دوستان پزشکی آزاد که به سازمان سنجش محول نشده کی ثبت نامش هست؟
Printable View
دوستان پزشکی آزاد که به سازمان سنجش محول نشده کی ثبت نامش هست؟
سلام
هر جایی رو گشتم تا پاسخ این پرسش رو کامل پیدا کنم,نشد متاسفانه
چه رشته هایی بدون کنکور هستند؟و آیا شرایط خاصی باید داشته باشیم نسبت به این رشته ها یا نه
ممنون میشم کامل و واضح توضیح بدین
:n26:
آیا تمامی دانشگاهها تا یه ماهه دیگه تعطیل میشن به خاطر انتخابات؟
طبق بخش نامه وزارت علوم ، بله ، باید تا قبل از انتخابات همه ی امتحانات تموم شده باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
رشته های دانشگاه ازاد بجز رشته های پرطرفدار اون
و رشته های کم تقاضا در کنکور سراسری شامل پیام نور و غ انتفاعی بدون ازمون هستند ...
لیست رشته های اون رو میتونید در وبلاگم ببینید ...
موفق باشید
:n04: با این همه درس چیکارکنیم حالا
آخه قضیش با انتخابات چیه؟
سلامنقل قول:
ثبتام ازاد و سراسری امسال یکی بود .
ویک ازمون باید بدید ..
سلام
دوستان لطفا سایت معرفی نکنید.خیلی پیچوندن مطالب رو
یکی حوصله کنه توضیح بده بیزحمت
که رشته های بدون کنکور کدومان؟
محلت ثبتنامش تا کی هست یا تموم شده تاریخش
فقط پیام نور و غیر انتفاعی رشته های بدون آزمون دارن؟یا دانشگاه آزاد هم هست؟
مرسی
تو سایت موقعی که داشتم کنکور ارشد شرکت می کردم برای ثبت نام بدون کنکور هم لینک جدا داشت وقتی روش کلیک کردم شرایط خاص خودشو داره شما باید دانشجو ممتاز رشته خودتون باشید مثل اینکه معدل شرط داشت ببخشید درست یادم نیست و ی شرط دیگه هم این بود که شما باید بلافاصله بعد اینکه فارغ تحصیل تو رشته خودتون می شید سریع اقدام کنید برای بدون کنکور اگه یک سال فاصله بیوفته نمی تونید شرکت کنید . یعنی مثلا بلافاصله از مقطع کارشناسی برید تو کارشناسی ارشد.ی همچین چیزی من یادمه . دانشگاه ازاد هم بدون کنکور داره ولی نمی دونم چه رشته هایی. زمان ثبت نامشون گمونم تموم شده بازم اگه دوستان تونستن اطلاعات کاملتری بدن من در همین حد بیشتر نمی دونستم.نقل قول:
مرسی دوست عزیز.ممنون که وقت گذاشتینقل قول:
اما یه جواب کامل تر میخوام
رشته های بدون کنکور شامل کدوم رشته ها میشه؟وآیا محلت ثبت نامش تمام شده؟کسانی که سال اول دانشگاشون هست میتونن بدون کنکور واردشدن؟
ممنون