نقل قول:
اگه حوصله داری برو ماموریتها به نوبه خودشون جذابن یک جور دست گرمیه :5:
Printable View
نقل قول:
اگه حوصله داری برو ماموریتها به نوبه خودشون جذابن یک جور دست گرمیه :5:
فقط سه تا نیست ... باز نمی شه بلکه تکه ...نقل قول:
تمامی ماشین های استیو ... اولین ماشین رومن ... ماشین میشل ... ماشین هایی در بعضی مأموریت ها ( حوصله ندارم بگم ... اما اگه خواستی بگو بهت بگم ) ... همگی تک هستند ...
شما در مسابقه ی بروس یا در ماشین های استیو ( کنار زمین گلف ) پورشه رو پیدا می کنید ...
اما آستون مارتین در ماشین های استیو است ... البته یه استون مارتین دیگه هم هست ... اگر در شهر وسط ، شما ماشین پلیس بدزدید و وارد موست وانتد بشید ... فکر کنم 8 یا 9 گروه ( در پایین ) یه گنگ تو پارکینگ هستن که رئیسشون آستون مارتین داره ( خودمم نفهمیدم ...) اگه خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم :21:
لطف میکنی.....بیشتر توضیح بدی....موست وانتد کجا هست...نقل قول:
وارد موست وانتد بشید ... فکر کنم 8 یا 9 گروه ( در پایین ) یه گنگ تو پارکینگ هستن که رئیسشون آستون مارتین داره ( خودمم نفهمیدم ...) اگه خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم
فکر کنم اگه مأموریت ها رو بری بهتر باشه ... چون به نظر من اوج بازی مأموریت هاشه ...نقل قول:
تازه 60 تا 100 (که من دارم می رم ) ... هم به داستان مربوطه ... هم خیلی حال نمی ده ...
من دو ، سه تا از مأموریت هایی که فکر می کردم قشنگ بودم رو نوشتم ... :
1. دزدی از بانک
2. شرکت در مصاحبه شغلی
3.گروگان گیری
4.انتقام همسر (:37:)
5.و...
اگر شما یک ماشین پلیس بدزید ... کنار خیابون باستید ... LB رو بزنین ( نمی دونم تو کامپیوتر چی می شه ) ...نقل قول:
وارد کامپیوتر پلیس می شه و بعد از اون بزنین VIEW MOST WANTED ... باید یه لیست 10 تایی بیاد که ده گروه موست وانتد در هر شهر رو نشون بده ... بعد هم که روی اونا کلیک کنید ... روی نقشه مشخص می شه ...
اینا برای 100 درصد لازمن ...
Michael Hollick ، کسی است که در GTA IV در نقش Niko صحبت می کند. ( صدای Niko )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://www.imdb.com/name/nm2396647/
خیلی جالبه ....؟؟؟نقل قول:
آخه خیلی شباهت داره ...
می گم این آقای Michael Hollick هنر پیشه ای چیزیه ... ؟؟؟ خیلی صدای خوبی داره !!!:21:
آهان...بله دیده بودم...تو کامپیوتر پلیس.....این طوری که باید تا دمه خونه همشون برم....نقل قول:
اگر شما یک ماشین پلیس بدزید ... کنار خیابون باستید ...
وارد کامپیوتر پلیس می شه و بعد از اون بزنین VIEW MOST WANTED ... باید یه لیست 10 تایی بیاد که ده گروه موست وانتد در هر شهر رو نشون بده ... بعد هم که روی اونا کلیک کنید ... روی نقشه مشخص می شه ...
...میشهE....نقل قول:
LB رو بزنین ( نمی دونم تو کامپیوتر چی می شه ) ...
من خیلی مشکلات داشتم...هر از گاهی با error های مختلف بازی بسته میشد....ولی پتچ جدید 1.4 به همراه کرک جدید razor پیدا کردم و نسب کردم دیگه مشکلی ندارم. نمیدونم پست شده یا نه ولی این لینکش (پچ و کرک ):
پسورد: toothکد:http://www.megaupload.com/?d=GNAKSKG0
نقل قول:
بله مثل همون مأموریته ... البته گزینه اش فرق می کنه ...
بعد هم دیگه خونه نیست ... بلکه با یه گنگ طرف هستید ... :21:
همین الان 2تا از رئیسارو کشتم.....اما ماشین درست و حسابی پیدا نکردم...نقل قول:
بله مثل همون مأموریته ... البته گزینه اش فرق می کنه ...
بعد هم دیگه خونه نیست ... بلکه با یه گنگ طرف هستید