سلام. کسی میدونه 07 کازرون چجور جاییه؟ نتیجه تقسیماتمون اومد. افتادم رسته اداری پرسنلی 07. ساکن شیرازم و تک پسر. ارتش به قولش عمل کرد: افتادم استان محل زندگیمون!
Printable View
سلام. کسی میدونه 07 کازرون چجور جاییه؟ نتیجه تقسیماتمون اومد. افتادم رسته اداری پرسنلی 07. ساکن شیرازم و تک پسر. ارتش به قولش عمل کرد: افتادم استان محل زندگیمون!
سلام
دوستان من آموزشیم در نیروی زمینی ارتش تموم شده
الان باید خودم برم رسته و درجه را تهیه کنم و به لباس بدوزم؟
در دوران آموزشی وظیفه های ما یه نوار روی شلوارشون داشتن . ما هم باید اون نوار رو تهیه کنیم و به شلوار بدوزیم ؟ چه رنگی ؟
کسی در مورد رسته رایانه اطلاعاتی داره ؟ چه کار انجام می دن ؟ نگهبانی ها به چه صورت هست ؟ اگه کسی عکس رسته رایانه را داره برای من بذاره ممنون می شم
پارسال هجوم اوردن برای اینکه قرار بود سربازی 24 ماه بشه که البته همه رکب خوردن . الان ولی به اون شدت استقبال وجود نداره.نقل قول:
خیلی عجیبه چون رفیق من 11 فرستاد خورد برج 4. من آخر اسفند فرستادم برج 6 خوردم. حالا عجیبه رفیقت 10 پست کرده و خورده شهریور:n04:
سلامنقل قول:
بله با توجه به درجه ای که در امریه تون خورده باید درجه و رسته تون رو خریده و روی لباستون بدوزید.
در مورد باند شلوار بستگی داره به جایی که افتادین . بعضی پادگانها باند نمی خوان ولی بعضی جاها میگن باید باند بدوزین.مثلا پادگان ما بهمون گفتن باند به رنگ سیز زیتونی بدوزین . ولی یکی از دوستان تو یه پادگان دیگه ای بود اونا بهشون گفته بودن باند لازم نیست . نگران باند نباشین . روز اول که میرین خودتون رو معرفی میکنین اونجا بهتون میگن که باند بزنین یا نه و چه رنگی . رسته خودمم رایانه بودش معمولا برای کارهای اداری و کامپیوتری استفاده میکنن مگه اینکه خودتون بگین نمخواین . کارهای کامپیوتری معمولا خلاصه به تایپ نامه های اداری و پرینت میشه . نگهبانی هم بستگی داره چه گردانی یا قسمتی از اون پادگان بیوفتین . بعضی قسمتها نگهبانی بیشتر و بعضی جاها نگهبانی کمتری دارن . مثلا توی گردان ما گروهبانها و سربازها 3 یا 4 روز در هفته نگهبانی داشتن . بعضی وقتها حتی 7 روز هفته . ولی افسرهای وظیفه ماهی 2 بار نگهبانی داشتن . عکس رسته رایانه شکل کامپیوتره که روی یقه میدوزین . برین نظامی فروشی ها بگین رسته رایانه ارتش رو می خواین . خودشون میدونن.
نـــبود ؟!نقل قول:
سلام ،من تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان تهران خدمت میکنم ستوان سومم اونجا اگه کسی از اهالیه تهران یا کرج هست که شمال استان گلستان خدمت میکنه دنبال انتقالی هست میتونیم جابجا بشیم اگه کسی هست با این شماره تماس بگیره 09359367833 آرمین
سلام ،من تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان تهران خدمت میکنم ستوان سومم اونجا اگه کسی از اهالیه تهران یا کرج هست که استان گلستان خدمت میکنه دنبال انتقالی هست میتونیم جابجا بشیم اگه کسی هست با این شماره تماس بگیره 09359367833 آرمین
سلام ،من تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان تهران خدمت میکنم ستوان سومم اونجا اگه کسی از اهالیه تهران یا کرج هست که استان گلستان خدمت میکنه دنبال انتقالی هست میتونیم جابجا بشیم اگه کسی هست با این شماره تماس بگیره 09359367833 آرمین
اونایی که دوره کد میخورن چه درجه ای باید بزنن؟نقل قول:
در هنگام مراجعه به یگان باید با لباس نظامی خودمون رو معرفی کنیم؟
سلام..
دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید..
