دیشب خیلی افتضاح بود...
سر جمع 80 مگ دانلود داشتم! :2:
کی قراره درست شه ؟!
Printable View
دیشب خیلی افتضاح بود...
سر جمع 80 مگ دانلود داشتم! :2:
کی قراره درست شه ؟!
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم خوشحال می شم اگه کسی می دونه جواب بده...
من الان تو شهرستانم ارومیه و احتمال زیاد تا هفته دیگه برم تهران و ساکن شم ... اینجا از پارس آنلاین اکانت گرفتم و بدک نبود راضیم یه 15 روزی مونده مدت اکانتم تموم بشه ولی پهنای باندم یه چهار گیگی مونده می خواستم ببینم می شه این چهار گیگ رو به کسه دیگه انتقال داد ؟ همچیم چیزی تو پارس آنلاین هست؟
بهترین پکیج از نظر سرعت به نظر شما کدومه...؟نقل قول:
داداش خیلی اسونه نصب اگه دیگه 15 تومن پول زور رو دادی دیگه خودت نصب نکن چون دیگه اون 15 تومن رو بهت پس نمیده پارس افلایننقل قول:
باسلام
تو پارس آنلاین سرویس 256 رو از طریق شرکت باید گرفت ؟ یا خانگی ها هم میتونن 256 رو انتخاب کنن ؟
فکر کنم این 15.000 تومنی که این دوستمون میگه بابت رانژه شدن خط میگیرن...نه برای نصب مودمنقل قول:
درود
دوستان تا چند روز پیش اکو 512 شاتل بودم الان اومدم روی پارس آنلاین خیلی خیلی پشیمون هستم !
سرعتش افتضاح !
مشکل جدی ترم این هست که دیگه نمیتونم با اکانت چیزپی انم کار کنم !
مشکل اینجاست که چیز پی ان براحتی متصل میشه ولی دیتا نمیده یعنی مرورگر هیچ صفحه ای باز نمیکنه
همین اکانت رو دادم دوستام در شرکتهای دیگه براحتی براشون کار میده
نمیدونم برا حل این مشکل لعنتی باید چیکار کنم !
کسی این مشکل رو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط مشکلت همینه...؟نقل قول:
از نظر سرعت مشکلی نداری...؟
نقل قول:امروز خطمون رانژه شد و زنگ زدم که بهشون اطلاع بدم . تلفنی تنظیمات رو گفتند و من هم انجام دادم . بهش گفتم اون 15تومن چی پس ؟ :31: گفتش که درصد کمی از اون پول برای نصب حضوری بوده و بیشترش برای رانژه شدن خططون بوده و این چرت و پرت ها .... گفت از برج 2 امسال دیگه اینطوری شده که هزینه ها در هر صورت 15 تومنه و حضوری و غیر حضوری نداره و یه سری مبهمات دیگه هم سر هم کرد !نقل قول:
میچاپونند دیگه چاره ای نیست . اون از داستان مودمهاشون اینم از این !
یه نکته جالبی هم که بود گفتش که اگه بخوای استفاده نکنی فقط تا 2ماه میتونی اکانت نگیری و بعد 2ماه پورتتون بسته میشه و باید از اول ثبت نام کنید !!!!!!!!!!!!
چرا سرعت پارس آنلاین اینطوری شده ؟
داره پارس آفلاین میشه .
بقیه ISP ها هم اینجوری شدن یا فقط پارس خراب شده ؟