در صورت انتخاب دنون چه پلیری پیشنهاد می کنید ؟نقل قول:
Printable View
در صورت انتخاب دنون چه پلیری پیشنهاد می کنید ؟نقل قول:
بستگی به نوع استفاده شما داره.فیلم ارجینال؟فیلم کپی؟فیلم دانلودی؟و....نقل قول:
هدف من استفاده از کیفیت صدا است و خب سیستم را برای این دارم خرید می کنم. آیا با فیلم کپی یا دانلودی راهی هست که به کیفیت صدا رسید اگر نیست خب مسلما فیلم اورجینال.نقل قول:
کیفیتی که در فیلم ارجینال هست مطمئنا تو کپی و از همه مهمتر تو فایل های دانلودی نیست.نقل قول:
حالا بستگی به بودجه شما داره.بلوری پلیر 440 پایونیر و LX55 پایونیر گزینه های بسیار خوبیه.
اين طوري خيلي إز بودجه من بالاتر ميره ، تلويزيون من سامسونگ و خيلي فرمتها رو مي خونه إز أون ميشه به دنون خروجي گرفت در أين حالت افت كيفيت روي فايلهاي دانلودي خواهم داشت؟ پايه پكيج دنون رو إز كجا بايد تهيه كرد؟نقل قول:
استاد ، بنده پکیج دنون ۱۳۱۲ رو هفته پیش خریدم ، یه مدیا پلیر Egreat r6s هم دارم به نظرتون این دو سیستم به هم میخورن ، منظورم اینه که با این مدیا پلیر از چنددرصد کیفیت صدایی که دنون میتونه بده میشه استفاده کرد ؟ گزینه بهتری میتونین پیشنهاد بدین؟نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
با اجازه دوست عزیزم رایاننقل قول:
دوست عزیز اگر شما برای پلیرتان از ایزو های بلوری استفاده کنید صدای تقریبا خوبی رو از 1312 دریافت خواهید کرد. چون ایگریت 5.1 را ساپورت می کند. و صدای dts , dollby digital رو هم 1312 و هم ایگریت
اما خوب همیشه در نظر داشته باش که بلوری ارجینال یک سر و گردن بالاتر از کپی آن و یا حتی ایزو های بلوری می باشد.
اگر قصد هزینه زیاد ندارید همون پلیر با ایزو های بلوری گزینه مناسبی می باشد.
اما اگر قصد خرید بلوری های ارجینال رو داشته باشید که هزینه خود را دارد ( بعنوان مثال هر فیلم از 150 تا 250 ) حتما خرید بلوری پلیر پایونیر توصیه می گردد. 440 و ال ایکس 55 تقریبا یکی هست فقط در خروجی اچ دی ام آی 55 دوعدد می باشد.
440 تقریبا 660
55 هم1150
راه حلتون براي پايه اسپيكر چي بوده؟نقل قول:
از همونجایی که تهیه کردید سوال نکردید؟معمولا دوستان از هرجا که پکیج رو می گرفتن پایه هم می گرفتن.نقل قول:
بله میشه.از طریق رابط اپتیکال.افت کیفیت به اون صورت نخواهید داشت.فایل های دانلودی به اندازه کافی افت کیفیت تو صدا دارن که دیگه چیزی برای افت بیشتر باقی نمیذارن.فقط یک نکته اینکه چک کنید که تلویزیونتون فایل هایی که از روی usb پخش می کنه می تونه صدای 5.1 اونهارو از طریق اپیتیکال انتقال بده یا استریو میده.نقل قول:
پایه هم از هرجا که پکیج رو تهیه می کنید از همونجا بگیرید.