نقل قول:
پمپ ترمز که سرویس شده بود طبق توصیه اساتید هواگیری شد اما بعد از روشن کردن ماشین ، پدال زیر پا خالی شد ..! اتصالات پمپ را یکی یکی (وقتی ماشین خاموش و روشن بود) باز کردم و پدال زدم از هیچکدام روغن بیرون نزد ! جای تعجب اینجاست که وقتی که خاموش بود هواگیری میکردم نفر دوم که پدال میزد هوا و روغن از پیچ های هوا گیری بیرون میزد
ترتیب پکینگ ها هم همان طور که بودند جا زدم که در عکس ملاحظه میکنید پکینگها همگی سالم بودند و هنگام جا زدنشون هم داخل سیلندر و پیستون ها را به روغن ترمز آغشته کردم
به نظر اساتید ایراد از کجاست؟
علی اقا راه حل رو توضیح دادن ولی من جزییات رو هم بگم تا کارتون راحت بشه، (البته باید دونفر باشید)، برای هواگیری وقتی لوازم پمپ یا خود پمپ رو تعویض میکنید بهتره دوبار هواگیری کنید، یکبار از سوراخ های پمپ و بعد از پیچ هواگیری چرخ ها ، هواگیری پیچ چرخ که روشش مشخصه اما درباره پمپ به این شکل هست که پدال رو تا ته فشار میدید بعد دو سوراخ پمپ ر و با دست میگیرید و پدال رو رها میکنید ، دوباره پدال رو تا ته پایین میبرید و سوراخ ها رو با انگشت میگیرید و پدال رو رها میکنید، اینکارو ادامه میدید تا روغن از سوراخ ها خارج بشه ، بعد لوله ها رو می بندید و به سراغ هواگیری پشت چرخ ها میرید ، امیدوارم کمکی کرده باشم.
راستی دوستان فرمون نوا شما هم تیزه؟ یعنی اصلا" خلاصی نداره؟