من بعد از آموزشی دوره کد خوردم، پادگان شبان پرندک. کد دوره هم خورده "عملیات جنگ افزارهای باسهم تیر منحنی" .. کسی اطلاعی داره چه جور جاییه و چه کارایی باهامون میکنن؟؟
خیلی قراره سخت بهمون بگذره یا اسمش انقدر ترسناکه؟؟
ممنون
در مورد دوره کد تکاوری پرندک لطفا هر کس اطلاعاتی داره بگه
آره دوره کد خوردمنقل قول:
رفت و آمدش بهش سخته؟
رژه هم داره؟
کلاس و امتحان چطور؟
درجه بهتون چی دادن بعدش؟
راسته میگن هر کی اینجا میفته بعدش اعزامش لب مرز هست؟
اقا رفتم معاینه دکتر...واقعا حروم خوری ی چیز عادی بین مردم شده!!!!مرتیکه 15 ت گرفت...رفتم داخل نگام کرد...مهر زد بعدشم رفتم!!بعد دیدم همه چیزایی ک باید تست میکرد رو عشقی زده!!!
هفته پیش 900ت دادم دندونپزشکی..اپسیلون زورم نیومد...در حق دکتره دعا هم کردم حلالش باشه
ولی این 15 ت پول زور بود....دو سال باید بریم خز حمالی سرهنگا رو کنیم بعدش از جیب هم باید پول خرج کنیم...:grrr::grrr::grrr:
راستی این کد خوردن بر چه اساسیه!!؟؟؟؟
من از شمال دارم میفرستم...گرگان..به نظرتون کجا میفتم؟؟
سلام . تو برگه تقسیمان من زده تیپ 116 پیاده مکانیره شهید صفوی- اج- ادرس : قزوین
کسی اطلاع داره پادگانش چطوره؟ سخت می گیرن یا نه؟ ادرس دقیقش کجاست
ایا موردی بوده که طرف برا معافیت پزشکی اقدام کرده باشه و معاف از رزم باشه، بعد روزی که باید میرفت بیمارستان نظام وظیفه واسه معاینه ، خانوادشو برده باشه نظام وظیفه استان و با خواهش و التماس که پدرم بیماره یا مادرم بیماره و بدبختیم و از این حرفا ، معافی گرفته باشه؟ (خیلی عجیبه نه؟؟)
موردی هست که قراره اینکارو بکنه ببینه نتیجه میده یا نه. در ضمن یه داداش مجرد بزرگتر و خواهر مجرد بزرگتر هم داره.
آیا اصولا این کار جواب میده ؟؟؟!!!!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
نه بابا...شنیدیم هر کی به هر کیه!!اما معافیت گرفتن پدر رستم رو هم در میاره!!!!!رفیقم چشاش ضعیف بود!!گفت همه دکترا تایید کردن فقط مونده بود مرتیکه سرهنگه!!!میگفت اگر اون قبول نمیکرد رد میشدم!!اوج مسخره بازی!!!
سربازی رفتن بد نیست!!اتفاقا لازمه!!اما متاسفانه یه سری ادمای بیشعور عوضی دارن اونو اجرا میکنن....طرف شب میخوابه صبح بیدار میشه میگه این قانون معافی حذفه!!!!پس اونایی ک قبلا معافی گرفتن چی؟؟ما پشمیم؟؟؟اونا گل و بلبل؟؟
اصلا همین فوتبالیستای سرباز!!!!بعد اینهمه غیبت و جعل سند(که عملا کلی زندانی داره)هیشکاریشون نکردن...بعدشم گفتن برین یه تیم دیگه...لعنت به اون ادما بی وجدان بی شرف که قانون رو مث ارث باباشون باهاش رفتار میکنن....
اشکال نداره...یه دنیای دیگه ای هم هست...اونجا با میله یه سر داغ یه سر خنک باهاشون یر ب یر میکنم..
سلام دوستان,من برج 5 تازه میخام دفترچه پست کنم,لیسانس دارم به نظرتون برج چندم اعزامم؟
رشتم نقشه کشی صنعتی واسه امریه گرفتن به نظرتو کجا مراجعه کنم که این رشته بخان؟
دوره کد میخوره این رشته؟دوره کد کلا خوبه یا بد؟
دوره کد جز 21 ماه خدمت حساب میشه دگ؟؟
سلام دوستان,من برج 5 تازه میخام دفترچه پست کنم,لیسانس دارم به نظرتون برج چندم اعزامم؟
رشتم نقشه کشی صنعتی واسه امریه گرفتن به نظرتو کجا مراجعه کنم که این رشته بخان؟
دوره کد میخوره این رشته؟دوره کد کلا خوبه یا بد؟
دوره کد جز 21 ماه خدمت حساب میشه دگ؟؟
رستهی اداری پرسنلی چی، اونم دارن نظامی فروشها یا همون رسته پیاده کافیه؟ در ضمن اداری پرسنلی میشن اونایی که تو رکنن؟ ممکنه به عنوان افسر آموزش هم ازشون استفاده کنن؟نقل قول:
جای خوبیه - اگه بچه گیلان هم باشی احتمال داره بندازنت گردان منجیل!نقل قول:
دوره کد بر اساس رشته تحصیلی است و ان هم فقط در ارتش است برخی از رشته هایی که کاربرد کمنری برای ارتش دارند دو ماه علاوه بر اموزشی دوره تخصصی دارندنقل قول:
مرخصی ان همانند دو ماه اموزش عمومی استنقل قول:
رژه به نسبت اموزشی کمتر خواهید داشت فقط تمرین مختصر برای تحلیف
بله کلاس و امتحان خواهید داشت
درجه یا گروهبانی یکم و در بهترین حالت که شانس ان کمه ستوان ۳
خیر
خیر ، در کمیسیون تنها خود فرد حضور می یابد گاهی به دلیل حجم بالای مراجعه کننده چند نفر وارد اتاق می شوند و معاینه می شوند پزشکان بسیار کوتاه با مشمول صحبت می کنندنقل قول:
فردی که پدر و مادر بیمار داشته باشد تنها در خالتی می تواند معافی بگیرد که برای کفالت اقدام کرده باشد که اگر برادر برزگتر یا در سن قانونی داشته باشد حتی در کشور دیگر هم زندگی کند شامل این قانون نخواهد شد.
با توجه به ترافیک و حجم بالای اعزام در ماه های اینده و بی برنامه بودن نظام وظیفه احتمال بیشتر برج ۱۲ خواهد یودنقل قول:
گاهی رشته شما دوره کد داشته و کلا دوره کد خوبه
بله جز ۲۱ ماه است
رسته ادرای پرسنلی همان پیاده استنقل قول:
خیر افسر اموزش ها معمولا ۲ ماه دوره کد می گذرونند
نقل قول:
نبووووود؟؟؟؟؟:n15:
سلامنقل قول:
چه اسم عجیبی داره!
من دوره کد پیاده خوردم اونجا و چند روز دیگه ترخیص میشیم
این پادگانش امکاناتش ضعیفه
ولی اونجا خیلی باهاتون کاری ندارن و بیشتر کلاس تئوریه
نه زیاد خودت رو نگران نکن. اولش یکم سحت هست ولی عادت میکنی
منم میخوام اعزام شم :n09::n30:
دوستان از کجا باید شروع کرد ؟ باید برم پلیس +10 ؟
مدرک لیسانس دارم ، ولی احساس میکنم قراره سخت بگذره.
یه سوال.
من کف پام صافه . یه برگه هم دارم که اسکن از کف پام با دستگاهه و توزیع نیرو کف پام مشخصه. ولی میدونم درحدی نیست که معافیت پزشکی بدن.
اما وقتی میدوم تعادلم بهم میخوره . مخصوصا اگه سریع بدوم.
نظرتون چیه ؟ برای معافیت اقدام کنم ؟ معاف از رزم هم بدن خوبه ؟ یا نه حالت عادی برم ؟
مرسی
فرق معافیت از رزم با معاف از رزم چیه؟
من فقط ی مدلشو میدونم که اگر از خدمات عادی که بقیه انجام میدن معاف شی رسما باید حمالی کنی!!!خودم چشمام ضعیفه و کف دستمم به شدت عرق میکنه!!!هیچی نمیگم...مث بقیه کار میکنم..
معافیت علاوه بر اینکه سخته شانسی هم هست. صافی کف پا هم باید شدید باشه.نقل قول:
میتونی شانستو امتحان کنی اگه معافی میخوای. ولس امکان معاف از رزم دادن خیلی بیشتره
با سلام خدمت دوستان
من اعزامی 1تیر کد مازاد بودم از گیلان از ساعت 7تا 3 الاف شدیم آخرشم گفتن برید تمدید شدید واسه برج 6:n34:
مانی جان میدونی چیه دقیقا؟نقل قول:
جوریه که میخوان برن نظام وظیفه استان با خواهش و التماس از رییس نظام وظیفه معافیت رو بگیرن هرجوری شده!
ایا تشخیص جناب سرهنگ در این صورت فرار از خدمت یا ترس از خدمت نمیتونه باشه؟ راستش به نظر خودم این کار خوب نیست...
با سلام خدمت سربازان عزیز.من افتادم گروه 401 پادگان لویزان.مربوط به مخابرات هست و رستم هم الکترونیک.آیا کسی اطلاعاتی داره در مورد این پادگان؟
هر معافیتی بر اساس یند و تبصره خاصی است و قانون دارد، همین طوری نمیشه هر کسی رو معاف کرد سرهنگ از طرف خودش که حق تصمیم گیری شخصی ندارد یعنی هیچ فردی با همچنین مقامی ریسک نمی کند که بعد ها به جرم سو استفاده از درچه و نغوذش متهم می شود و سر و کارش با دادگاه نظامی .طرق با بیماری اشکار و مشخص به کمیسیون می رود اگر معاف از رزم بگیرید خیلی خوش شانس است، همجنین چیزی نداریم که به کسی به خاطر ترس معافیت بدهند، کل خانواده که نه کل اقوامش رو هم جمع کند سرهنگه شاید چهار تا حرف نامربوط هم حواله انها کندنقل قول:
گفتم اگه اینجوری معاف شد خودمو 3تا از رفیقام جمع شیم بریم معاف شیم :n02:نقل قول:
مرسی
دوروبرم عده ی زیادی هستن میخوان برن خدمت احوالشونو مینویسم تجربه شه که بقیه هم استفاده کنن
نکنه خودتی؟؟//ای کلک:n31::n25:نقل قول:
سلام
آقا من الان 10 ماه خدمتم تموم شده و به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده میتونم معاف از رزم بگیرم می خواستم بدونم آیا معاف از رزم توی کارت ثبت میشه یا نه؟
نه بابا زشته واسه پسر جوون ا خدمت بترسه. من خودم برج 6 اعزامم. ایی کاراهم در شان خانواده ما نیس. من اتفاقا مادر و پدرم اصرار دارن که برم خدمت . خودمم دوس دارم برم.نقل قول:
خيرنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله از مزایاش اینه که درآمد ماهانه اش معادل یک روز کار یک عمله افغانی هست ولی با ریسک بیشتر یعنی نهایتا روزی یک دلار همراه با چاشنی فحش و تحقیر!!!!!!من وشما هم دلمون را به اون دنیا خوش میکنیم!!البته اون اصل کاری ها هم اونموقع اینجورین:n08:و ماهم:n04:نقل قول:
همین که فوتبالیست و ورزشکار جاش با بقیه فرق داره،نشوندهنده مسخرگیش هست
سلام دوستان
من دوره کد خوردم به پرندک . پادگان ابوالفضل شبان ..... کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان تکاوری داره؟؟ رسته ام رو پیاده زده.....
توی دوره کد تکاوری چیکار میکنن؟؟ و هر اطلاعاتی در مورد این پادگان و این جور دوره کد دارید بگید.
و یه سوال دیگه اینکه توی دوره کد میان دوره میدن؟؟ پایان دورش چند روز هست؟؟ و کل دوره کد چند روز هست.
ممنون
بله اونم نظامی فروشیها دارن . شکل رسته اداری پرسنلی با رسته پیاده (ارتش رو میگم .جاهای دیگه رو نمیدونم) فرق میکنه . اینکه هر کی رسته اش اداری بود حتما میفته توی رکن درست نیست بستگی به جای خدمتت داره ممکنه ببرنت توی رکن ممکن هم هست نبرنت . از هم خدمتیهای خودم بودن کسانی که رسته شون اداری بود ولی توی گردان رزمی خدمت میکردن و کارشون اداری نبود . بستگی به شانس و پارتی و ... هم داره که کجا خدمت کنی . مثلا من توی گردان پیاده خدمت میکردم . گردان پیاده هر روز از صبح تا ظهر کلاس داره که توی کلاس راجع به رزم انفرادی و انواع سلاح ها صبحت میشه . توی کلاس قبل از اینکه فرمانده گروهان بیاد افسران وظیفه باید کلاس رو آماده میکردن و مبحث اون روز رو روی تخته نوشته و مقداری از آموزش رو شروع میکردن تا خود فرمانده بیادش. این افسران وظیفه هیچکدومشون دوره ی افسر آموزش رو ندیده بودن بعضی هاشون رسته شون پیاده بود ، بعضی ها اداری پرسنلی ، بعضی ها زرهی و رایانه و ... .نقل قول:
رسته اداری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان اعزامی مجدد نیست که تکلیفش مشخض شده باشه؟ ب من گفتن برو شنبه بیا