دیشب افتضاح بود.
حدود 200 مگ. فقط 200 مگ !
Printable View
دیشب افتضاح بود.
حدود 200 مگ. فقط 200 مگ !
اگه تو یک شهری اکانت پارس داشته باشیم و نصفش مونده باشه بریم یه شهر دیگه٬ میشه منتقل کرد؟
ااااااااااااا؟ نه داداش تا اونجایی که میدونم 15 تومن پول نصبه حضوری هستش همین بازم دروغ گفتن چون از پشت تل 5 تومنه یک بار بخاطر امتحانا 1 ماه شارز نکردم گفتن اگه میخوای پورتت بمونه باید خط رو فیریز کنی که ماهی 5 بود فک کنمنقل قول:
نیازی به انتقال نیست با همون یوزر و پس هم میتونید در شهر دیگه کانکت بشید! :46:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم :
الان ویندوز رو عوض کردم اما همین که مودم رو وصل کردم بدون تنظیم کردن ، اینترنت فعاله ! چرا ؟ دیگه من تنظیماتشو نزدم . ایرادی که نداره ؟!
نقل قول:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم خوشحال می شم اگه کسی می دونه جواب بده...
من الان تو شهرستانم ارومیه و احتمال زیاد تا هفته دیگه برم تهران و ساکن شم ... اینجا از پارس آنلاین اکانت گرفتم و بدک نبود راضیم یه 15 روزی مونده مدت اکانتم تموم بشه ولی پهنای باندم یه چهار گیگی مونده می خواستم ببینم می شه این چهار گیگ رو به کسه دیگه انتقال داد ؟ همچیم چیزی تو پارس آنلاین هست؟
دوست عزیز ممنون از اینکه یه جورایی سوال من رو تکرار کردیننقل قول:
اگه تو یک شهری اکانت پارس داشته باشیم و نصفش مونده باشه بریم یه شهر دیگه٬ میشه منتقل کرد؟
می شه توضیح بدین چه جوری نیازی به انتقال نیست؟ مثلا من می تونم تو تهران با همین یوز و پس آن بشم؟؟ چون یادمه یه هفته ای طول کشید که پورتم فعال بشه؟ یعنی می گفتن یکی می خواد اکانتش رو ببنده بعد تو می تونی؟ چون تو مرکز مخابراتی محدوده و از این حرفا ...راستش من زیاد از اصطلاحاتی که شما به کار می برین سر در نمی یارم مگه پارس آنلاین تو همه مناطق تهران چه می دونم پوشش داره؟؟نقل قول:
نیازی به انتقال نیست با همون یوزر و پس هم میتونید در شهر دیگه کانکت بشید!
سلام دوستان عزیز من یه مودم d-link 2640u خریدم و بعد بردم گارانتی تا برام کانفیگ کنند که اینکارو کردن اما الان نمیدونم چیکار کنم :41: مراحل نصب را انجام میدم با درآخر پیغام خطا نشون میده :41: لطفا اگه کسی نصب کرده منم راهنمایی کنه :20:
شما مدمتون که وایر لس نیست ؟
شما از روی سی دی مادربرد مال لن رو نصب کنید و به جای کابل یو اس بی کابل لن رو وصل کنید
خودش وصل میشه
دوست عزیز تو قسمت ADSL Status مودم Data Rate چند مگ نشون داده میشه ...2 مگ یا 3 مگه.نقل قول:
مودم من وایرلس هست مگه ایرادی داره چون الان نفهمیدم چیشد که یهو کانکت شدم و خیلی خوب ساتهارو باز میکنه حالا یه سوال دیگه من یه لپ تاپ هم دارم اگه بخوام بدون سیم استفاده کنم باید چیکارکنم؟