نوع اتصال حتما بايد اپتيكال باشه و فيلم هاي شما صداي 5.1 كانال داشته باشند و آمپلي فاير سينمايي شما از ورودي اپتيكال پشتيباني كند و تنظيماتش روي صداي 5.1 باشد.نقل قول:
Printable View
نوع اتصال حتما بايد اپتيكال باشه و فيلم هاي شما صداي 5.1 كانال داشته باشند و آمپلي فاير سينمايي شما از ورودي اپتيكال پشتيباني كند و تنظيماتش روي صداي 5.1 باشد.نقل قول:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
یعنی نباید از طریق کابل HTMI اتصال داشته باشه ؟
من دستگاه WD LIVE TV رو از طریق HTMI به تلویزیون متصل کردم
و دستگاه سینما رو هم از همین طریق به تلویزیون وصل کردم
آیا این نوع اتصال درسته ؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
با تشکر
شما با دو كانال صدارو از تي وي وصل كرديد درسته؟نقل قول:
بايد با كابل اپتيكال از خود WD به آمپلي فاير وصل كنيد.
سلام
هدف من از خرید، عمدتا استفاده به عنوان سینمای خانگی و کمتر گوش دادن به موسیقی کلاسیک است. لطفا راهنمایی کنید که با بودجه در حدود دو میلیون تومان بهترین گزینه چیست. من نوشته های صفحات پیشین را خوانده ام و بین مدلهای ، 727، آر اس 33 و آر اس 777 برای من سئوال این است که آیا پول اضافه ای که پرداخت می شود تاثیری بر کیفیت صدا و تصویر دارد یا خیر.
در مورد صدا بله ارزش هزینه روی آر اس ۳۳ و آر اس ۷۷۷ داره ولی تصویر چون ۷۲۷ بلوری سه بعدی هست و آر اس ۳۳ و آر اس ۷۷۷ سیستم صوتی بهراه دی وی دی پلیر هستند ۷۲۷ ارجحیت داره
البته اساتید بیشتر راهنمایی خواهند کرد
سلام.همونطوری که دوست عزیزمون راهنمایی کرد ارجحیت با سری های rs هست.تفاوت قیمت rs33 و rs777 به نوع آمپلی فایر و امکانات اون بر می گرده که اگر شما بخواید به سیستمتون در آینده بلوری پلیر اضافه کنید مدل 777 ارجیحیت داره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و حرفه ای ها!
من دیشب دنبال سینمای خانگی می گشتم که سینما خانگی مارشال مدل 3551 رو دیدم. قیمتش توی اهواز 400000 تومنه که به نسبت سینما خانگی های دیگه خیلی ارزونتره. حالا میخام بدونم کسی تجربه کار با این مدل رو داره؟ آیا ارزش خرید رو داره یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم . با توجه به اینکه تلویزیون من sony 40ex520 بهترین گزینه سینما خانگی چی میتونه باشه؟ آیا همین مارشال خوبه یا سینما خانگی سونی بگیرم. توی صفحات قبلی دیدم که از پایونر خیلی تعریف میکنن. به نظرتون در حد 400-500 مدل خوبی از برند پایونر گیرم میاد؟:n02:
سلام.نقل قول:
سینمای مارشال مثل دیگر محصولات مارشال میمونه.در ظاهر خوب ولی در باطن نه.کلا برند بی کیفیتیه.قضیه همون که هرچقدر پول بدی همونقدر آش می خوری.
خرید سینما خانگی هم ربطی به مدل تی وی نداره.هر چی دوس داری بخر.
پایونیر برند خوب و با کیفیتیه.اگر بودجت رو به 750 افزایش بدی می تونی مدل HTZ-222 پایونیر بگیری.
1-!! تنظیمات تصویر را چک کنید اگر ریست داره ریست کنید اگر نه مثل بقیه hdmi ها باشه. (البته با سونی کار نکردم!)
2- به طور معمول فقط یک پورت HDMI با قابلیت arc هست که قابلیت برگشت صدا را داره و بقیه خیر.[/QUOTE]
سلام
تنظيمات را به حالت كارخانه اي برگردوندم. كه با اين كار سيستم چنتا سوال مي پرسه؛ يكيشون درباره نوع تصوير ونمايش بود كه دو گزينه وجود داشت: يكي براي نمايش در منزل و ديگري براي نمايش در مغازه با انتخاب مغازه كيفيت و نور تصوير بهتر مي شود. گزينه ي منزل اقتصادي تر مي باشد. در حال حاضر كيفيت 4ورودي hdmi يكسان و مطلوب است.
سپاس از راهنمايي سودمندتان.
الان تفاوت زیادی بین این مدل پایونیر و مدلHT-E445K سامسونگ وجود داره ؟ یا مدل پایینتر HT-E355K ؟نقل قول:
نظر شما کدوم یکی تایید میکنه؟