تا میتونی دان کن خدا خوب بهت داده کاله منم برنزی اما از 30 بالاتر نمیره کاش این اتفاق واسه من بیفته:31::31::31::31:نقل قول:
Printable View
تا میتونی دان کن خدا خوب بهت داده کاله منم برنزی اما از 30 بالاتر نمیره کاش این اتفاق واسه من بیفته:31::31::31::31:نقل قول:
دقيقا 30 روز حساب ميشهنقل قول:
حتي ماه 29 روزي و يا 31 روزي هم در اخر 30 روز حساب ميشه
همه جارو زیر و رو کردم ، پیدا نکردم ...نقل قول:
رو 7 نصب میشه (البته با فنون نینجا) ولی رو 8 هرکار میکنم نمیشه !
دوستان من امرو اسیاتکم وصل شده . قطعو وصلی داره خیلی پینگ هم بالاس مشکل کلیه یا نه زنگ بزنم پشتیبانی ؟ دانلود ولی خوبه . ممنون
الان دو روزه برای منم خیلی قطع و وصلی داره.نقل قول:
عزیز شما کدوم مرکز مخابرات هستی تهرانی ؟نقل قول:
نمیدونم چرا از تورنت هم سرعت دانلود 5 کیلوبایته خیلی پایینه:sq_6:
سلام
128 طلایی سرعت دانلودش چند هست؟؟؟؟؟
سلام آقا یاشار.الان سرعتتون چطوره؟ موندم 512 برنزی بگیرم یا 256طلایی!!!نقل قول:
بهشون زنگ زدم گفتن 512برنزی دانلودش میتونه بین 50 تا 70 باشه(تقسیم بر 8) ولی خودش گفت ا به 10 هست(برنزی). یعنی 256طلایی اگر هم 1به 4 باشه سرعت دانلودش میشه 64:sq_6:. تفاوت قیمتشون هم تقریبا 20تومنه. یه چیزی اینجا بو میده:sq_19:
سلام دوستان قضیه این طلایی و برنزی چیه ؟؟؟ مثلا 1024 برنزی با 1024 طلایی چه فرقی داره ؟؟؟ سرعت دانلودشون یکیه ؟؟؟
2048 کیمیا محدود ( 1 تا 9 صیح رایگان ) : این سرعت دانلودش تو روز چنده ؟ تو شب چنده ؟؟؟
یکی از دوستان توضیح بده خیلی ممنون میشم.
طلایی و برنزی رو من خبر ندارم ولی معمولا اگر یکم حساب و کتاب بکنید میبینید که تو دانلود شبانه (نسبت به دانلود نامحدود) از نظر اقتصادی به صرفه تره و حجم دانلود هرجفتشون تقریبا یکیهنقل قول:
کییما یا همون دو مگ (1 تا 9 صبح رایگان) سرعت دانلودش تو شب به صورت نرمال و طبیعی بین 150 تا 180 که از ساعت 4 , 5 بامداد سرعتش بیشتر میشه و بین 180 تا 200 میشه
هر شب نزدیک به 3 تا 3.5 گیگ دانلود میشه
البته در صورتی که فایل مورد نظرت رو از آپلودسنتر های پرسرعت خارجی یا از سرور اختصاصی دانلود کنی وگرنه اگه بخوای از آپلودسنتر های ایرانی مثل آپلودباز و .... دانلود کنی این اینترنت خیلی زیاده و کل پولت به خاطر پایین بودن سرعت آپلودسنتر ها حروم میشه