بابا دستت درد نکنه. من اینقدر دنبال این پاسخبرگ خام بودم که سرم گیج رفت. عالیه، فقط ای کاش زودتر می زاشتین تا ما ازش استفاده کنیم. بازم خوبه. خلاصه ممنون.نقل قول:
Printable View
بابا دستت درد نکنه. من اینقدر دنبال این پاسخبرگ خام بودم که سرم گیج رفت. عالیه، فقط ای کاش زودتر می زاشتین تا ما ازش استفاده کنیم. بازم خوبه. خلاصه ممنون.نقل قول:
نقل قول:
اینا میگن تو بدون اینکه سوال رو بخونی ، فقط با توجه به گزینه ها میتونی جواب درست رو پیدا کنی ، ولی هیچ ضمانتی توش نیست , مثلا از رابطه ی تشابه یا تضاد بین گزینه ها یا کلمه ی مشترک بین گزینه ها استفاده کنی که در اکثر موارد ( مخصوصا کنکورا ی از سال 85 به بعد ) نمیشه استفاده کرد ، تازه طراح های کنکور خیلی زرنگ تر از این حرفا هستن ، خودشون هم 100 % بلدن و تازه با این روش تله گذاری هم میکنن !!
سلام..
امروز صبح سوالات کنکور 88 رو زدم...
ادبیات : 70
عربی : 60
دینی : 70
زبان : 84
ریاضی : 47
فیزیک : 61
شیمی : 53
نظرتون چیه؟!
البته درصد دروس اختصاصیم قطعا تو این دو هفته بهتر میشه:دی
ممنون/:5:
کسی هست این درصدا رو تخمین بزنه؟ کنکور سراسری 88 - منطقه 3
ادبیات : 10
عربی : 49
معارف : 53
زبان : 56
ریاضی : 25
فیزیک : 57
شیمی : 46
چند تا سوال در مورد كنكور سراسري :
1- كنكور رياضي زودتر برگزار ميشه يا كنكور تجربي ؟
2- براي كل سوالات يه پاسخنامه داده ميشه يا مثل كانون براي عمومي ها و اختصاصي ها جداگانه پاسخنامه ميدن؟ (خودم پارسال آزمون دادم ولي يادم نيست 1 پاسخنامه داشتيم يا سه تا ! )
3- سر جلسه اجازه رفتن به دستشويي و ... ميدن ؟ ( با توجه به اينكه دستشويي حوزه امتحاني ما بيرون از محوطه حوزه است ).
در مورد سوال دوم اگه يه پاسخنامه بدن واسه تجربي ها عالي ميشه چون ميتونيم پاسخ سوالات عمومي رو با نوك مداد در عرض چند صدم ثانيه علامت بزنيم و 20 دقيقه زمين شناسي رو بذاريم واسه پر كردن گزينه ها !!
1 - كنكور رياضي زودتر برگزار ميشه ( رياضي 10/4 تجربي 11/4 انساني 12/4 )نقل قول:
2 - دو تا پاسخنامه ميدن : يكي واسه عمومي يكي هم واسه اختصاصي ( تجربي ها زمين و اختصاصياشون پاسخنامشون يكيه هر چند دفترچه سوالاشون جداست ! )
3 - اينو نميدونم ! :31:
فکر کنم جداگونه پاسخنامه بدن.نقل قول:
2- براي كل سوالات يه پاسخنامه داده ميشه يا مثل كانون براي عمومي ها و اختصاصي ها جداگانه پاسخنامه ميدن؟ (خودم پارسال آزمون دادم ولي يادم نيست 1 پاسخنامه داشتيم يا سه تا ! )
سلام
1- سر جلسه کنکور میذارن جامدادی ببریم؟همین جامدادی زیپی ها که چند مداد و پاک کن و شکلات داخلش جا بشه.
2-آبمیوه ببریم یا سر جلسه همه حوزه ها میدن؟
3- بطری آب یخ ببرم یا معمولی؟
اگه سوالات مسخرست ببخشید.:31:
3 - اسمتو می نویسن و میفرستن برای سازمان سنجش ( پارسال مراقبه اینو گفت و راست و دروغش با خداست)نقل قول:
ادمك اخر دنياست بخند/ ادمك مرگ همين جاست بخند
آن خدايي كه بزرگش خواندي/به خدا مثل تو تنهاست بخند
دست خطي كه تو را عاشق كرد/شوخي كاغذي ماست بخند
راستي آن چه به يادت داديم/پرزدن نيست كه در جاست بخند
ادمك نغمه اغاز نخوان/به خدا اخر دنياست .... بخند
چند روزه خنده ام نمی گیره...