نقل قول:
ازeminem never diesعزیز تقاضادارم به سوالات منجواب بدن خواهشا چون خیلی خوب جواب میدن خیلی:46:
1-برا تحلیلی فار بگیرم یا گاج سفید؟ایا تحلیلی فار مثل گسسته ش خوبه؟یاهمون گاج سفید بگیرم؟؟:13:
2-برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.
بعد یه سوال هرکی میدونه بگه ایا با برنامه گزینه2برم جلو یا نه خودم با دفتر برنامه ریزی خودم کار کنم و برم جلو؟؟؟:5:
ضمن تایید حرفهای هومن عزیز:
1- ببین هردوشون برای تحلیلی خوبند. بستگی به داوطلب داره.اگه از اونایی باشه زیاد تحیلی کار نکرده ای و هنوز زیاد با تحلیلی انس نگرفته ای ،فار گزینه خوبیه.:46:اگه سطح تحلیلیت خوب نیست ،برای شروع گاج سفید زیاد مناسب نیست.گاج سفید کتاب پرطرفداریه برای تحلیلی ولی برای خوانندگان مخصوص به خودش. خیلی از داوطلبان خوب کنکور از همین کتاب استفاده کرده اند.مثل اشکان اسماعیلی ،رتبه 1 سراسری 89.
2- دو جلد فار به نظرم خیلی خوبه.عطا صادقی و احسان موسوی کارشون درسته.گاج سفید هم کم طرفدار نداره. اما وقتی فار داشته باشه ،به نظرم ضرورتی نداره گاج هم بخونی مگه یا علاقه زیاد به حل تست داشته باشه یا وقت اضافه بیاری.
از کتابهای برنامه ریزی هم هیچی سر درنمیارم،شرمنده.:31:به قول سجاد فولادی ،نفر اول 87،شما یه سری کتاب درسی و کمک درسی و جزوه و... داری و باید برای کنکور تمومشون کنی حالا خودت باید ببینی چجوری تمومش کنی.
به نظرمن بهترین مشاور برنامه ریزی،خودتی.:46:سجاد که میگفت خودش هم کتاب برنامه ریزی داشت و قسمتیش رو هم پر نکرد.