من هم نسبت به شرایطی که معمولا بر اوضاع شبانه صبانت حاکم هست گفتم عالی، نه نسبت به اروپا و آمریکا.نقل قول:
Printable View
من هم نسبت به شرایطی که معمولا بر اوضاع شبانه صبانت حاکم هست گفتم عالی، نه نسبت به اروپا و آمریکا.نقل قول:
اقا من موندم از صبا نت کوچ کنم عصر انتقال داده ها (عصر تلکام) یا نه؟ کسی با این تجربه نداره که نسبت به صبا چطوره؟
من 128 صبا نت دارم شبانش خیلی اذیتم میکنه، سرعتش وحشتناک پائینه روزانش هم 40-50 سرعت دارم
و یه سوال دیگه
کسی تونسته راحت (بدون مدرک) از صبا یک مگ بگیره؟ (خصوصا تهران)
دوستان ترا به هر چی دوست دارید جواب من را بدید
من 5 ساله مشتری این شرکت هستم و الان و سرویس 128 سه ماهه 9 گیگ را استفاده میکنم و اهل دانلود شبانه و دانلود اهنگ و فیلم و اینجور چیزها هم نیستم و کارم هم بورس اوراق بهادار هست و همش در طول روز چند صفحه را ریفرش میکنم.
الان چند ماهی هست که میبینم حجم من به طور عجیبی داره میره بالا مثلا توی یک روز که من فقط تکست و وب گردی داشتم ان هم فقط 3 تا سایت اینها اومدن بود و 400 مگ منو شارژ کرده بودن و یا وقتی به ریز مصرف نگاه میکنم یکبار 920 مگ استفاده شده بود که خدا شاهده من اصلا اینقدر استفاده نمیکنم اخه مگه روزی 4 ساعت دیدن سایت بورس اوراق بهادار 900 مگ مصرف میکنه؟؟:sq_10:
چند بار هم بهشون گفتم اما گفتن حتما مصرف کردی
من پارسال یا حداقل چند ماه قبل راحت تا 2 و نیم تا 3 ماه حجمم کفاف کارهام رو میداد
ایا اینها دارند دزدی میکنند و شک من دست است؟
کسی این تجربه را داشته؟
ترا به خدا من را مطمئن کنید چون تصمیم دارم برم با یه شرکت دیگه قرار داد ببندم
ممنون
منکه دیگه چند وقتیه با صبا و صبانت و.... کار ندارم ولی الان که اتفاقی مشکل شما رو دیدم ، محض راهنمایی بگم که در وهله ی اول ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه.نقل قول:
مثلاً :
آپدیت شدن ویندوز.
آپدیت شدن نرم افزارها.
دانلود/آپلود مربوط به بعضی کدهای مخرب و تروجان ها.
استفاده ی دیگران از سیستم شما.
-- شدن اکانت صبانت شما از طرف افراد دزد.
و...
و در وهله ی آخر مشکل اکانتینگ نرم افزار صبانت. که دیگه این یکی رو فکر نکنم بهیچوجه بشه برطرف کرد. چون وقتی اونا یا حتی خود شما در کنترل پنل خودتون میبینید در چه تاریخها و به چه مقادیری
دانلود/آپلود داشتید دیگه نمیشه واقعاً فهمید به کدام دلایل بالا بوده یا اصلاً اشکال از سیستم اکانتینگ اونا بوده یا نه.
والا من نمیدونم شما چقدر از وضعیت اروپا و آمریکا خبر دارید. درسته بدلایل منطقی مختلف پهنای باند شما در غرب بالاست ولی اگه مثل توی ایران بخواید هر چی دلتون میخواد رو بذارید دانلود کنید هر لحظه باید نگران این باشید کهنقل قول:
isp شما رو تحت تعقیب قضایی(نقض کپی رایت) قرار نده. اونوقته که آرزو خواهید کرد که ایکاش توی ایران بودم با همون سرعت دانلود 15KBps !!
آقا من یادمه شما اهل مشهد بودی و نمایندگی صبا رو داشتینقل قول:
اطلاع نداری که تو تهران هم به همین شکله و میشه اینقدر دانلود داشت؟
من با نماییندگی که ازش اینترنت گرفته بودم صحبت کردم گفت یک مگ هم دانلود شبانش سرعتش پائینه و حدود 100 مگ ارتباطو قطع میکنه! (الان 128 دارم و دقیقا همین مشکلو دارم- سرعت نهایتش 30-40 نزدیک 100 مگ هم ارتباطم قطع میشه و باید مودمو خاموش روشن کنم)
سلامنقل قول:
نمایندگی نداشتم عزیزم با دوستم دفتر کامپیوتری داریم توی شهرک صنعتی مشهد و به کارخانه ها و شرکت های زیادی خدمات اینترنت میدیم که با شرکت صبانت کار میکنیم البته این مال قدیم بود و الان پنل صبانت دستمون هست !! یعنی یک جورایی نمایندگی به قول شما
مشهد اینطوری نیست عزیزم شما میتونی سرویس دو مگ هم آشنا داشته باشی بگیری مگه کاری داره بخدا ؟ یک نمایندگی باید پیدا کنی که باهاش آشنا باشی که فقط توی پنلش سرویس رو برات 2 مگ کنه
یعنی من الان بخوام برای دوست یا آشنا میتونم یک مگ یا دو مگ بگیرم
و الان هم شبانه با یکی از همین سرویس های دو مگ میذارم دانلودهام رو و چنین مشکلی که شما گفتی رو ندارم حالا شما میگی تهران من دیگه واقعا پس نمیدونم
الان پس از مدت ها تونستم با صبانت 3.983 گیگ نزدیک به چهار گیگ دانلود کنم چه فدر خوب بود اگر سرعتش نوسان نداشته باشه یک روز 500 مگ میگیره یک روز 1 گیگ و یک روز هم نزدیک 4 گیگ میگیره من که موندم چکار کنم برم یا نرم ؟
نقل قول:
صبانت دزده
حجم منم دارن میدزدن
سلام خيلي از تهمتاي ماايرانيا از ندونستنه .من نميگم صبا ااصلا امكان دزدي نداره ولي مشكل حجم به اين خاطره كه براحتي ميشه يوزر وپسورد رو از روي IPدزديد .بنده خودم بلدم ولي بخاطر حروم بودن استفاده نميكنم تمام دوستان براي رهايي اين كارهارو بكنند :نقل قول:
1-حتما يه فايروال نصب كنيد وباهاش حجم مورد استفادتون هم چك كنيد اگه hideipهم داشته باشه فايروال چه بهتر
2-حتما رمز مودمتون رو عوض كنيد
3-رمز وصل شدن به نت رو تغيير بديد حتما