[QUOTE=Arsenal2012;8233604]سلام مهندس !نقل قول:
آقا این ترفند هاتم لطفا به ما بگو حاجی :D
ایشالا خیر ببینی از جوونیت :D
Printable View
[QUOTE=Arsenal2012;8233604]سلام مهندس !نقل قول:
آقا این ترفند هاتم لطفا به ما بگو حاجی :D
ایشالا خیر ببینی از جوونیت :D
دوست عزیز تو کدوم قسمت هست عکس بگیرم بزارم واست؟؟؟؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8233607]سلام داداشنقل قول:
ترفند خاصی نیست من هر وقت سایتی مثله اندرویدکده یا خیلی از سایت هایی که سرورشون تو ایرانه سرعت شب تایم رایگان بالاتر از 50 نمیره با این ترفند که میگم حلش میکنم و سرعتم میره رو 450 ایشالا که واسه شما هم جواب بده
من اول دانلود قطع میکنم بعد نر افزار Hotspot Shield رو فعال میکنم بعد تو idm قسمت تنظیمات-پرو کسی- اون گذینه کپی از ie رو میزنم که پر وکسی ها اتوماتیک ست بشه و در نهایت تتظیمات رو ذخیره میکنم بعد میرم همون لینکی که سرعنم 50 بود رو میزنم سرعتم دیگه ثابت میره روی 450 الته پورت من روی 4 مگ هست..واسه کسانی که رو 9 مگ هست من خودم دیدم با این ترفند سرعت شون تا 900 هم میره
باز سوالی بود درخدمتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تنظیمات VCI/VPI
0 , 59
سرعت روزانه هم یکی دو روزه برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فتضاحه چه برسه به شب !! دیروز محدود به 30 کیلیوبایت/ثانیه بودم .
مطمئنی؟ برای من 0. 35 هست ! دو پسن بالاترت هم عکسی که گذاشته همین 0و35 هستنقل قول:
[QUOTE=Arsenal2012;8233635]یعنی الان هر شب با این حرکت 9 گیگ دانلود دیگه تضمینه؟نقل قول:
خب بعد یه سوال !
باید حتما زمان رایگان باشه تا بشه از این ترفند استفاده کرد؟ یعنی نمیشه قبل اون ست بکنی تا خودش از ساعت رایگان دانلود کنه !
بعدم این لینک Hot Spot رو میشه بدی لطفا؟
مال تهران 0و 35 وشهرستان 0و59نقل قول:
من کرج هستمنقل قول:
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
شاید تهران و کرج هنوز از هم جدا نکردن ولی تو سایتش این و نوشتهنقل قول:
مال خودم تو اون یکی مودم 1 و 32 بودنقل قول:
دوستان عزیز تو این مودم جدیده وقتی رو حالت PPPoA/PPPoE میزارمش به نت وصل نمیشه چطوری درست میشه؟ تو حالت بریج وصل میشه
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8233662]دقیقاً با همین ترفند و اینکه حتماً باید idm هم روی 32 کانکشن باشه،نقل قول:
من همیشه 2 شب ست میکنم شما اگه میخوای قبل از 2 ست کن یک بار بعد ساعت 2 بلند شو از خواب ببین جواب میده یا نه،
واسه من همیشه ساعت 2 از خواب. پا میشم ست میکنم سرعتم میشه 450 و راحت تا ساعت 7 صبح 8 تا 9 گیگ دانلود میکنم،از هر سایتی هم باشه لینک واسم فرقی نمیکنه،
شما آخرین ورژن رو میتونی از این لینک ها بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب کردن تو idm ست کن ضرر که نداره واسه من که جواب داده ايشالا واسه شما هم جواب بده
اگه میخوای با این نرم افزار وبگردي کنی چون قند شکن هست باید روی گوگل کروم و فایرفاکس حتما از افزونه ضد تبلیغات مثله Ad-black و Ad-black pup up. استفاده کنی تا جلوی تبلیغات ناخواسته رو بگیره
سوالی بود در خدمتم
سرعت افتضاح شده ! از 40-50 واسه من بالاتر نمیره امروز !
واسه من هم هر وقت تو روز مشکل پیدا میکنه از برنامه Hotspot Shieldنقل قول:
استفاده میکنم شما هم یک بار استفاده کنید ببنید جواب میده یا نه
[QUOTE=Arsenal2012;8233717]نقل قول:
قربون دستت مهندس
ممنونم
ایشالا امشب تست میکنم :)
ولی این روش برای سایت هایی که فقط دانلودشون برای آی پی های ایران باشه کار نمیکنه !
چون من الان تست کردم؛ فقط انگار باید قبل اینکه هات اسپات روشن شه، لینکش دانلود رو اول بگیری، بعد هات رو روشن کنی !
راستی این هات تنظیمات خاصی نداره؟ من که سرعتم 1 مگه، به 1 نرسید.. تا 600-700 نهایت میره..
سلام دوستان
من 2 گیگ از ترافیک مصرفی مونده . اگر بخوام ترافیک بخرم و اضاف کنم اون 2 گیگ پاک نمیشه که ؟؟؟
تا 2 ماه دیگه هم اکانت اعتبار داره
ممنونم
خیر پاک نمیشهنقل قول:
سرویست رو 9 مگ بسته شده !؟؟؟؟نقل قول:
دوستان عزیز تو این مودم جدیده وقتی رو حالت PPPoA/PPPoE میزارمش به نت وصل نمیشه چطوری درست میشه؟ تو حالت بریج وصل میشه
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8233847]چاکریم حاجینقل قول:
بله منم اول لینک هها رو تو روز اظافه میکنم شب هم با همون نرم افزار ست میکنم
حالا شاید واسه شما هم جواب داد شب حتما تست کن و نتیجه شو بگو که بچه ها هم بدونن
آقا من اومدم اینجا فقط یک چیز بگم به شما آقای pars20نقل قول:
یعنی دمت گرم با اون امضای ردیفت ، حال کردم به شدت
هر جفت مطالب عالی و بسیار گویا بودند ....
قصدم هم انحراف تاپیک نیست . فقط چون یک ایرانی ام ذوق زده شدم از اشاره های صحیح هموطنم :n12:
صحبت دیگه ای ندارم !
آقا به مولا ما از چیز پی ان خارجی که استفاده می کنیم بعد از چند دقیقه دانلود سرعت میاد روی صفر بعد چراغ adsl قرمز میشه و باید 2-3 بار مودم رو خاموش کنم تا درست شه و بیخیال چیز پی ان شم.
سرعت هم اکثرا کمتر میشه تا زمانی که اینترنت عادی و بدون چیز پی ان هست !
چیز پی ان داخلی هم زدم سرعت از 900 اومد روی 300 ! قطعش کردم باز شد 900 !
اصولا هم از یکی از دوستان کر/یو گرفتم هر 10 دقیقه قطع میشد. باز از یکی دیگه از دوستان گرفتم بهتر شد اما بازم اون هم چند وقتیه مدام قطع میشه. دوستان کسی چیز پی ان خارجی واسه پارس در تهران سراغ داره ازش بخریم ؟ مردیم از بس هی قطع شد و هی مودم هنگ کرد
لطفا تو پخ پاسخ بدید مورد دوم رو
مرسی
کریوی من هم هر 1 دقیقه قطع میشه
ظاهرا پارس محدودیت گذاشته
چون های وب هم دارم اون اینطوری نیست خود سرویسش داغونه
نقل قول:
همون طور که بقیه دوستان گفتند، VPI/VCI پارسآنلاین تو تهران: 0/35 و در شهرستانها اینه: 0/59. ولی محض اطمینان از خود پشتیبانی سؤال کن.نقل قول:
برای این مشکل که مودمت تو حالت PPPoE وصل نمیشه: پیشنهاد میکنم مودمت رو یه بار به تنظیمات کارخونه ریست کنی. بعد از اول تنظیمات کانکشن WAN رو برای پارسآنلاین درست کنی و یوزرنیم و پسورد رو توش تعریف کنی. احتمالاً مشکلت حل میشه. چون به غیر از عدد VCI که یا 35 یا 59 اه، پارسآنلاین تنظیم خاصی نداره.
[QUOTE=Arsenal2012;8234544]حاجی تست کردم، اما همش 3 گیگ دانلود کرد !نقل قول:
با اینکه میگم که سرعتم 1 مگ ِ
دقیقا همون کارایی هم که گفتی انجام دادم.. دانلودش کردم و بعدشم نصب و اجرا، مرحله بعدم که رفتم گزینه Copy از IE رو توی IDM زدم !
فقط نسخه ای که من از هات دارم اینه:
HSS-3.35-install-e-395-conduit
اکیه؟
دوستان من 2ماه سرویسم رو تمدید نکردم حالا وارد کنترل پنلم میشم میتونم دوباره سرویس بگیرم؟
یعنی پورتم رو جمع نکردن؟
و سوال دیگه اینکه من بعد از تموم شدن سرویسم 1گیگ شارژ رایگانش رو استفاده کردم حالا اگه تمدید کنم اون یک گیگ از سرویسم کسر میشه؟یا اون کلا رایگان هست؟
دوستان کسی در مرکز مخابراتی حکمت شعار یا فرجام تو تهران سرویس داره؟ میتونه یه تست سرعت بزاره؟
با free gate هم يه تستي بكن ببين چطورهنقل قول:
من امروز دانلودم میزون نیست سرعتم از 100 بالاتر نمیره نه سرور خارجی نه داخلی :|
سلام رفتیم نمایندگی پارس ثبت نام کردیم گفت 1 هفته زمان می بره نتت رانژه بشه چه خبر معمولا 48 ساعت تا 72 باید فعال بشه
چرا؟؟؟؟؟؟؟
سلام حدود یک هفته هست که سرعت دو مگ محدود رو گرفتم ! میخواستم ببینم کدوم قسمت مودم میتونم تنظیم بودن روی 4 مگ یا 9 مگ رو ببینم ؟ :n16:
:n04: واقعا زیاده !نقل قول:
72 ساعت از وقتی که شرکت پارسآنلاین به مخابرات اعلام کنه برای رانژه خط، تو خود مخابرات طول میکشه. خود پارسآنلاین هم احتمالاً 1 تا 2 روز طول میکشه که نامه درخواست رانژه رو بفرسته به مخابرات. با توجه به این که این وسط چند تا تعطیلی هم داریم، همون 1 هفته رو شاخشه.نقل قول:
بستگی به مدل مودمت داره. ولی معمولاً تو همون صفحه اول نشون میده. باید دنبال یه صفحهای مثل Device Info یا Summary یا Status بگردی. معمولاً هم عنوانش اینه: Line Rate - Downstream.نقل قول:
از شنبه تا شنبهنقل قول:
1روز تعطیل می باشد
ستمه:n04:
اول این ip رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یوزر و پسورد رو Admin بزن همون صفحه ی اول که باز میشه Device Info همه ی مشخصات معلومه:نقل قول:
Device Info
BoardID: DSL-2640U Software Version: ME_2.01 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-12.1 Release Date: Sun Nov 8 14:39:40 CST 2009 Wireless Driver Version: 4.174.64.19.cpe1.0sd
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 512 Line Rate - Downstream (Kbps): 4096 LAN IPv4 Address: 192.168.1.1 MAC Address: 1c-af-f7-b0-3f-90 Default Gateway: 91.99.184.1 Primary DNS Server: 213.217.60.172 Secondary DNS Server: 91.99.99.99
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8234658]آره سید حله...دیگه والا نمیدونم واسه من که با همین ترفند شبی 8 تا 9 گیگ میگیرم...البته من 2 مگ دارمنقل قول:
بلاخره دیشب با سرعت 1 مگ دانلود کردم انقد حال داد دلتون بسوزه ! :n02:
سلام من مستقیم خودم مدارک رو بردم نمایندگی شهرمون کرج به من هم گفتن 1 هفته کاری به خاطر تعطیلات نوروزی زمان میبره واسه رانژه ( 5 فروردین ساعت 12 ظهر مدارک رو بردم شرکت ) دقیقا 6 فروردین ساعت 9 صبح خط رانژه شد یعنی به 24 ساعت نکشید همون 6 فروردین هم کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد ( الته خودم کانفیگ بلد بودم ) چون پول شو گرفته بودن از قبل گفتم کارشناس بفرستیننقل قول:
تازه ديشب به این سرعت رسیدینقل قول:
ما خیلی وقته داریم با این سرعت دان میکنیم دیگه واسه من یکی عادی شده داش:n08:
درود بر آواتارت عزیز:n17:نقل قول:
خیلی مرده:n05: