یه سوال داشتم دوستان ، هنوز هم سرویس فیری شبانه ی صبانت از یک کانکشن مستقل استفاده میکنه ؟
Printable View
یه سوال داشتم دوستان ، هنوز هم سرویس فیری شبانه ی صبانت از یک کانکشن مستقل استفاده میکنه ؟
نه، همون کانکشن روزانه هست.نقل قول:
با سلام ! میخوام ببینم برنامه ای هست که رو مودم های ADSL چه با سیم تک لن و usb یا 4 لن و یا وارلس بشه کنترل ترافیک رو داشته باشیم؟ یعنی مثلا بشه محدودیت حجم یا سرعت روی فلان یوزر با فلان پرت لن یا وایرلس رو اعمال کنیم؟
دوستان سرعتتون بستگی به لینکتون داره خیلی من دیشب تو میهن دانلود و هیپ فایل کاربر پریمیوم سرعتم 20 و 15 بود تو سایت هایی مثل فایل گیر و جمبو جت سرعتم 120 100 بود سرویس 512
آقا کسی هست که سرعت 1 مگ داشته باشه و از سرعت شبانش ناراضی باشه؟
تورنت با چه سرعتی داانلود میکنه؟
کلا سرعت روزانه شبانش در حد یک مگ هست؟
من 128 دارم
روزانه با 60-50 و شبانه 20-25 کیلو بایت به طور متوسط دانلود دارم
سلامنقل قول:
من سرویس خودم 128 هست ولی سرویس 2 مگ کسی رو در اختیار برای شبانه دارم و میانگین 3.3 گیگ دانلود دارم که البته اخیرا کمتر شده و حداقل 2.8 هست
سلام دوستان صبانت سرعت شبانش هنوز مثل سه-چهار ماهه پیش افتضاحه یا خوب شده؟؟؟؟
ممنون
برای من که عالی هست. سرعت حول و حوش 100نقل قول:
والا من تا 4 ماه پیش که صبانت داشتم تا زمانی که هنوز یوزر شبانه رو عوض نکرده بود با این که سرعتم 128 بود با سرعت 2مگ((همون 230-250))دانلود میکردم وقتی شبانه رو تغییر دادند سرعتا هم افتضاح شد.نقل قول:
الان هم مثل همون قبله یا نه؟؟
ممنونم
واقعا من نمیدونم که چرا برای ما مردم ایران سرعت دانلود 100 یا 200 کیلوبایت خیلی عالی و خوب محسوب میشه ولی تو اروپا و آمریکا و خیلی از کشورهای دیگه به زیر 10 مگابیت فکر نمیکنند یعنی همچنین سرویسی با سرعتی که ما داریم ارائه نمیدهند یا اگر احیانا بدهند سرعت واقعی و نامحدود می دهند تازه به اشتراک هم گذاشته نمیشود تا کی میخواهیم اینجوری بمونیم خدا میدونه:-(