-
روش تست کوئیل را جناب camaro lt با قلم شیوا و رسایی که دارند در صفحه776 ترجمه کردند
روش دوم که در عکس گویاست هفته پیش من هم مقداری لوازم یدکی خریدم کوئیل 45 تومن به احتمال یقین چینی باشه ورق هسته اش را مشکی رنگ کردن ضخامت سیم هاش مقداری بیشتر از نمونه فابریک هستش با اوهمتر تست کردم مقدار جزئی با اعدادی که در عکس میبینید فرق داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگنت تایوانی 36 تومن با چسب یا ژل مربوطه که هنگام نصب به قسمت زیزش میزنند ، اساتید میدونند کارایی این چسب چیه ؟ چون نمونه ای که روی ماشین هستش چسب نزدن بهش
ذغال کوئیل کوتاه شده بود باید چند بار استارت میزدم تا روشن میشد اون را هم 23 تومن حساب کرد اینهارو از فروشگاه اقای ادیب زاده گرفتم که بوبین هم داشت
درب رادیاتور هم گرفتم 15 تومن که با نمونه اصلی مقداری فرق داره پیش خودم گفتم چیز خاصی نداره فقط سوپاپه دیگه بستم روی رادیاتور یه سر بالایی تندی بود تا ازش رد شدم بخار از زیر کاپوت زد بیرون کشیدم کنار و دیدم که از درب رادیاتور اب بیرون زده 5 لیتر اب ریختم ودوباره درب رادیاتور اصلی خودش را بستم کوئیل و مگنت و سه سیم دلکو را نبستم اون ها را به عنوان زاپاس خریدم چند جا سر سر زدم همین جنس ها را داشتند که قیمت هاشون نسبت به ادیب زاده بیشتر بود.
-
متشكرم جناب kcnc ، اين نظر لطف شما است.
احتمالا مدتي سوئيچ ماشين باز بوده و باعث شده كه كوئل بسوزه، چون اين اتفاق يكبار براي من هم رخ داد. بهتره كه موقع باز كردن سوئيچ ( براي تعميرات طولاني مدت برق ) حتما سوكت دلكو را دربياريد تا جريان برق وارد دلكو و كوئل نباشه.
بوبين معمولا توي اين مواقع مشكل خاصي پيدا نميكنه و چيزي نيست كه به راحتي بسوزه، مگر اينكه واقعا فرسوده شده باشه و يا بر اثر حرارت مستقيم آتش و يا ضربه دچار مشكل بشه، بنابراين اگر ظاهرش سالم هست، فعلا بگذاريد باشه تا موقع تست كردن سلامت اون معلوم بشه.
چيزي كه شبيه چسب زير مگنت زده ميشه، در واقع ماده اي مشابه چسب هست كه براي ايجاد سطح تماس بهتر بين دو بخش بدنه دلكو و مگنت بكار ميره تا انتقال حرارت به خوبي انجام شده و منگنت سريعتر خنك بشه.
معمولا توي قطعات الكترونيكي از اين ماده استفاده ميشه تا سطوح انتقال حرارت بهتر عمل بكنه و عمر مفيد قطعه بيشتر بشه.
شايد نفر قبلي كه مگنت عوض كرده از اين ماده انتقال حرارت استفاده نكرده، اما سعي كنيد حتما استفاده كنيد تا عمر قطعه بيشتر باشه( احتمالا فروشندگان قطعات الكترونيكي داشته باشن)
-
جناب camaro lt توضیحی درمورد هواگیری سیستم ترمز در صفحه 759 دادید ، این روش وقتی که ماشین خاموشه اعمال میشه ؟پمپ ترمز را باز و سرویس کردم حالا میخواهم روغن بریزم و هواگیری کنم و بعدش تقسیم را تست کنم. با تشکر
[
]
-
من هميشه در وضعيت خاموش بودن موتور انجام دادم و مشكلي نداشته، هرچند كه اعتقاد براينه كه بايد موتور روشن باشه تا بوستر ترمز هم عمل بكنه ، اما كار افتادن بوستر ترمز صرفا براي ايجاد قدرت بيشتر در زمان ترمزگيري هست و چندان تاثيري در موقع هواگيري نداره،
من هم بايد به روشي كه آقا محمد توضيح دادن، تقسيم ترمز را چك كنم، چون هميشه يكي از چرخهاي جلو زودتر و محكمتر از يكي ديگر ترمز ميگيره ( در ترمزهاي شديد) و تمام مدار و متعلقات مربوط به ترمز را چك كردم و فقط همين تقسيم مانده كه بررسي بشه.
قبلا سراغ تقسيم ترمز نو را گرفتم و گويا فقط نمونه هاي بازسازي شده موجود هست و اگر اينطور باشه ترجيح ميدم تقسيم روي ماشين تعمير بشه تا اينكه تعويض بكنم، البته اگر اورينگها و واشرهاي اون پيدا بشه.
-
-
توی یکی از سایتها که لوازم یدکی میفروشه این نوع دیسک را برای نوا داره
به نظر اساتید ما هم به این شکل دیسک را سوراخکاری کنیم گیرایی و کارایی ترمز بهتر نمیشه ؟
-
فكر نميكنم تاثير خيلي خاصي داشته باشه.
معمولا اين نوع ديسكها براي خودروهاي اَبَر اسپورت مثل كوروت، فراري، بوگاتي و... استفاده ميشه كه به راحتي به سرعتهاي بالاي 300 كيلومتر در ساعت هم دست پيدا ميكنن و مسلما ترمزهاي معمولي توي اون سرعتها ،اصطكاك و حرارت فوق العاده اي بوجود مياره كه نيازمند داشتن ديسكهاي ترمز بسيار مقاوم و داراي قابليت خنك شدن سريع هست ، كه اين سوراخها و مجاري خاص براي همين كار طراحي شده.
ماشينهاي ما كه هرگز چنين سرعتهايي را تجربه نميكنند، مگر اينكه استفاده از اين ديسكها در زمان ترمزگيريهاي بسيار زياد و مداوم در مسافتهاي طولاني تاثير خودش را نشان ( مثل مسيرهاي پر پيچ و خم كوهستاني) كه در اين صورت اگر واقعا نيازي وجود داشته باشه، شايد استفاده از اونها بد نباشه.
اما در مورد سوراخكاري روي ديسكهاي معمولي، به احتمال زياد بعدا دچار مشكل شده و ممكنه ترك بخوره يا بشكنه چون اين سوراخها روي اصول ايجاد نشده و ممكنه باعث برهم خوردن ساختار مقاوم ديسك بشه و در دراز مدت صدمه ببينه.
-
استاد این عکسهای ناب را از کجا گیر میارین؟
واقعا آدم رو هوایی میکنن.
من بعدها اگه اوضاع مملکتمون سامان بگیره و پولی دستم بیاد حاضرم 20 یا 30 یا حتی بیشتر!!! تومان جور کنم و همه ی قسمتهای لازم مانند موتور، گیرباکس و دیفرانسیل را نمونه خشک و مناسب عوض کنم.
چون تیپ کلاسیک این ماشینا رو خیلی دوس دارم و اتاق مال من هم خیلی سالم و دس نخورده س
-
پمپ ترمز که سرویس شده بود طبق توصیه اساتید هواگیری شد اما بعد از روشن کردن ماشین ، پدال زیر پا خالی شد ..! اتصالات پمپ را یکی یکی (وقتی ماشین خاموش و روشن بود) باز کردم و پدال زدم از هیچکدام روغن بیرون نزد ! جای تعجب اینجاست که وقتی که خاموش بود هواگیری میکردم نفر دوم که پدال میزد هوا و روغن از پیچ های هوا گیری بیرون میزد
ترتیب پکینگ ها هم همان طور که بودند جا زدم که در عکس ملاحظه میکنید پکینگها همگی سالم بودند و هنگام جا زدنشون هم داخل سیلندر و پیستون ها را به روغن ترمز آغشته کردم
به نظر اساتید ایراد از کجاست؟
-
من فكر ميكنم هنوز داخل مدار ترمز هواي زيادي وجود داره و بايد هنوز هواگيري بكنيد تا كاملا مدار از هوا خالي بشه چون وقتي پمپ اصلي باز بشه، مقدار زيادي هوا وارد مدارات ترمز ميشه و بايد با صبر و حوصله هواگيري بكنيد.
يكبار هم براي من همين اتفاق رخ داد و با چندبار هواگيري مشكل حل شد.
يك احتمال ديگه هم هست كه ممكنه لبه هاي اورينگهايي كه روي پيستونها نصب شده، موقع جا زدن در داخل سيلندر، به سمت مخالف حركت برگشته باشه و اينطوري توان و كارايي سيلندر ترمز كم ميشه و حتي ممكنه روغن ترمز به بيرون نشت پيدا بكنه.
يكبار ديگه از نو هواگيري بكنيد ، و اگر باز همين وضعيت رخ داد اينبار با فشردن مداوم ترمز و پشت سر هم ( مثل پر كردن براي زمان هواگيري) و نگاه به وضعيت حركت لنتها در چرخها، مقدار قدرت ترمز گرفتن را چك كنيد.
اين كار را با موتور روشن و خاموش تكرار كنيد.
اگر هيچ نشتي از هيچ جايي وجود نداشته باشه، و روغن به داخل بوستر ترمز هم نشت نكنه، پس احتمال زياد مشكل از همين هوا داشتن مدار هست. البته من با توجه به تجربه هايي كه داشتم اينطور فكر ميكنم