سلام
میگم دوستان برای اینکه ریز مصرف اینترنت رو پیدا کنیم باید کجا بریم؟؟ اصلا ریز مصرف داره که کی چقد مصرف شده؟؟؟
ممنون
Printable View
سلام
میگم دوستان برای اینکه ریز مصرف اینترنت رو پیدا کنیم باید کجا بریم؟؟ اصلا ریز مصرف داره که کی چقد مصرف شده؟؟؟
ممنون
سلام
مدل وایمکس من fmm130 هست rssi -60 cinr 30 پنجتا چراق روشن الن 6 روزه که وصل شده 1 مگ نامحدود روزه اول سرعت دانلود 130 بود از روز دوم کم شد تا 60 الن که همش زیره 30 مودم رو همون جایی گذاشتم که روز اول بود ولی فرقی نمیکنه به پشتیبانی 10 بار زنگ زدم فقط می گن باهاتون تماس میگیرن ولی .... حالا هم میگه تا شنبه صبر کن به روز رسانی داریم نمیتوونیم چک کنیم این مشکل از کجاست مطمئنا از خود خطیه که به من دادن چون من منطقه سبزم روزه اول حال داد ولی الان همش عصبیم کرده این rssi cinr نرماله؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سرعت همین الان
سلام و خسته نباشید
منم خریت کردم سرویس وایمکس خریدم
سرویس 2 مگ خریدم از این به اصطلاح ایرانسل
ماهی 12 گبگ ترافیک دارم ولی اگه شبانه روز هر 31 روز از ماه رو هم بذارم واسه دانلود، بعید میدونم بشه بیشتر از 5 گیگ دانلود کرد
سرعتم فقط توی یه روز از ماه 260 هست، ما بقی روزها روی 20 تا 30 کیلو نوسان داره.
باز صد رحمت به شاتل که سرویس 512 که دارم، صبح ها از ساعت 8 تا شب ساعت 1 سرعت دانلود بین 90 تا 180 هست و شبا هم بین 50 تا 60 کیلو
حالا با این تفاسیر این سرویس وایمکس ایرانسل رو کجای دلم جا بدم؟؟؟!!! ماهیانه هم 63 هزار چوق پول میریزم تو جیب ایرانسل !!!
سرویس 2 مگ وایمکس مبین نت و یا داتک هم همین ریختیه سرعتش؟ (یعنی از سی روز ماه فقط یه روز با 260 کیلو دانلود داری و مابقی روزها زیر 30 کیلو؟)
راهنمایی کنین تا بلکه بتونم یه سرویس 2 مگ درست و درمون بگیرم
راستی اگه قرار باشه از داتک سرویس بگیرم این مودم ایرانسلی که برای وایمکس خریدم برای داتک یا مبین نت جواب میده یا نه؟
سلامنقل قول:
طبق عکس زیر از قسمت خدمات مشترکین ، روی قسمت جزئیات تماس و مصرف کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
در عکس زیر برای 16 روز (از یک دوره 60 روزه) کلاً 5168098 کیلوبایت مصرف کردم . اگر بخوام به مگابایت یا گیگابایت تبدیل کنم باید تقسیم بر 1024 کنم یا 1000 ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها توی طرح مصرف آزاد هم میشه بدونیم چقدر از ترافیکی که خریدیم مصرف شده و چقدرش باقی مونده؟
میدونم که اصلا محل نمیدید اما باز میپرسم !
رفیقم که وایمکس خریده اشتباهی قبض اون یکی خطشون را به ایرانسل داده.
خواستم بدونم که ایا وایمکس اصلا ربطی به تلفن داره و اگه داره ایا این اشتباه رفیقم دردسر ساز هست؟اخه خونشون دو تا خط تلفن داره.
با سلام، اینجا کسی هست که رفته باشه لواسان و وایمکس ایرانسلو تست کرده باشه؟
نه ربطی نداره به خط تلفننقل قول:
قبض را برای تایید کد پستی گرفتن
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
ولی ماه قبل که 512 داشتم سرعتش خوب بود