم گرفتم بیخیال دانلود بشم و سرویس دهنده رو عوض کردم
به جرات تا الان شاید تو یک سال (بجز زمان انتخابات) حداکثر 10 روز مشکل داشتم و بقیه موارد پینگ ثابت 160 بوده
اما خوب دیگه دانلود نمی کنم
البته موقعی که دانلود خیلی ضروری دارم با یه ترفند تا یک گیگ رو بدون پرداخت هزینه خیلی متفاوتی شاید 1000 تومن :n02: با سرعت یک مگ می گیرم :n02:
این چند روزه اینترنت مخابرات اشک ما رو درآورد ! فک کردم مودمم مشکل پیدا کرده ولی انگار بازم مخابرات شاهکار کرده ! 1 مگ نامحدود 1 به 5 گرفتم ، سرعت دانلودم باید چند باشه ؟ چه از سایتایی که سرورشون تو ایرانه چه اونایی که خارج از کشورن ؟ در ضمن کسی می دونه چرا بعضی سایتایی که سرورشون خارج از کشوره چرا فقط در بعضی ساعات روز سرعت دانلودش بالاست ؟