دوستان بیاید شکایت ثبت کنیم توی 195 تا کنترل مصرف ازاد رو به امکاناتش اضافه کنه
امروز بستم تموم شد 3 هزار شارژ داشتم رو خورد
Printable View
دوستان بیاید شکایت ثبت کنیم توی 195 تا کنترل مصرف ازاد رو به امکاناتش اضافه کنه
امروز بستم تموم شد 3 هزار شارژ داشتم رو خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4G همراه اول - بجنورد
باز خداروشكر كن سيمكارتت اعتباريه.مال من دائميه بستم تموم شده بوده خودمم نفهميده بودم الان 30 تومان اومده رو قبضم واسه تعرفه ازادنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نت همراه اول در اصفهان سمت ملک شهر ازساعت 10 شب تاالان قطع شده :n03:
من گوشی 2 سیمکارته گرفتم یکیش رو ایرانسل انداختم ... متاسفانه از نت همراه اول استفاده کردم سرعتش به طرز بدی پایین هست 4g بسته آلفا پلاس ... دزدی هاش رو که نگو ... شاید منم ترابرد کردم از دست دزدی هاشنقل قول:
نمیدونم چرا همراه اول در شهر ما در حالت معمولی سرعتش با سرورهای speedtest کم هست ولی با v/pn اوکیه
تست در حالت معمولی:
پ.ن: سرور داخلی هم نهایت 10-20 مگ سرعت میده
---------------------------
تست با هات اسپات:
نقل قول:
شاید علتش اختلاف مسیرها باشه
یعنی مسیر خود همراه اول به اون سرور تست خوب نیست اما مسیرش به سرورهای هات اسپات خوبه
این مشکل بعضا توی دانلود هم مشهوده مثلا از یه سرور خارجی سرعت خوب نیست اما میری روی یه سرور دیگه سرعت خوبه البته در صورتی که خود سرورها اوکی باشن این حرف می تونه درست باشه
با هر سروری که تست میکنم این مشکل وجود داره.چه سرور ایران باشه چه خارج(البته با idm و مولتی کانکشن مشکلی ندارم)نقل قول:
این وضعیت سرور تهران با 4G:
اینم با 3G:
اینم اضافه کنم با 3G این داستان رو ندارم و فقط با 4G اینطوریه!
یه احتمال هم اینه که پهنای باند همراه اول کمه و اسپید تست هم کلا 4 تا کانکشن میسازه اما دانلود منیجر خوب 32 تانقل قول:
از طرفی توی ارتباط هات اسپات هم احتمالا تعداد کانکشنها زیاده و سرعت بالاتری میده
توی تست شما به وضوح معلومه همراه اول پهنای کمی داره 21 مگ آپلود دارید اما دانلود کمتره
تعداد کانکشن تست سرعت با ایرانسل تبریز
من همین مشکل رو با مبین نت دارم، با ایرانسل هم بود. نمیدونم این چه گیری هست که ارتباطات 4G دارن. انگار که یه محدود کننده یا به قول دوستمون مسیر بد باشه که با فعال کردن هات اسپات درست میشه. البته من برنامه دیگه ای پیدا نکردم که مثل هات اسپات جواب بده. شاید هم هات اسپات از چند کانکشن استفاده میکنه که باعث میشه از کل پهنای باند استفاده بشه.نقل قول: