تازه شروع شده، فکر میکنم حداقل تا یک ماه باشد ولی برای اینکه فکرتان راحت باشد میتوانید از الان هم تمدید کنید تا بعد از تمام شدن مدت یا حجمتان سرویس جدید شروع شود.نقل قول:
Printable View
تازه شروع شده، فکر میکنم حداقل تا یک ماه باشد ولی برای اینکه فکرتان راحت باشد میتوانید از الان هم تمدید کنید تا بعد از تمام شدن مدت یا حجمتان سرویس جدید شروع شود.نقل قول:
:V32::V32::V32:دوستان که به دنبال عصرانه هستن حواسشون باشه سرعت تو بازهی 16-20 چقد خاهد بود طبق سابقه آسیاتک از سرویس صبحانه سرعت به 32 کیلوبایت محدود میشه و عملا تو اون بازه نت بلااستفاده میشه چون حجم اصلی 100 گیگه فقط
ولی اگه معیار محاسبه 256 گیگ، سرعت نباشه و حجم حساب بشه که بعید میدونم یه سرویس مناسب و ارزون مطابق مصرف خیلی از دوستان خواهد بود.
:V31::V31::V31:دوستانی که تجربه گیگ باکس رو داشتن یه سوال داشتم ازشون سریع جواب بدن خواهشا: گیگ باکس همون ساعتی که خریداری شده همون ساعت تموم میشه یا ساعت 12 شب تموم میشه؟؟
در مورد مورد اول احتمال بالاي 80 درصد هيچ محدوديت سرعتي نبايد باشه و سرعت با ساعات ديگه فرقي نخواهد كرد چون لزومي نداره !نقل قول:
در مورد مورد دوم گيگ باكس رو هر ساعتي بخري مثلا ساعت 10 شب تو پنل ميزنه 20 ساعت گذشته يعني از اولين دقيقه هر روز حساب ميشه و ساعت بندي نداره
واسه منم عکس ها نشون داده نمیشهنقل قول:
همون اولش هم فکر کنم نشون نمیداد الانم نشون نمیده
ولی اگر بدونم اپراتورهای دیگه نشون میدن و این نشون نمیده ازش تو 195 شکایت می کنم
چند صفحه قبلو نگاه کنی من گفته بودم عکسا با ایرانسل میاد ولی با آسیات نمیاد الآنم با هر دوشون میاد. یا گوگل دست به کار شده یا این نت ملی یه چیزیش شدهنقل قول:
لزومی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اون 256 گیگ رو چطور حساب میکنه دو تا ریز مصرف حساب میکنه یکی برای 256 گیگ یکی هم برای 100 گیگ؟؟؟؟نقل قول:
صبحانه هم همینطور بود دیگه سرعت رو 250 میکرد که اگه هر روز بین ساعات 6-10 صبح دانلود داشته باشی بتونی 1395 گیگ رو مصرف کنی و هیچ محاسبه حجمی انجام نمیشد.
برای مورد دوم هم طبق گفته شما باید گیگ باکس تموم میشد 12 شب رد شد ولی هنوز گیگ باکس فعاله پس نتیجه میگیریم هر ساعتی که گیگ باکس فعال بشه همون ساعت هم تموم میشه
داداچ جريان دانلود شبانه با مصرف روزانه زمين تا زير زمين فرق ميكنه ! شما اين سرويس رو بگير اگر سرعتت تو ساعت 4 تا 8 شب محدود شد بيام من پولش رو ميدم :n02:نقل قول:
در مورد دوم هم اشتباهه و گيگ باكس درست سر ساعت 12 همون زماني كه مدتت تموم ميشه صفر ميشه ! البته بستگي داره كي حجمت تموم بشه ممكنه مثلا 8 شب حجم تموم بشه و اتوماتيك ميري از حجم اصليت استافده ميكنه در حالي كه هنوز اون شمارشگر گيگ باكس رو تو پنل نشون ميده
پ . ن : دقيقا امروز همين مورد براي من پيش اومد در مورد گيگ باكس و به عينه خودم ديدم :n02:
این کلمه «داداچ» خوب افتاده ورد زبون بعضی تلگرام بازها :n15:نقل قول:
پس چطوری محاسبه میکنه اون 256 گیگ رو؟؟ اگه سرعتو محدود نکنه من خودم میخرم این سرویسو :n13:
من 2 ابان گیگ باکس 2 گیگ 2روزه رو گرفتم اونم شبش نوشته بود 22 ساعت گذشته و طبق گفته شما باید الآن تموم میشد ولی هست و دارم استفاده میکنم از حجم اصلیم هم کم نمیکنه
تازه سرویسم شبانش 80 درصده و گیگ باکس هم اگه تو این ساعات استفاده کنم 80 درصدش رایگانه :n02:
این چی نوشته در مورد سرویس عصرانه؟؟؟ :n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گیگ باکس من پریشب فعال کردم و همون اول نوشت بود 20 ساعت گذشته ولی مثل اینکه اشکال از پنل هست که اونطور نمایش میده والا درست محاسبه میکنه و هنوز از گیگ باکسم مونده (دو روزه بوده و هنوزم زمان داره)
برای یکبار هم که شده داشتم به آسیاتک امیدوار میشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیگ باکس 90 روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 گیگ 12 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این میشه 15 ماه، و چون سرویس 18 ماهه هست عملا 3 ماه کلا هیچی ترافیک نداره فقط زمانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک اینترنت یک
نقل قول:
عصرانه آسیاتکی - ثبت نام اولیه / تمدید ۱۶ الی ۲۰ ۱۲۸ تا ۱۶ مگ از ۱ آبان الی ۳۰ دی ۱۰۰ گیگ + ۲۶۵ گیگ هدیه ۱۸ ماه ۹۹۰،۰۰۰ (بدون محاسبه ارزش افزوده) پیشنهاد ویژه آسیاتک به مشترکین این سرویس دارای یک گیگ باکس ۹۰ گیگ ۹۰ روزه و
حجم۶ گیگ ۱۲ ماه بوده که ابتدا گیگ باکس ۹۰ روزه
و سپس۶ گیگ ۱۲ ماه برای مشترکین فعال می شودثبت نام اولیه / تمدید - از ۱۲۸ تا ۱۰ مگ از ۱۶ مرداد الی ۱۶ آبان ۹۶گیگ ۱۵ ماه ۷۲۶.۰۰۰ اینترنت پرسرعت المپیک ۲۰۱۶ - ثبت نام اولیه - از ۱۲۸ تا ۱۰ مگ ۶گیگ ۱۲ ماه ۶۰.۰۰۰ اینترنت پر سرعت ۹۰ گیگ - ثبت نام اولیه/ تمدید - از ۱۲۸ تا ۶ مگ ۹۰گیگ ۳ ماه ۶۶۶.۰۰۰ سرویس جشنواره تابستانه
(تمدید شد)- ثبت نام اولیه ۲ تا ۸ صبح نیم بها از ۱۲۸ تا ۶ مگ ۲۴گیگ ۱۲ ماه ۴۴۰.۰۰۰
دوست عزيز عصرانه اسيا تك با سرويس پيشنهاد ويژه فرق ميكنه و دو تا سرويس جدا از هم هستند !
هر چند خودم از اسيا تك دل خوشي ندارم ولي با قيمت 72 تومن 96 گيگ و 15 ماه زمان به نظرم مناسبه !
ولي اگر به نظرم اين سرويس عصرانه بايد سرويس خوبي باشه اگر سرعت تو ساعت 4 تا 8 اوكي باشه و پايين نياد كه فكر نكنم پايين بياد سرويس مناسبي هستش فقط اگر يه دانلود شبانه هم داشت در حد 4-5 گيگ مثلا فوقالعاده ميشد !
به شخصه من فعلا يه گيگ باكس 90 گيگي 90 روزه گيگ باكس فعال كردم بعدش اين عصرانه رو فعال ميكنم .
بله درسته حق با شماست من این دو تا رو با هم اشتباه گرفته بودم:n01:نقل قول:
شما اشتباه نگرفتی آسیاتک خودش اشتباه نوشته بود الآن اصلاح کردهنقل قول:
ولی هنوزم برای من سواله که اون 256 گیگ بین ساعات 16-20 رو چطور میخاد محاسبه کنه؟؟ صبحانه که سرعتو طوری محدود میکرد که اگه همه روزه تمام اون ساعات رو از نت استفاده میکردی میتونستی حجم مورد نظر رو استفاده کنی وگرنه میسوخت :n21:
این خط تلفن رو دوستان یه عنایت داشته باشید بنظرتون چطوره ، بیام سمته اسیاتک با این کیفیت یا خیر ممنون.
خط تلفنتون کایل مسی هست؟ چون snr 45 و نویز 14 یکم عجیبه. دیتاریتش هم عجیبه!نقل قول:
احتمالا چون ایشون تمدید نکردن یا هر دلیلی ممکنه شرکت هیچ پهنای باندی بهشون نداده باشه وگرنه خط خوبی دارننقل قول:
ما رفته بودیم روستای یکی از فامیل تازه اینترنت کشیده بودن. خطشون تا 28 مگ کشش داشت که برام خیلی جالب بود!:n01:اونم توی یه روستا
والا نپرسیدم از اون سیم کشی که اومد نصب کرد ، فقط سیمش از این معمولی ها نبود ، الان عجیبه ، یعنی بده ؟نقل قول:
این دوستت خونشون کجاست؟؟ احیانا قصد فروش ندارن؟؟ :n33:نقل قول:
نویزش که پایینه و خوبه. فقط مونده تو دیتاریت بالا چقدر مقدار snr داشته باشین که اگه بالای 10 باشه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
آقايون اين چندروز براتون آسياتک قطعي نداشته؟ اونم پي در پي
حالا اين هيچ چجوراس هرچي کد ميدم ميگه يافت نشد:n03:نقل قول:
از صبح 10 بار نت قطع شده نمیدونم چه مرضی گرفته :n35::n35:
براي من 3-4 رو هست همينجوره همش قطع و وصل ميشهنقل قول:
آقا اين کد اماري رو چجور وارد کرديد ک قبول کرد
با فاصله ؟ بي فاصله؟
کد آمری که سادست یه عدد چند رقمیه فاصله نداره که میری پنل 1544 قسمت هدیه کدو میزنی بعدش تعداد اعضای خانواده رو میزینی اس میاد از مرکز آمار که هدیه تعلق گرفت یه گیگ باکس 2 گیگ 2 روزه بهت میده 48 ساعت فرصت داری استفاده کنی البته برای من بیشتر از 48 ساعت هم فرصت داد تا حجمش تموم بشه.نقل قول:
این کد اماری رو چه مدت میشه نگه داشت؟ کسی اطلاع داره؟
سلام
من برای اولین بار گیگ باکس گرفتم یه سوال داشتم در موردش :
من سرویس 2 تا 8 صبح رایگان دارم بعد تو این ساعت بذارم دانلود شه از گیگ باکس کم میشه یا اتوماتیک از سرویس شبانه خودم کم میشه ؟
بعد اینجا :
من این گیگ باکس دو روزه 3 گیگ رو گرفتم ولی زده 19 ساعت حتی 24 ساعت هم نیست . چطوریه این قضیش ؟
اون 19 ساعت یه چیز بی خودیه از اون ساعتی که خریدی 48 ساعت فرصت میده نگران نباش شبانه هم تجربه من این بوده سرویسم 80 درصدش رایگانه 2-8 و گیگ باکس هم 80 درصد رایگان حساب میشه یعنی من اگه گیگ باکس 3 گیگ 2 تومن بگیرم میتونم 15 گیگ 2-8 دانلود کنم گیگی 130 تومن که عالیه.نقل قول:
باز امروز معلوم نيست چه خبره تو اسيا تك پينگ ها به شدت بالار فته و كيفيت اينترنت پايين اومده و فيلم هاي اينستا و تگرام به زحمت لود ميشن !
هر ترفندي هم ميزنيم از تغيير دي ان اس و ... فايده اي نداره
به نظر میاد دانلود شبانه رایگان تو سرویس های جدید برداشته شده، درسته؟
فقط یک سرویس دانلود شبانه رایگان داره که اونم ۷۰۰هزار تومانه!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا مشکل لود شدن عکس و آیکن گوگل پلی حل شده حالا دانلود نمیکنه وی پی ان میزنم دانلود میشه
اینستاگرام که هیچی تمام فیلم هاش رو من میفرستم توی تلگرام تا بتونم درست ببینم (نامحدود 512)
من که تا چند روز پیش های وب داشتم سرعت 8 مگ
سرعت دانلود خوب بود ولی آپلود و پینگ افتضاح !
درخواست جمع آوری دادم الان هم جشنواره آسیاتک گرفتم تا ببینم چطوریه (فعلا درخواست رانژه ارسال شده )
ولی بنظر تو مرکز مخابراطی ما خوب هست کیفیت آسیاتک چون بعضی از دوستان از آسیاتک اشتراک دارن و تعریفشو میکنن
..حذف شود..
دوستان من از ديروز مشكل نوسان پينگ و پينگ بالا و لود نشدن ويديو ها اينستا دارم هر چقدر هم با مودم ور رفتم جواب نداد كسي داره همچين مشكلي ؟
مورد دوم 3 تا دي ان اس خوب معرفي كنيد ست كنيم تو مودم بلكه فرجي شد
سلام دوستان
میگم کسی اطلاعی نداره چه شرکت ها و اپراتورهایی بابت کد سرشماری هدیه میدن و چطوری باید این هدیه رو گرفت؟ یکیش که خوب آسیاتک بودش و روش استفاده ازش هم سادس.
سلام دوستان کسی سرویس جشنواره 365 گیگ اسیاتک گرفته ؟ میخواستم ببینم سرعت تو بازه 16 تا 20 چنده ؟ اگه محدود کنن سرعتو به درد نمیخوره اگه کسی خرید کرده لطفا سرعتو اعلام کنه
از قسمت SNR و نویز خطتون و Rate اسکرین بزارید تا بررسی کنمنقل قول:
شما به بقیه نگاه نکن چون سرعت ها تو بازه رایگان یا نامحدود برای هر کاربر متفاوتهنقل قول:
در کل سابقه آسیاتک تو سرویس صبحانه نشون داده که تو اینطور سرویسا سرعتو محدود میکنه اگه محدود نکنه باید دید چطور میخاد محاسبه کنه ولی اگه محدود کنه سرعت به ۳۲ میرسه که یه چیز مسخره میشه باز اون صبحانه سرعتش ۲۵۰ بود ولی ساعتش خوب نبود.
میتونین یه تماس بگیرید به پشتیبانی سوال کنین سرعت تو ساعت ۱۶ تا ۲۰ چنده.
تاحالا دیدین پشتیبانی راستشو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه بار از دهتشون در رفت راستشو گفتن:n02:نقل قول: