چطور میشه مصرف گیگ باکس رو دید؟
آخه این قسمت ریز مصرفی که توی سایت هست اصلا خوب مشخص نمیکنه که چقدر از حجم مونده و یا چه بسته ای فعاله.
Printable View
چطور میشه مصرف گیگ باکس رو دید؟
آخه این قسمت ریز مصرفی که توی سایت هست اصلا خوب مشخص نمیکنه که چقدر از حجم مونده و یا چه بسته ای فعاله.
نه اصلا خب اگه گفت سرعت محدود نیست بدون محدوده دیگه :n02::n31:نقل قول:
داداش این که تموم شد ؟! من دیروز ساعت 6 بعد از ظهر گرفتم الان دیدم حذف شده از سرویسمنقل قول:
:n13: من شب ساعت 10 خریدم تا 48 ساعت هم فرصت داد نمیدونم والانقل قول:
من فردا میخرم تا سه شنبه اعلام میکنمنقل قول:
ممنون داداش . ولي به نظرم خيالت راحت باشه احتمال بالاي 95 درصد سرعت تو بازه 16 تا 20 هيچ فرقي با بقيه ساعات نخواهد داشت . اين رو از رو يتجربه ميگم مگر اينكه اسيا تك بخواد سنت شكني كنه و تو روز هم محدوديت بزاره چيزي كه تا امروز سابقه نداشتهنقل قول:
دوستان قضیه درگاه چی کسی میدونه
کی میگه روی صفحه اصلی کاربریت هستش دیگه سمت راست حجم باقی مونیده و روزهای باقی مانده میشه برادرنقل قول:
مال من دیشب تموم شد وگرنه میذاشتم برات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...حذف شود...
داره برو تو ریز مصرف دقت کنی هست.نقل قول:
سرویس ۲۵۶ گیگ عصرانه برا مدت محدوده؟ برش میدارن تا چن ماه دیگه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
اگه اشتباه نکنم تا آخر دی ماه وقت هست برای تمدید یا ثبت نامنقل قول:
صبحانه که داشتم نشد محدود بشمنقل قول:
اینم واسه برادرم میخرم قکر نکنم محدود بشه
با صبحانه هر روز 13 گیگ دانلود میکنم
صبحانه محدود نیستی؟؟ حجم برات حساب میکنه یا اون 1395 گیگ کشکه؟؟ :n04:نقل قول:
یا نکنه سرعت درون شبکت فقط محدود نیست و از سرور خارجی سرعتت 250 میشه؟؟؟
اون سرویس که 265 گیگ هست که کمه که..نقل قول:
اگه هر روز 9 گیگ دانلود کنیم میشه سر یک ماه 265 گیگ تمام میشه. سرویس صبحانه خوب بود که میشد هر روز رایگان دانلود کرد.اینجوری که فایده نداره.
صد هزار و خورده ای تومن بدی برای 265 گیگ که توی یک ماه تمام میش با روزی 9 گیگ دانلود.
اینی که میگی احتمالشو من خیلی خیلی کم میدونم آسیاتکی که من میشناسم حجم اصلی این سرویس رو 100 گیگ میزاره و حجم دیگه ای محاسبه نخواهد کرد مگر با محدود کردن سرعت!!! ساعات رایگانش هم 16-20 هست حالا سرعت تو این ساعات چقدر خواهد بود خدا میدونه یا محدود به 32 کیلو میشه یا سرعت درون شبکه رو نامحدود میکنه که تو حالت اول یه چیز مسخره میشه :n08: و تو حالت دوم یه سرویس فوق العاده احتمال سومی هم وجود داره که بیاد حجم حساب کنه برای اون 256 گیگ که تو این حالت طبق گفته شما میشه و من بعید میدونم همچین چیزی بشه. برای کسانی که دانلود آنچنانی ندارن خوبه :n09:نقل قول:
در کل باید بگم خرید همچین سرویسی اگه هم برای یه نفر خوب باشه ریسکه چون سرعت شبانه برای افراد مختلف متفاوته
دوستان این چرندیات منو نخونید بابا بین pes 2017 کرک شد حالشو ببرین :n02:
....حذف شود...
اقا اين حجم رو براي دانلود نميده كه ! اين رو ميده براي مصرف تو 18 ماه عين ساعت هاي ديگه و مطمئن باشه با همون سرعت عادي روزانه !نقل قول:
شما اين رو با صبحانه اشتباه نگير ! صبحانه اون حجم رو داده بود براي دانلود شبانه اش ولي اين شبانه نداره كلا
حالا منتظر بمونيد اين دوستمون تا سه شنبه سرويس رو وصل كنه مياد ميگه چطوره !
سرویس عصرانه آشغال به تمام معنا هست
دوستان باز تو سرویسشون تغییر دادند مراقب باشید تو 10 گیگ سرعت شبانه رو حدف کردند همون که از ساعت 4 تا 10 صبح حواستون باشه هیچ اطلاع رسانی هم نمی کنند متاسفانه
آسیاتک محدودیت دو روزه دو گیگ هدیه سرشماری را برداشت.
وضع اینترنت داره هر روز بد و بذتر میشه تازه گرونتر هم شده!!!!!!!! چرا تغییر مثبت ایجاد نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
1395 کشکیه هیچ جا حساب نمیکنهنقل قول:
سرور داخلی و خارجی یکی هست سرعتم
البته من اردبیل هستم
البته الان مدتهاست این سرویس دیگه ارائه نمیشه پس صحبت در موردش هیچ فایده ای نداره.نقل قول:
یعنی آلان یه نفر بخواد بیاد اسیاتک یوزر جدید حتی سرویس تشویقی که در طول 24 ساعت حتی 1 ساعت هم رایگان داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه نداره آسیاتک!!
چی چی میگی؟؟ من تازه از بهمن سرویس صبحانم فعال میشه :n07:نقل قول:
رزرو کرده بودین این سرویس صبحانه رو
دانلود رایگانش چطوره
من دیگه آسیاتک ندارم از مخابرات استفاده میکنم
21 گیگ حجم با 42 گیگ شبانه ماهانه 25 هزار تومان با مالیات پینگ مناسبی هم داره اما عالی نیست سرعتش 2.4 مگابیته که بد نیست
سرعت روزانه شبانه آسیاتک که بد نبود اما پیج بارکردنش فاجعه بود
الآنم پیج باز کردنش واقعا بعضی وقتا رو اعصابه نمیگم گهگاهی عالی میشه ولی اکثر وقتا یه فایل 2 مگی از تلگرام نمیشه دانلود کرد آدم پشیمن میشه یا حتی سایتای خارجی باز هم نمیشن باید ریفرش کنی یا مودمو خاموش روشن کنی که موقتا دست شه ولی ایرانسل هیچ یک از این مشکلاتو نداره دیروز 900 تون دادم بسته یه ساعته گرفتم pes2017 با حجم 10 گیگ رو تو نیم ساعت دانلود کردمنقل قول:
خب خدا رو شکر دیگه شما از نعمت آنتن مناسب اسرانسل هم بهره مندید طرفای ما زیاد خوب آنتن نداشت و متعادل نبود مثلا یه بار تو 1 ساعت 4 گیگ و یه بار تو یه ساعت 8 گیگ دانلود میکرد که بازم جای شکر داشتنقل قول:
مهندس منظور دوستمون اینه که وقتی نمیشه سرویسی رو خرید در موردش بحث کردن هم فایده ای نداره...نقل قول:
----
یکی از دوستا گفتش که دو روز محدودیت کد سرشماری رو برداشتن. جالبه اول یوزرو مجبور میکنن دو روزه حجم تشویقیو مصرف کنه حالا که دیدن اکثر کدا استفاده شده اومدن محدودیت زمانیشو تازه برداشتن. خسته نباشین دلاوران دغل باز... ;)
چرا گیگ باکس 30 روزه شده 50 گیگ؟
کاش 30 گیگ هم میزاشتن بمونه با قیمت کمتر
شب تو ساعت رايگان چقدر ميشه باهاش دانلود كرد تو ساعت رايگان ؟نقل قول:
محدوديت خاصي نداره اين سرويس ؟ باز شدن فيلم ها اينستا و تلگرام خوبه و بدون وقفه هستش ؟
احتمالا بيام سمت مخابرات و همين سرويس رو بگيرم
همون طور که گفتم 42 گیگ یعنی دو برابر حجم روزانه بهتون شبانه میدن پس اهمیتی نداره که هر شب چند گیگ دانلود میکنه هر شب 5 گیگ میگیره که 8 شبه تموم میشه اما پینگ خیلی بهتره داره نسبت به آسیاتک و تلگرام و یوتیوب رو هم بدون لگ لود میکنهنقل قول:
البته مخابرات هر استان فرق میکنه من آ.ش رو میگم
دوستان کسی میدونه این گیگ باکس چیه؟ اگر بخرم تو چقدر باید مصرف کنم روز یا ساعت؟؟؟ تو سایتشون که چیزی پیدا نکردم ممنون اگر راهنمایی کنید
تو پنل کاربری هستش دقت کننقل قول:
وقتی بخوایین گیگ باکس بخرین میگهنقل قول:
۹ گیگ برای ۵ روز
۵۰ گیگ برای ۳۰ روز
۹۰ گیگ برای ۳ ماه
اگه زودتر از موعد هم گیگش تمام شد میتونید دوباره گیگ بخرین
اگر کسی از دوستان عصرانه رو خریداری کرده لطفا بگه که سرعت توی بازه 4 تا 8 عصر تغییری داره یا نه
ممنون
تو اینستا یکی کامنت گذاشته بود چجوری میتونم میزان حجم استفاده شده تو ساعت 16-20 رو بدونم حرفی از محدود بودن سرعت نزدنقل قول:
دوست عزیز یکم دقت کنید،قیمتش همون قبلیه هست.الان خیلی عالی شده.کاش همش اینطوری باشه.نقل قول:
آره ولی تنوع گیگ باکس ها رو بیشتر کنن خیلی بهتر میشهنقل قول:
مثلا 30 گیگ هم با قیمت کمتر میزاشتن بمونه