دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایرفاکس نداره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترفندی برای تشخیص سایتهای با ترافیک داخلی
همونطور که میدونید سایتهای با ترافیک داخلی، نیمبها ( و در بعضی اپراتورها حتی تا ربعبها ) محاسبه میشوند. حالا اگر بخوایم بدونیم چه سایتهایی تو لیست سایتهای با ترافیک داخلی قرار دارند سه تا راه داریم.
یه راه اینکه برید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لیست سایتها رو اونجا مشاهده و دانلود کنید.
راه دوم کمی راحتتره با این تفاوت که شما میتونید دامنه موردنظرتون رو اونجا جستجو کنید. کافیه وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید و دامنه موردنظرتون رو تو باکس مشخص شده بنویسید.
اما بهترین و راحت ترین راه اینه که اگه مرورگر کرومی دارید ( گوگل کروم، اپرا و ادج کروم ) و همین طور فایرفاکس، کافیه برید تو فروشگاه گوگل کروم و افزونه IRI Url Checker رو نصب کنید.
فایرفاکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوگل کروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا اینا هم معلوم نیست کدومشون درست کار میکنهنقل قول:
تو سایت لینک ایرانی یه وب رو دادم گفت ترافیکش داخلیه
اما افزونه گفت بین المللی
ما که گیج شدییییییم:eh::mellow::worried::blink::wac :
این پارس انلاین زدحجم هارو کم کرد بدونه کاهش قیمت معنم سرعت برام مهم وزیر8مگ به کارم نمیاد همیشه هم سرویس 1ماهشو میگرفتم چون 3ماهش بخوای بگیری همون قیمت میشه بدون تخفیف الان کرده 150گیک 90گیک بدونه کاهش قیمت
سلام
دوستان پارس آنلاین گفت برگه ای رو ایمیل میکنیم و شما باید امضا کنید و به همراه مدارک شناساییتون برای ما بفرستید
آیا واقعا تخلیه خط من باید مدارک شناسایی بفرستم و برگه امضا کنم؟؟ همه شرکتها اینجورین؟؟
یا به 195 شکایت کنم؟
اصلاح : منظورشون ایمیل کردن بود
پارس انلاین برای این که جلوگیری کنه از رفتن مشتری هاش این برنامه ها رو راه انداخته.
روند تخلیه پارس آنلاین همینطوره، منم تخلیه کردم اینجوری بود، فرم تخلیه رو پرینت بگیرید پر کنید با کپی کارت ملی براشون بفرستید. من اگه های وب هم گرون کنه و افت سرعت پارس آنلاین درست بشه برمیگردم به پارس آنلاین!نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
پارس که حجم های وحشتناک کمی میده ، توی اینستاشم همه شاکی هستن که ....نقل قول:
تو ایمیل زده بود برای جلوگیری از قطع درختان پرینت نگیرید ، ما هم نگرفتیم ، و با خود ویندوز امضا کردمنقل قول:
یارو زنگ زد گفت با پینت امضا کردی نمیشه ، برو پرینت بگیر :D
الانم حسش نی برم پرینت بگیرم ، فک کنم تمدید کنم ، موقع قطع سرویس پیشنهاد های هیجان انگیزی دادن :biggrin: