تفاوت فرکانسی!نقل قول:
پیک شبکه !
باند 3 همیشه قوی تر از باند 7 هست
وایفایم وقتی چن نفر وصل میشن دیدی کم میاره اینم همینطوریه
طبیعی هست
Printable View
تفاوت فرکانسی!نقل قول:
پیک شبکه !
باند 3 همیشه قوی تر از باند 7 هست
وایفایم وقتی چن نفر وصل میشن دیدی کم میاره اینم همینطوریه
طبیعی هست
نه اینو میدونم اخه برعکسشم اتفاق میافته، اگر فقط ۷ ضعیف بود باز یجای دلم میذاشتمنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دلیلش تو این عکسی که دادی بخاطر این هست که از دو تا سایت مختلف احتمال زیاد سیگنال اومده و با هم تجمیع شدهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
شما فرمودید تجهیزات 2 و 3 و 4 با هم ترکیبن و جدا از هم نیستن.نقل قول:
بله تجهیزی هم وجود داره که بتونه هر 3 نسل رو با هم ساپورت کنه اما این تجهیزات به دلایلی خیلی خیلی محدود حداقل در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته و شما هر روزه روی سایت ها تجهیزاتی رو میبینید که هر نسل رو طور جداگانه پشتیبانی میکنند. اگر حرف شما را در نظر بگیریم باید حداکثر یک rru پشت هر پنل سکتور در کل سایت های کشور و یا اصلا در بالای هیچ دکلی rru رو با وجود ارائه نسل 3 و 4 مشاهده نمیکردیم. در صورتی که چنین نیست.
در ضمن اینکه یک rru از چندین کریر پشتیبانی میکند دلیل نمیشود تمام ان ها فعال باشد و شرکت بر اساس صلاح دید و همچنین توانایی های تجهیز، ان ها را تنظیم میکند. (در جواب سوال اولیه مبنی بر نبودن نسل2 در سایت)
بله درسته در حالت کلی تا وقتی دیده نشه نمیشه حرف زد دقیق ولی همراه اول مورد هست که فقط یک rru اریکسون برای هر سه نسل نصب شده برای هر سکتورنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دانلود از شاتلند مگر جزو ترافیک داخلی نیست
من دانلود کردم ایرانسل همرو دقیق بدون کم کاست از مصرف خارجی کم کرد:n28:
بله هستنقل قول:
اما ایرانسل همینه...
چند باری هم تو فروم اعلام شده
احتمالا منظور لود سایته!!
سلام خدمت همگی.
نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه؟
همیشه وقتی بسته های ساعتی نامحدود شبانه ایرانسل رو می گیرم ، مثلا یک ساعته حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زودتر تمام می شه یعنی 20 دقیقه قبل از به پایان رسیدن وقت ، عملا سرعت به شدت افت می کنه به طوری که غیر قابل استفاده می شه
نکته دیگه این که ؛ منزل ما نزدیک دکل مخابراتی پردیسان هست ، گاهی سرعت تا 5 مگ بر ثانیه می رسه ولی غالب اوقات حدود 1.5 مگ هست ؛دلیل تفاوت چی میتونه باشه و راهی هست که همیشه در بالاترین سرعت باشه
سلام برای منم همینطوره دقیقه نیم ساعت مونده ب تموم شدن بسته شبانه یا بسته 6 تا 12 ظهر قطی پیدا میکنه. برای اینکه از بیشترین سرعت دانلو استفاده کنی، ای دی ام کانکشن هاتو رو 32 تا بزار پیشفرض رو 8 تا کانکشنهنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن خارجی همچنان 6 مگ و عالی گیگی 2 الی 3 دقیقه دانلود میشه
:sq_8::sq_25::sq_5:
برای اینکه مشکل پیدا نکنید باید بسته زاپاس داشته باشید یا طرح مصرف ازاد با وجود شارژ غير فعال بشهنقل قول:
بسته ها ساعت 11 و نیم به بعد مشکل پیدا می کنند.. اینم یه نوع آزار و اذیت ایرانسله. کلا سیگنالو می پرنونن و اجازه رجیستر نمیده
Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk
سایت های جدیدی که خریداری و نصب شده (هم برای اریکسون و هم برای هواوی) از rru نسل 3 در پایین دکل پشتیبانی میکند به همین خاطر شما فقط rru نسل 4 را در بالای دکل مشاهده میکنید. (اگر نسل 4 در سایت وجود داشته باشد)نقل قول:
سایت های قدیمی که سوایپ شده اند باید rru نسل 3 را در بالای دکل قرار داد.
البته بنظرم دانلود از اپ استور و پلی استور تک کانکشنی صورت نگیره.نقل قول:
?? نگرفتم ؟ این اپ استور نیست.نقل قول:
بیا :n03: چشم زدی :n30::n29:
البته ساعات صبح بهتره شبها تو 2 ممکنه بره ولی زیر 2 اصلا نمیاد تک کانکشن
سایت جدید ایرانسل تو بازارچه میشی نصب شده دوشنبه کار نصبش تموم شد ولی تا امروز که هیچی روش نصب نشدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشی در واقع چون بین دو سایت بود، پوشش داخلی اون کامل نبود که ایرانسل تصمیم گرفت اونجا یه سایت نصب کنه تا پوشش کامل بشه. در خصوص نسل 3 و 4 هم چون سیریک پهنای باند خوبی نداره ، از برنامه ارتقا عقب مونده . مخابرات برای همراه اولم مقداری ظرفیت سازی کرد تا سایت های نسل جدیدش رو فعال کنه. البته بزودی در شرق استان تحولاتی در شبکه انتقال رخ خواهد داد و دیگر مشکلات پهنای باند وجود نخواهد داشت. ایرانسلم یا منتظر خواهد شد و یا با استفاده از لینک رادیویی کار خودش رو پیش خواهد برد.نقل قول:
دوستان پیشنهاد خاصی نبود؟نقل قول:
مدلش چیه؟نقل قول:
با برنامه connectify باید با لپتاپ hotspot بسازی
سرعت تری جی منطقه ما از اوایل راه اندازی روی 8 قفل شده و هیچ تکونی نمیخوره نه کم و نه زیاد..اما فورجی یک سال بعد راه اندازی شد و سرعتش 55 مگ بود و بعد از یه مدت شد 30 ,بعد هم 16 ,9 , و حالا هم 4 و بعضی مواقع 2 مگ ...فکر کنم دارن اشتباه میزنن..:n02: به جای اینکه سرعت و زیاد کنن دارن به صورت پلکانی کمش میکنن و احتمالا تا دهه فجر(که وزیر گفته بود همه شهرها 3 جی و 4 جی میشه) بطور کل قطعش میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل مودم بنده E3372نقل قول:
دوستان عزیز میخوام از ی جایه دیگه اینترنت تهیه کنم ولی هرجا زنگ میزنم میگن خط شما مشکل داره نمیتونیم سرویس بدیم، ب فن آوا و شاتل زنگ زدم
ایرانسل شدیدا دزدی دارن میکنن نامحدود یک مگ رو ماهیانه ۹۰ میگیرن خیلی بی انصافیه
میخواستم ببینم شرکتی نیست بهم معرفی کنید ک با خط تلفن کاری نداشته باشه؟
همراه اولنقل قول:
راهی نیست پینگ ایرانسل و کم کرد؟
بسته های همراه اول رو میخرم درست آنتن نمیده خیلی کم H مثبت میشه و تقریبا ماهیانه 50-60 گیگ مصرف دارم همه وصل میشدن ب وایمکس
همراه اول بسته های نامحدود داره؟ هزینش چقدره؟
تو اندروید هست، وقتی از طرف اپراتور فعال بشه، منوش تو گوشی فعال میشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نامحدود شبانه داره توی تاپیکش پیگیر همراه اول باشنقل قول:
آقا چرا توی بسته ایرانسل با اینکه از ترافیک داخلی استفاده کردم اومده از حجم ترافیک خارجی کم کرده؟
رفتم توی سامانه 195 شکایت زیر رو ثبت کردم
همونطور كه خود ايرانسل در سايتش اعلام كرده سايتهايي مثل namava.ir و shatelland.com بعنوان سايتهاي منتخب كه ترافيك اونها داخلي و نيم بها هست محسوب ميشه اما بنده با مراجعه به هر دو اين سايت ها از ترافيك بين الملليم كم شد كه اين موضوع در فايل ضميمه مشخص هست (ترافيك مصرفب داخلي رو صفر زده اما خارجي رو 160 مگابايت نوشته)
بنده جهت تست, از سايت namava اين لينك رو دانلود كردم
اما پس از استعلام حسابم مشاهده كردم از ترافيك خارجيم كم كرد كه اين موضوع به مثابه تقلب در معامله هست
کلا فقط بازدید از صفحه اصلی این 500سایت جزو ترافیک داخلی حساب می شه شما هردانلودی بکنی که رو سرورهای اینا باشه با وجود ای پی ایرانی جزو ترافیک خارجی حساب می کنن تا روزی که به قول خودشون همه ای پی ها ی ایرانی رو ترافیک داخلی حساب کنننقل قول:
درسته من خیلی ازسایتهاروچک کردن همه از ترافیک بین المللی کم میشه .کلا این قضیه درایرانسل فعلا درحدفقط تبلیغه.
اما شاتل دارم بسته ترافیک ملی داشت 10هزارتومن 5هزارگیگ شاتلند و 100 گیگ سایتای دیگه اونجا تست کردم درست بود
من قبلا پارس انلاین بودم و الان هم های وب اکثرا بین المللی حساب میکنن
سلام، آقا من بعد از مدت ها (بیش از 1 سال) اسپم زنگ و پیامک ایرانسل به من که بیا رایگان سیم کارتت رو 4g کن دم در تحویل بگیر و اینها، بالاخره گفتم که ارسال کنن. سیم کارت رو فرستادن. ولی هرکاری میکنم نمیتونم فعال سازیش کنم، نوشتن که کد *34# بزن و شماره سریال و PUK سیم کارت جدیدو بده که انجام دادم، همین کار رو با چند تا کد دستوری دیگه هم انجام دادم. ولی با همشون، یا میگه درخواست قبلا ثبت شده است، یا میگه "خطا در انتقال مبلغ" . کسی میتونه لطفا کمک کنه اینو راهش بندازم؟
دوستان سایت جدید ایرانسل که تو منطقه مون نصب شده فقط در یک جهت سکتور و rruداره در دو جهت دیگه فقط rru نصب شده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
سلام
من برای اولین بار از این بسته های ساعتی 2 تا 8 نامحدود گرفتم از ایرانسل
ولی به 2 گیگ که رسید هی نت قطع و وصل میشه یعنی بالا هی 4g میاد میپره واسه بقیه هم همینطوره؟
دوست عزیزم از گوشی استفاده نکنید ,فقط روتر, اشتباه همه است فقط گوشی رو روتر میبینند در صورتی که این دو دستگاه با هم فرق دارند.نقل قول:
دوستان لنز پولی شده ؟ شارژمو خورد !
سلام منم میخوام مودم بگیرم ولی پول ندارم ولی اینم میدونم که گوشی آسیب میبینهنقل قول:
حالا یه سؤال
اگه مودم 4G بگیرم توی سیگنال دریافتی هم تفاوتی ایجاد میشه؟
بسته داشتی؟ شاید با بسته فقط رایگانهنقل قول:
لنز فقط وقتی بسته فعال باشه رایگانه ترافیکشنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
چند دقیقه پیش یک پیام آمد ، جواب سوال شما توش بود!!!!نقل قول: