بله، من قبلا این کار رو میکردم. از سایت مایکروسافت، بخش دانلود میتونید دانلودشون کنید. اما نمیدونم الان آپدیت های XP هوزم هست یا نه. ولی فکر میکنم باشه.نقل قول:
Printable View
بله، من قبلا این کار رو میکردم. از سایت مایکروسافت، بخش دانلود میتونید دانلودشون کنید. اما نمیدونم الان آپدیت های XP هوزم هست یا نه. ولی فکر میکنم باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
با این روشها می تونید چک دیسک رو برای درایو مورد نظر غیرفعال کنید ...
برید به رجیستری این مسیر رو برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager
کلید BootExecute رو پیدا کنید valu date اون رو به *autocheck autochk /k:F تغییر بدید.
و یا تو cmd بنويسيد :chkntfs /x f و Enter رو بزنید.
ولی به نظر من به جای اینکه چک دیسک رو غیر فعال کنید درایو مورد نظر رو خالی کنید و محتویاتش رو جایی دیگه کپی کنید و درایوتون رو یه بار فرمت کنید. با این کار مشکلتون حل میشه.
دوستان، بازم کامپیوترم این مشکل رو پیدا کرد. یعنی بازم با nero رایت کردم و پس از خاموش شدن دیگه بالا نیومد. البته سیستم ریستور کردم و درست شد.نقل قول:
در قسمت Event view کنترل پنل یه نگاهی کردم (نمی دونم که کارم دست بوده یا نه ) ؛ در قسمت رویدادهای system در همان تاریخ و ساعتی که رایت کردم ؛ یه پیغام Error ثبت شده بود که متنش رو در زیر نوشتم . نمی دونم کمکی به حل این مشکل می کنه یا نه . منتظر راهنمایی ها هستم.
متن پیغام Error:
Generate activation context for C:\program files\nero\nero10\nero Burning Rom\audio pluginmgr\APM_Msaxp.dll reference error
دوست عزیز شما ممکنه هاردت بد سکتور داشته باشه بهتره یه بار درایوت رو واسه بدسکتور تست بگیری یا از نرم افزار hdd regenerator استفاده کنی.نقل قول:
موفق باشی.
سلام
در PC من سیستم ریستور هیچ تاریخی را برای رستور کردن نداره (سیسم رستور را خاموش نکرده ام)
وقتی فرمان msconfig را در ران مینویسم و اوکی میکنم پاسخ میده که چنین فایلی وجود نداره و اسپل را اشتباه وارد کرده ام . البته از طریق نرمافزار ccleaner میتونم به startup دسترسی پیدا کنم ولی میخواستم مشکل را حل کنم
قربان یاری رسان
من میخوام وقتی وارد ویندوز میشم کلا وایرلسم فعال نباشهنقل قول:
شما مدل لپ تاپ رو بگو تا بشه راهنمایی کرد ولی معمولاً کلید f2+fn یا بدون fn (بستگی به تنظیمات داره). از داخل بایوس هم می شه کلاً غیر فعال کرد.
موفق باشی.
با کلید اف و اف ان غیر فعال میشه اما میخوام کلا غیر فعال بشه ویندوزم سرویس پک 3 هست
ساده نوشته، اگر مشکلی داشتید بپرسید:نقل قول:
کد:Disabling Wireless Connection On Startup
Follow the steps below to disable a wireless card during startup using the startup folder in windows and running a batch file that executes the devcon command line options.
1.Create a file called disablewireless.bat with a single line that would disable your wireless card like below and save as disablewireless.bat a folder of your choice. Make sure to use the commmand line method that worked based on previous step.
devcon disable *DEV_4319*
2.Test this file by running it to make sure it disables the wireless card.
3.Create shortcut in Windows XP startup folder (C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup) to this batch file. that points to the disablewireless.bat file
4.Restart machine to test if card was disabled. Enable wireless card before shutdown for test! : )
میسی ولی من انگلیسیم ضعیفه اگه فارسی بگین چیکار کنم خیلی بهتره
درود.من با نرم اقزار ریجستری/موزیلام رو track eraser کردم. و کوکی و کچر مرورگرم حذف شده.از اون موقع دیگه فیلمهای یو+تیوب رو برام نشون نمیده. و تصاویر وبلاگ و یا هیچ سایتی برام باز نمیشه.ممنون میشم کمکم کنید.حتی موزیلام رو یه بار حذف و مجدد نصب کردم ولی درست نشد...
پس این کار رو انجام بدید:نقل قول:
به منوی start و run بروید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عبارت "" را تایپ کنید و ok رو بزنید:
پنجره ی زیر میاد:
به آخر صفحه برید و "Wireless Zero Configuration" رو انتخاب کنید. از منوی Action گزینه Properties رو انتخاب کنید:
پنجره زیر ظاهر میشه:
توی بخش "Startup type" گزینه disable رو انتخاب کنید:
حالا restart کنید و اگر وایرلستون خاموش بود و وقتی خواستید متصل بشید روشن شد که حله، وگرنه بگید تا ببینم چیکار میشه کرد.
(اون کاری که توی پست قبلیم هم گفتم اینه که خود برنامه notepad رو باز کنید و عبارت زیر رو داخلش کپی کنید:
بعدش با اسم زیر save asش کنید:کد:devcon disable *DEV_4319*
ایم فایل رو یکبار اجرا کنید و ببینید آیا وایرلستون رو خاموش میکنه یا نه؟! اگه کار کرد، این فایل رو توی فولدر satrtup ویندوز قرار بدید. برای ویندوز xp مسیرش اینه:کد:disablewireless.bat
کد:C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup