بله متاسفانه...نقل قول:
Printable View
بله متاسفانه...نقل قول:
اگه قید همون 300 مگ که هیچ ارزشی هم نداره رو بزنی و چند شب دانلود نکنی زودتر از محدودیت د میاینقل قول:
مخصوصا اینکه هم به حجم حساس اند هم به تعداد ساعتی که در حال دانلودیم
یعنی بهتره تمام 8 ساعت رو به دانلود نگذرونیم
اصلا دانلود شبانه انقدر سرعتش کمه که با توجه به پول برق خودتون بی خیالش میشین:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
اینم وضعست پینگ آرت 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که هر روز داره بدتر میشه.
نقل قول:
سرعت دانلود شما با IDM به طور متوسط چقدر هست؟
به طور متوسط 50 در روز.نقل قول:
حداکثر 5-6 ساعت یک به بعد.
از زمانی که کارت طلایی درخواست می کنیم تا زمانیکه بدن چقدر طول میکشه ؟ چطوری مشخصات کارت رو میدن ؟
نقل قول:
یا باید حضوری رفت شرکت شاتل یا اینکه پیک بفرستید اونجا براتون کارت رو بیاره. چون اصل کارت باید به دست شما برسه
از دوستان Art کسی این چند وقته ترافیکش از 100 رد شده که بگه شاتل چه بلایی سر سرویسش آورده؟
سرعتش رو خیلی خیلی کم میکنه!نقل قول:
گوگل به زور باز میشه: دی
Downstream رو هم کاهش میده یا فقط سرعت دانلود میاد پایین؟نقل قول:
امروز دوره جدیدم شروع شد با 3 گیگ
اون 3 گیگ تولدم که 11 خرداد بود هم امروز اضافه کردن شد 6 گیگ
اما سرعت eco 128 رو که 1 ماهی میشه تو این مرکز مخابراتی برگردوندن به 16 باعث حالگیری تو مصرف این 6 گیگ هست
منم 1 تیر عازم خدمت !
اول تولدت مبارک :31:نقل قول:
دوم خدمت خوش بگذره :21: من خدمت رفتم ارتش نیروی زمینی بودم :5:
سوم هم هیچ :5:
امروز با نمایندگی شاتل اهواز صحبت میکردم گفت شماره شما توی لیست مشترکین ما نیست :18: بهش گفتم پس من دارم از کدام شرکت استفاده میکنم گفت شماره اشتراک تو بگو بهش هم گفتم گفت این شخص که از مشترکین ما بوده و درخواست انصراف از سرویس داده :18: بهش گفتم منی که سرویس گرفتم خودم خبر ندارم که درخواست جمع اوری دادم:27: گفت که مگر شما *****27 نیست گفتم نه شماره من *****72 است گفت یک لحظه صبر کنید بعد گفت شماره اشتراکتون چند است بهش گفتم بعد از 5 دقیقه درستش کرد
از دست این ها :13: باید با بلدزر بری روشون
سلام دوستان
من سرویس Eco 128 دارم ... یه مدت هست که سرعتم از 18 بالاتر نمیره . میخواستم بپرسم برای همه همینطوری شده ؟
بازم از تو تا 18 میره از ما از 5 بالاتر نمیره :31:
سلام.نقل قول:
سرویس منم مثل شماست.سرعت از دیروز که جریان IPv6 رو مطرح کردن کم شده و همچنان این وضع ادامه داره.
گفته بودن 24 ساعت ولی داریم به 48 ساعت نزدیک میشیم!
جریان IPv6 فقط واسه ویندوز 7 هستش؟ چون xp نداره انگار
بچه ها شاتل توی اهواز سرعت مودم رو برای سرویس اکو 128 روی 560 بسته.
منم که مشترک اکو 512 هستم روی 744 بسته و 80کیلو در ثانیه بهم میده.
راستی دوستان کسی نمیدونه کی شاتل سرویس مگ و مگ ارائه میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان شاتل اي پي 6 شد كلا؟
خیر ویندوز XP با IPv6 سازگار نیست.نقل قول:
ویندوز ویستا و 7 و 8 و ...
نه هنوز به صورت فراگیر از IPv6 استفاده نمیشه.نقل قول:
البته امکان تعامل و ارتباط با IPv4 رو داره ولی به علت محدودیتهایی که در آینده باهاش مواجه میشیم ، IPV4 کم کم جای خودش رو به IPV6 میده.
بعضی کشورها مثل ژاپن از مدتها قبل خودشون رو برای استفاده از پروتکل جدید آماده کردن ولی ما...:41:
آقا این رو فهمیدی به ما هم بگو !نقل قول:
سرعت دانلود پایین میاد ولی من خودم موندم downstram رو تغییر میدن یا با همون نرم افزار مدیریت دانلود که روی سرویس آرت هست سرعت رو کم می کنن !
البته من خودم شنبه 99% محدودیت رو رد می کنم و بهت می گم !
داون استریم سر جاش میمونه و کم نمیشه ولی محدودیت شامل سرعت صفحه دیدن هم میشه و عملاً دایل آپ میشین و هیچ ترفندی هم کارساز نیست.نقل قول:
توی پی تی یه ترفند گذاشتن برای آرت اونم جواب نمیده؟!نقل قول:
Downstream سرویس آرت همون سرعت وبگردی هست و اگه تغییر نکنه سرعت وبگردی هم تغییر نمی کنه.نقل قول:
با نرم افزاری که دارن هم فقط سرعت دانلود رو کم می کنن.
سلام بچه ها
من اینترنت مخابرات 256 دارم و با 30 کیلو دانلود میکنم.
میخواستم بدونم 128 و 256 و 512 شاتل سرعت دانلودش چنده؟ کدوم سرویسش ؟ کلا الن به خونگی سرعت چند میده؟
آخه از دست مخابرات خسته شدم.
چه ترفندی؟نقل قول:
شما downstream ات چند شده ؟نقل قول:
ماله من یعنی این مرکز مخابراتی رو الان 34 روز میشه کردن 160
تو این 2 سال 1 بار هم پارسال به مدت 1 ماه این مرکز رو برگدوندن 160 و دوباره کردن 640
L2TP از یک سرور خاص!نقل قول:
دیگه شک ندارم این شاتل داره یه کارایی می کنه. منم نمی تونم ثابتش کنم. شک ندارم دزدی داره می کنه از گیگ ها و اونم دزدی های شدید و نه جوری دزدی کنه که متوجه نشیم. دقیقا حتی از نظر من نزدیک به 1/3 از گی رو داره می دزده. بیش از سه ماه صبر کردم که شاید درست نباشه ولی دیگه امروز شک ندارم همین طوره
اگر بشه می رم صبا با پینگ سرعت خیلی خیلی بهتر
سلامنقل قول:
شاتل توی خوزستان به این شکل کار میکنه
512 رو روی 745 و همین حدود میبنده.
128 رو روی 570 و همین حدود میزاره
پس 512 میتونه 80 کیلو به شما بده
و 128 60کیلو بهتون میده.
البته اینو بگم که یه مدتی سرعت ها رو واقعی کرده بودن. امکان داره دوباره واقعی کنن.
تازه شاتل توی شهر های مختلف اعداد دان استریم رو بسته به میله خودش تغییر میده.
سرویس حجمی یا نا محدود ؟نقل قول:
مخابرات سرویس نامحدود میده و نمی تونی سرعتش رو با سرویس حجمی مقایسه کنی.
سرویس نامحدود 512 مخابرات که 20 تومن هست شاتل 93 هزارتومن هست !
ممنوننقل قول:
سرویس حجمی رو میخوام بگیرم . فقط بیشتر بحثم روی سرعت دانلودش هست .
ترافیکشم برام مهم نیست چون بیشتر شبا بیدارم و میتونم از سرویس شبانش استفاده کنم.
یه سوال دیگه اگر ما الان سفارش بدیم چند روز بعد راه اندازی میشه؟ (تهران هستم)
تو مخابرات که صبح سفارش دادم بعد از ظهرش راه افتاد.
منم نمیتونم ثابتش کنم من قبلا گفتم الان هم دوباره میگم:نقل قول:
بیاید به اخبار شبکه یک بخش مجله خبری به شماره SMS 100001915 از شاتل شکایت کنیم وقتی یه گزارشی از سراسر ایران باشه میرن دنبالش. حالا این کار برای چیه ؟ برای این که ما هر چقدر اینجا حرف بزنیم یه تعداد محدودی میفهمند که شاتل شرکت خوبی نیست و فقط به دنبال دودره کردن مشترکینش هست اما اگر از طریق تلویزیون باشه دیگه تعداد زیادی میفهمند اون وقته که میفهمه که مشترکینش ناراضی هستند تا یه تکون به خودش بخوره.
ایرانی تا زور بالا سرش نباشه هیچ کاری رو درست انجام نمیده!!!!!!!!!!
از من گفتن بیاید به کار گروهی انجام دهیم هزینش فقط یه SMS است خسیس نباشید و نترسید :46:
روی شبانه شاتل اصــــــــــلا حساب نکنید!نقل قول:
چرا ؟نقل قول:
قعطی زیاد داره؟ یا سرعتش پایینه ؟
سرعت پای ثابتشه.نقل قول:
قطعی رو شاتل داران بگن.
هیچ ترفندینقل قول:
دوست عزیز همین چیزیه که من دارم بهت میگم. از بیخ و بن کمپلت محدود میکنه و سرعت دانلود و وبگردی یکی میشه (حدود 5-10 کیلوبایت) . حالا فرمودین خودتون هم به زودی 100 میشین و خواهین دید چی میشه.نقل قول:
شما این رو گفتی :نقل قول:
دوست عزیز همین چیزیه که من دارم بهت میگم.
منم این رو جواب دادم :نقل قول:
داون استریم سر جاش میمونه و کم نمیشه ولی محدودیت شامل سرعت صفحه دیدن هم میشه
من فقط بحثم سر downstream هست.نقل قول:
Downstream سرویس آرت همون سرعت وبگردی هست و اگه تغییر نکنه سرعت وبگردی هم تغییر نمی کنه.
شما از V p N که دوستمون معرفی کردن برای رسیدن سرعت دانلود به Downstream استفاده کردید ؟ (بعد از رسیدن به 100 درصد ؟)نقل قول:
هیچ ترفندی
دوستان شما هم سایت گوگل رو سریع نمی تونید باز کنید برای من کند میاد بالا شما هم همین طورید فکر کنم به ip 6 ربط داشته باشه
نه، شلوغش نکنید؛ ربطی به IPv6 نداره. گوگل در عرض کمتر از 1ثانیه بالا میاد؛ کمتر از 12ثانیه کاملا up میشه.نقل قول:
من لینک میهن دانلود رو توی parsspace زدم اما میگه از این سایت پشتیبانی نمی کنه
همچنان با سرعت دانلود پایینه مشکل دارم در حالی که بقیه شرکت ها خیلی راحت تر از این سایت دانلود می کنن نه با سرعت 24 کیلوبایت!