الان لینکت نمیاد ؟؟؟؟ فیبر نوری هستی یا سیم مسی.... اگه سیم مسی هستی برو یه شرکت دیگه دی اس ال بگیر... اگه لینکت نمیاد حتما رانژه نشده... شرکتای دیگه میتونن بهت دی اس ال بدن...نقل قول:
Printable View
الان لینکت نمیاد ؟؟؟؟ فیبر نوری هستی یا سیم مسی.... اگه سیم مسی هستی برو یه شرکت دیگه دی اس ال بگیر... اگه لینکت نمیاد حتما رانژه نشده... شرکتای دیگه میتونن بهت دی اس ال بدن...نقل قول:
والا چراغ adsl روشن نمیشه حتی چشمک هم نمیزنهنقل قول:
فیبر نوری نیست
پیش شماره 833 زرهی - خ فلاحی
زنگ زدم که رانژه رو بردارن و برم asiatech میگن صبر کنید عجله نکنید :|
چکارشون کنم ؟ حرف خودشون رو میزنن فقط عجب غلطی کردم رفتم 20 نت
شما برو آسیاتک ثبت نام کن.... 1 ماه 128 1 گیگ بگیر که اگه خطتت برگشت بخوره ضرر نکنی... اگه آسیاتک رانژه کرد که چه بهتر ولی اگه خطتت برگشت خورد خطتت رانژه هست و باید منتظر بمونی...نقل قول:
راستی دوستان من دارم ماتریکس رو جمع آوری میکنم و میخوام برم نوین نت بگیرم... نوین نت هم تست میکنیم ببینیم چه جوریه... احتمالا سه شنبه آینده میرم درخواست جمع آوری میدم و بعدش میرم نوین نت ثبت نام میکنم...
ثبت نام اینترنتی داره ؟ :n12:نقل قول:
----
ویرایش :
زنگ زدم قسمت فروش چک کردن میگن خط شما اصلا راه اندازی نشده :n04:
گفتند شنبه راه اندازی میکنیم و از سایت درخواست بدید جمع آوری بشه :n04:
اوه اوه...اینترنت پوکید.....زنگ زدم همیارنت میگه از Gate way کشوری هست.........دوستان در دیگر شرکت ها آیا شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
البته با چیز پی ان که متصل میشم با سرعت کم سایت ها رو باز میکنه.....ولی بدون وی پی ان اصلا باز نمیشه...گوگل هم باز نمیشه
دوستان تصحیح میکنم...مثل اینکه مشکل داره حل میشه...الان بدون اسمش رو نبر هم با همون سرعت تقریبا کم باز میشه
آسیاتک اطلاعی ندارم ثبت نام اینترنتی داره یا نه.... ولی دفتر اصلیش خیابون آبیاری هست... اگه راه اندازی نشده که چه بهتر... بزن توو گوش آسیاتک تا بره... شما تا شنبه صبر کن... دیدی لینک نیومد یکشنبه برو آسیاتک ثبت نام کن...نقل قول:
تایید میشه... ماتریکس هم مشکل داره...نقل قول:
اینترنت مخابرات ترکیده . فقط سایتهایی که سرورشون ایرانه باز میشه . الان با دیال اپ اومدم .