منم برا بعضی از سایتها از آی پی به جای آدرس استفاده میکنم.سرعت رو برده بالا و مشکل تایم اوت رو کم کرده.:n05:اگه به سرویسهای گوگل علاقه مندی از دی ان اس 8.8.8.8 استفاده کن .برا من که خوب جواب داده.:n01:نقل قول:
Printable View
منم برا بعضی از سایتها از آی پی به جای آدرس استفاده میکنم.سرعت رو برده بالا و مشکل تایم اوت رو کم کرده.:n05:اگه به سرویسهای گوگل علاقه مندی از دی ان اس 8.8.8.8 استفاده کن .برا من که خوب جواب داده.:n01:نقل قول:
واسه 512 این آپ و دان استریم مناسبه؟
کد:
Downstream Line Rate :
575 kbps
Upstream Line Rate :
159 kbps
دستکم فکر میکردم اوضاع یکی دو ماه دیگه هم رو به بهبود نره، ولی امروز برایی من خیلی بهتر عمل میکنه...
بله ...نقل قول:
سرعت خوب شده اما مشکل کانکت شدن به سرورهای خارجی و چیز پی ان هنوز وجود داره
طی تماسی که من با ISP خودم داشتم گفتن که تا 4-5 روز دیگه همه چی برمیگرده به حالت قبل
خدا رو شکر مثل اینکه داره درست میشه :n24:
تحریم شکن تو یه سال اخیر هیچ وقت انقدر سرعت نداشت! هنوز نیومده سرعت نت رفت بالا! ( علایم جوگیری جدی نگیرید)
البته خط شما رو 575 کیلو بسته شدهنقل قول:
سرویست چیه؟
HOORA...HOORA:n20:
بالاخره از اینترنت کشیدن بیرون !سرعت برگشت :n28:
باورم نمیشه فقط گوگل باز نمیشه ولی سرعت به حالت عادی برگشته:n18:
آرش کجایی دایی جون وقت کردی یک اکانت جدید بساز ! :n18:
(برای من) چه سرعت و پینگ چه پروتکلهای امن و تحریم شکن و ... همونه که بود!!:n06:نمیدونم کی میخوایم یاد بگیریم وضعیت خودمون رو به همه تعمیم ندیم!:n18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بعد از مدت 2 ماه اعصاب خوردی و خود تحریمی(کار نکردن شیلتر فکن ها توسط حکومت) بالاخره اوضاع یکمی نرمال شده و به یوتیوب و فیس دسترسی راحت شد ولی من جیمیل برام هنوز مشکل داره
همه چیز عالی شده!!فوق العادست!!!فقط یکم سرعت سرور خارجی 5-10 کیلو بایته برای 1 مگ و یکم پینگ خیلی بالا هست و یکم تایم اوت داره و یکم سرچ گوگل و جیمیل باز نمیشه و یکمم تحریم شکن ها وصل نمیشه یا خیلی کنده!!!:n09::n08:به جز اینها باقیش عالی شده ...
:thumbsup: