بله تفاوت هست.تو صدا و تصویر.البته اگر شما انتظار زیادی از سینماتون نداشته باشید همون سامسونگ هم سینمای خوبیه.نقل قول:
Printable View
بله تفاوت هست.تو صدا و تصویر.البته اگر شما انتظار زیادی از سینماتون نداشته باشید همون سامسونگ هم سینمای خوبیه.نقل قول:
ممنون از جوابتون اما آیا سیستمی وجود نداره که این کیفیت صدا رو داشته باشه و از اون طرف بلوری هم داشته باشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من به این نتیجه رسیدم که با بوجه 1 تومن بهترین مدل سینما خانگی HTZ-424 پایونیر هستش ولی تو این عکسی که ضمیمه میکنم من ورودی اپتیکال نمیبینم . من سینما رو فقط برای صدای 5.1 میخوام . بدون ورودی اپتیکال میشه یا باید یه مدل دیگه بردارم ؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
424 دی وی دی ورودی نداره ولی 424 بلوری 2تا ورودی دارهنقل قول:
سلام.نمایندگی تماس بگیر ببین از مدل HTZ-727 چیزی مونده یا نه.اگه ازش داشته باشن کاملا مناسب شماست.نقل قول:
با این بودجه نه.مدل BD-727 پایونیر بلوری پلیر داره و قیمت پایین تر و با کیفیت پایین تر ولی تو قیمت خودش بهترین.نقل قول:
پکیج DENON- 1312xp هم هست که با اضافه کردن یک بلوری پلیر قیمتش نزدیک به rs777 تموم میشه.
روی پکیج پایونیر میشه فقط آمپ رو عوض کرد موقع خرید؟ و یک سئوال دیگه من قصد خرید یک پلی استیشن 3 یا انشالله 4 رو دارم که بلوری رو پخش خواهد کرد، با در نظر گرفتن این نکته کدوم سیستم رو پیشنهاد می کنید.نقل قول:
نه امکان تعویض آمپ نیست.نقل قول:
هم پکیج DENON-1312xp مناسبه و هم مدل Pioneer RS777
من فعلا قصد خرید پلی استیشن را ندارم و اون برنامه چند ماه بعدم است آیا این دنون که پیشنهاد دادید پلیر دی وی دی داره؟ این دو سیستم را می شود قیاسی بکنید من الان قیمت گرفتم دنون 1930 و پایونیر 2150 قیمت دادننقل قول:
در ضمن برای من کیفیت صدا و تصویر خیلی بیشتر از حجم صدا مهم هستش استفاده ام بیشتر دیدن فیلم و کمتر گوش کردن به موسیقی هست
نه دنون فقط آمپ و بلندگوست و باید پلیر جداگانه تهیه بشه.نقل قول:
دنون به نظر من گزینه بهتریه بخاطر آمپ بهتری که داره.اگر حجم مهم نیست همین مدل 1312 دنون گزینه خیلی خوبیه.کمی وقت بذارید و برید و صدای هر دو بشنوید.