من شنيده بودم 32 ميليون يورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راميار جان چرا قطعي شده.
Printable View
من شنيده بودم 32 ميليون يورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راميار جان چرا قطعي شده.
عجب تیمی میشه بارسلون :18: البته اگه بقیه ستاره هاشو نفروشه :20:
دکو رو که تو لیست فروش گذاشتن ولی حساب کنین رونالدینیو و مسی و هانری و اتوئو و.....وای چه تیمی :8: :31:
بارسلون هم مثل رئال میشه اینهمه ستاره ولی هیچ کاری نمیکنه غیر از این فصل اخر
فقط تیم من یعنی بایرن بازیکن نمیخره:41:
بابا تیم ما (بایرن) که غوغا کردهنقل قول:
تونی
ریبری
زی روبرتو
مارسل یانسن
التینتاپ
بقیشم یادم رفت
فکر کنم بایرن سال دیگه وحشتناک سرعتی و قشنگ بازی کنه
چون همه ی این بازیکن جدیداش سرعتی و تکنیکی هستن:21:
بيش از چهار ميليون پوند در سال براي تيري
تيري آنري، ستاره آرسنال، از فصل آينده با پيراهن بارسلونا در ميادين فوتبال حاضر خواهد شد. در شرايطي که بارسلونا با عقد قرارداد 2/16 ميليون پوندي با آنري به توافق رسيده انتظار مي رود اين مهاجم در روز دوشنبه رسماً به عنوان بازيکن بارسا معرفي شود. البته گزارشات حاکي از آن است که احتمالاً مبلغ قرارداد آنري تا 2/20 ميليون پوند هم افزايش يابد. اما اين مبالغ به هيچ وجه باعث شگفتي طرفداران آرسنال نشده، آنچه باعث تعجب آنها شده بازيکني است که قرار است جاي آنري را در خط حمله تيم محبوب شان بگيرد.
در عين حال آرسن ونگر مربي آرسنال در نظر دارد با مبلغ 10 ميليون پوند نيکلاس آنلکا را جانشين آنري در تيمش کند. آرسنال تمايل داشت به عنوان بخشي از قرارداد آنري، ساموئل اتوئو را به خدمت بگيرد، اما اين اتفاق نيفتاد. آن طور که از شواهد امر برمي آيد، آنري با عقد قراردادي چهار ساله و بدون ماليات با ارزش سالانه 2/4 ميليون پوند با بارسلونا به توافق رسيده که اين مبلغ 25 درصد بيش از مبلغي است که وي از آرسنال مي گرفته است. هر چند کاپيتان آرسنال در اين اواخر در اوج نبود اما رفتن او در شرايطي که آرسنال هنوز از شوک استعفاي ديويد دين خارج نشده ضربه اي بزرگ براي توپچي ها است. در اين بين آينده آرسن ونگر هم در هاله اي از ابهام قرار گرفته، با وجود اين وي تا تابستان آينده استاديوم امارات را ترک نخواهد کرد. هفته گذشته بود که آرسنال توليد پيراهن هاي با نام آنري را متوقف کرد. اما به نظر مي رسد تصميم نهايي براي فروش آنري در روز پنجشنبه پس از ملاقات ونگر و اين مهاجم فرانسوي اتخاذ شده است.
ونگر هفته گذشته با فران سوريانو مدير مالي بارسلونا در پاريس ملاقات کرده بود.
تابستان گذشته آنري در يک قدمي پيوستن به بارسلونا قرار داشت اما پس از فينال ليگ قهرمانان در پاريس تصميم گرفت در آرسنال بماند و قرادادش را به مدت چهار سال با اين تيم تمديد کرد. اما پس از آن بود که آنري به مخالفت با سياست هاي باشگاه پرداخت. او از سياست هاي آرسنال به خاطر عدم خريد بازيکنان بزرگ و سرمايه گذاري صرف بر روي بازيکنان جوان به شدت انتقاد مي کرد.ونگر هم به شدت از اين انتقادات عصباني مي شد. اين دو در دسامبر گذشته اختلاف شديدي با هم پيدا کردند، به طوري که در فصل گذشته آنري دوبار از ترکيب اصلي تيم کنار گذاشته شد. آخرين حضور آنري در آرسنال به ديدار مقابل آيندهوون در مرحله اول حذفي ليگ قهرمانان بازمي گردد. آنري در آن ديدار به عنوان بازيکن جانشين وارد زمين شد. کاري که ونگر با آنري کرد پيش از او با بازيکناني چون پاتريک ويرا، امانوئول پتي و مارک اورمارس کرده بود. اين مربي فرانسوي زماني که احساس مي کند ستاره هايش همگام با او حرکت نمي کنند يا رو به افول مي گذارند پيش از آنکه ارزش شان کم شود آنها را به فروش مي رساند.
آرسنال و بارسلونا براي نهايي کردن برخي از جزئيات جمعه شب در لندن پاي ميز مذاکره نشستند. بارسلونا تعهد داده در صورت قهرماني در ليگ قهرمانان 1/2 ميليون پوند اضافه به آرسنال پرداخت خواهد کرد و در صورتي که بارسا نتواند کل مبلغ قرارداد را در تابستان امسال به آرسنال پرداخت کند تا زماني که موفق به اين کار شود بايد سالانه 700 هزار پوند به تيم لندني بپردازد.زماني که تيري آنري در آگوست 1999 در ازاي 8 ميليون پوند از يوونتوس به آرسنال پيوست کمتر کسي آينده اي درخشان را براي اين مهاجم فرانسوي تصور مي کرد. او از حضورش از يوونتوس خاطره اي خوش نداشت و از عدم روحيه تيمي در باشگاه ايتاليايي اش مي ناليد. زماني که آنري به آرسنال آمد کمتر کسي در انگلستان او را مي شناخت. اکنون 8 سال از آن زمان گذشته و آنري همانند يک اسطوره انگلستان را ترک خواهد کرد. آرسن ونگر بازيکناني را که به خدمت مي گيرد خيلي خوب مي شناسد و مي داند از آنها چه مي خواهد. ونگر در ابتدا به آنچه که از آنري مي خواست دست نيافت اما صبر کرد و اين بازيکن هم پاسخ اعتماد مربي اش را داد. آنري پس از آن به جزئي جدايي ناپذير از آرسنال تبديل شد و آنقدر گل زد که به ماشين گل زني آرسنال تبديل شد. البته آنري يک بازيکن دمدمي است و برخي اوقات اين مساله بازي هايش را تحت تاثير قرار مي داد. اما زماني که آنري در اوج بود هيچ کس نمي توانست جلوي او را بگيرد.در آوريل 2004 با چهار گلي که مقابل ليدزيونايتد به ثمر رساند آمار گل زني اش براي آرسنال از مرز 150 گل گذشت. 9 روز پس از اين اتفاق بعد از آنکه آرسنال قهرمان ليگ برتر شد، آنري توسط اتحاديه بازيکنان حرفه اي براي دومين سال متوالي به عنوان بهترين بازيکن سال انگلستان انتخاب شد. در اکتبر 2005 هم توانست به رکورد يان رايت اسطوره آرسنال دست يابد. در ديدار مقابل اسپارتاپراگ بود که وي به عنوان بازيکن جانشين وارد ميدان شد و با گلي که به ثمر رساند به رکورد 185 گل يان رايت دست يافت. او در همان بازي باز هم گل زد تا رکوردي تازه را در باشگاه آرسنال ثبت کند. پس از جدايي پاتريک ويرا، آنري در ماه مه سال گذشته کاپيتان آرسنال شد و به اميد داشتن روزهاي بهتر، قراردادش را با توپچي ها تمديد کرد. اما از سه ماه پيش بود که آنري دريافت براي رسيدن به آرزوهايش بايد به تيمي ديگر فکر کند. مصدوميت شديد اين مهاجم در رقابت هاي فصل پيش او را نيمکت نشين کرد تا آرسنال هم بدون کسب عنوان قهرماني به کارش پايان دهد. جدايي ديويد دين نايب رئيس و دوست صميمي آنري هم بر عصبانيت او افزود. تمامي اين مسائل در کنار هم باعث شد که تيري آنري پس از 369 حضور براي آرسنال و 226 گلي که براي اين تيم به ثمر رساند چمدان هايش را به مقصد بارسلونا ببندد. آنري در طول اين هشت سال با گل زني هايش به آرسنال کمک کرد تا دو بار قهرمان ليگ برتر و سه بار قهرمان جام حذفي شود و براي اولين بار هم به فينال ليگ قهرمانان برسد. در شرايطي که آنري بي صبرانه منتظر بازي کردن در کنار رونالدينيو است طرفداران آرسنال نگران آينده تيم محبوب شان هستند. بيشتر طرفداران پروپاقرص آرسنال از آنري به عنوان بهترين بازيکن تاريخ باشگاه شان ياد مي کنند. تام پمبرتون يکي از هواداران آرسنال که براي 24 سال تمامي ديدارهاي تيمش را ديده مي گويد؛ «ما بازيکنان بزرگي چون ليام برادي، پاتريک ويرا و دنيس برگ کمپ داشته ايم اما آنري تنها بازيکني بوده که در زمان حضورش در آرسنال به عنوان بهترين بازيکن جهان شناخته مي شده. با وجود اين امسال بسياري از هواداران آرسنال فهميدند که او ديگر قلبش با تيم نيست. بنابراين ديگر لازم نبود که آنري را برخلاف تمايلاتش در تيم نگه داريم. من واقعاً از اين مساله ناراحت هستم اما ما در ميانه راه يک پروژه تغيير چهار ساله هستيم. بخش هايي از باشگاه نياز به تغيير دارد بنابراين اميدوار هستيم پول فروش آنري به ما کمک کند.» ماريا الني که براي 12 سال طرفدار آرسنال است هم مي گويد؛ «احساس بدي دارم. فکر مي کنم تابستان آينده هم آرسن ونگر به بارسلونا بپيوندد. اکنون مقامات آرسنال بايد به ما اين اطمينان را بدهند که اين اتفاق نخواهد افتاد. از اينکه ديگر آنري را با لباس آرسنال نخواهم ديد بسيار ناراحت هستم. اما در عين حال دليل تصميم او را درک مي کنم. اين آخرين شانس آنري براي پيوستن به باشگاه بزرگي چون بارسلونا بود. اما با رفتن او احتمالاً بازيکنان ديگري هم خواهند رفت.» آرسنال و بارسلونا هر دو در هر حال تغيير و تحول هستند و اکنون بايد ديد آيا آنري در بارسلونا هم خواهد توانست مانند آرسنال به يک اسطوره تبديل شود.
مينا شرفي روزنامه شرق
یکی دیگه از محبوبترین بازیکنان من هم اومد تو محبوبترین تیم من.( باید برم تو فکر عوض کردن آواتور و یوزرم:27: البته اگر اتوئو به سرش نزنه!) فقط از یک چیز ناراحت شدم اونم اینکه آرسنال ضعیف میشه آرسنال رو به خاطر نوع بازیش خیلی دوست دارم و حالا که هانری رفته این تیم خیلی ضعیف میشه کما اینکه فابرگاس (یکی دیگه از بازیکنای محبوب من) هم گفته بود اگر هانری بره من هم نخواهم ماند و احتمال اینکه به رئال بره زیاده :41: خب با این وضع آرسن ونگر هم نخواهد ماند و به این ترتیب یکی از بزرگترین تیمهای جزیره نابود میشه و این خیلی بده مسئولان آرسنال باید یک فکری برای این تیم بکنند
چند تا خبر کوتاه از فوتبال ایران:
حضور كمالوند در صورت بقاي ملاحي
خبرگزاري فوتبال ايران- سرمربي فصل قبل شيرينفراز كانديداي اصلي حضور در تراكتورسازي است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ سردار كريم ملاحي طي يكي، دو روز آينده با حضور در تبريز و گفتوگو با مديرعامل كارخانه تراكتورسازي وضعيت حضور خود و بسياري از مسائل فصل آينده اين تيم را مشخص خواهد ساخت.
چنانچه حضور ملاحي به عنوان مديرعامل تيم تراكتور براي فصل آتي قطعي شود، فراز كمالوند، گزينه اصلي ملاحي براي هدايت فصل آتي تراكتور محسوب ميشود.
رضاييان:به حضور در ليگبرتر اميدواريم
خريد امتياز استقلالاهواز شايعه است
خبرگزاري فوتبال ايران- مديرعامل فولاداهواز در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال به طرز مشكوكي صحبت از موردي ميكند كه شرايط حضور اين تيم را در ليگبرتر فراهم خواهد ساخت.
مسعود رضاييان در اين خصوص اظهار داشت: به هر حال مسئولان كميته مبارزه با دوپينگ در اصفهان حضور يافتند و از بازيكنان فولاد و راهآهن آزمايش دوپينگ به عمل آوردند.
به دليل مسائلي هنوز هم به بازگشت به ليگبرتر اميدواريم كه نتيجه آزمايش دوپينگ يكي از آنهاست.
مديرعامل فولاد در خاتمه با بياساس خواندن خريد امتياز استقلال اهواز خاطرنشان ساخت: چند ماه متوالي به دليل مشكلات بسيار، دنبال شخص يا اشخاصي بوديم كه امتياز فولاد را به آنها واگذار نماييم؛ حالا چرا بايد دنبال خريد امتياز استقلال اهواز باشيم؟
به هيچوجه دنبال خريد امتياز استقلالاهواز نيستيم چون جدا از اين مورد، مسائل ديگري وجود دارد كه از طريق آن به ليگبرتر باز خواهيم گشت.
مثلث ايراني الظفره تكميل مي شود
پس از نوري يك هافبك و يك مهاجم ايراني
خبرگزاري فوتبال ايران – باشگاه الظفره امارات كه به همراه حتا از ليگ دسته دوم به دسته اول صعود كرد مي خواهد با تمام توان در جام اتصالات حاضر شود و در همين راستا جذب سه بازيكن ايراني را براي تكميل سهميه بازيكنان خارجي در برنامه قرار داده است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال الظفره تاكنون موفق به جذب دو بازيكن العين شده و انتقال محمد نوري نيز به اين باشگاه قطعي شده هرچند مشكل خدمت سربازي نوري همچنان وجود دارد و گفته مي شود دو طرف به دنبال راه حلي براي برطرف ساختن اين مشكل هستند. در همين راستا باشگاه الظفره اعلام كرد مذاكرات با يك هافبك دفاعي و يك مهاجم ايراني ادامه دارد.
سرپرست فولاد:ايناسيو سال بعد هم در فولاد ميماند
خبرگزاري فوتبال ايران- پوركياني، سرپرست فولاد هرگونه خبري درخصوص تغيير كادرفني اين تيم را بياساس خواند.
سرپرست فولاد در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با تاييد مطلب فوق اظهار داشت: قبل از شروع مسابقات پليآف، با ايناسيو براي هدايت فولاد به توافق رسيده بوديم. اگوستو ايناسيو سال بعد نيز سرمربي خواهد بود و قرار است شخص ديگري جايگزين ايشان شود.
وي در پايان خاطرنشان ساخت: ايناسيو و دستيارانش جمعه شب گذشته از طريق تهران راهي فرانكفورت شدند تا از طريق آلمان، راهي كشورشان پرتغال شوند.
جدا از ايناسيو، دستيارانش همراه بازيكنان خارجي تيمهايشان راهي كشورهايشان شدند.
كاپيتان پرسپوليس در دفتر مديرعامل؛
باقري:كاشاني گفت تو را ميخواهيم
خبرگزاري فوتبال ايران- مطرح شدن نام حميد استيلي به عنوان گزينه اصلي مربيگري پرسپوليس، اخباري را درخصوص اخراج چند بازيكن از اين تيم به همراه داشت كه سرشناسترين آنها كريم باقري بود.
كاپيتان پرسپوليس در پي انتشار اين اخبار، صبح امروز به دفتر باشگاه رفت. كاشاني در جلسهاي كه با باقري داشت به كاپيتان پرسپوليس اطمينان داد كه اين باشگاه فصل آينده هم از او استفاده خواهد كرد.
باقري در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با تاييد اين موضوع گفت: «در اين چند روز شايعات زيادي مطرح شد كه به همين دليل جلسهاي با مديرعامل باشگاه داشتم و اين مسائل از سوي كاشاني تكذيب شد.»
اینارو میدونمنقل قول:
عزیز مشکل یه بازیسازه
هوز نتونستن جای بالاک خائن رو پر کنن
خدای تعصب در اولیور کان معنی میشه
پشت سر بالاک بد نگو که وحشتناک قاطی میکنم:21: :31:نقل قول:
بازیکن اسطوره ای برای من فقط و فقط همین بالاکه
هر چی ازش تعریف کنم کمشه
ولی یه شایعاتی درباره ی ریکلمه هست
خدا کنه اونم بیاد بایرن
چون اگه بیاد دیگه کی میتونه جلو بایرن رو بگیره
:10: :27: