-
سپاسگزارم آقا حميد گرامي، با گرد و غبار و خاك هم ميسازيم چون چاره اي نداريم....
بله من هم با شما موافقم كه دودي كردن خوبه، اما در حدي كه گير ندن و ناچار بشيم تمام برچسبها را بكنيم!
فكر كنم 25% مجاز باشه.
شيشه دودي توي كارايي كولر هم تاثير داره و باعث ميشه نور خورشيد كمتر به داخل نفوذ كنه و حرارت كمتري بوجود بياره و در نتيجه كارايي كولر هم بيشتر ميشه.
اما من بيشتر ترجيح ميدم از پرده هاي فنري استفاده كنم كه هروقت خواستم سريع بردارم. نمونه هايي ديدم و بايد روي شيشه ها آزمايش كنم تا بهترين نمونه را بگيرم.
براي شيشه عقب هم پرده بهترين انتخابه ( هم فنري و هم تاشو) اما اين نمونه به نظر من بهتر از بقيه هست چون علاوه بر اينكه جلوي نور شديد را ميگيره، از نظر طراحي هم بد نيست، هرچند كه بيشتر به فرم بدنه كوپه ها مثل كامارو و پونتياك ميخوره تا يك سدان خانوادگي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
با سلام
لطفا ؛ این فشنگی که سه تا سیم بهش وصله چی میتونه باشه؟؟؟
یکی از سیم هاش به یه قطعه مکعبی فلزی مربوط به کولر وصله و صاحب قبلی هم دوتا از سیمهاشو لخت نموده و به همدیگه متصل کرده است.
-
فكر كنم منظور شما فشنگي فشار گاز كولر باشه كه روي لوله گاز سوار شده و اين سوكت سه سيمه هم مربوط به اون بايد باشه و با ترموسوئيچ كولر ( يا همان ترموستات) در ارتباط هست كه شكل مكعبي داره.
سيمهاي ترموسوئيچ احتمالا براي اين بهم كرده تا ديگه كولر بواسطه دماي تعيين شده توسط ترموستات روشن و خاموش نشه و بطور يكسره كار بكنه.
شرح كامل " سرويس و راه اندازي كولر شورلت نوا " در چند بخش با تصاوير را ميتوانيد در اينجا مطالعه كنين و هر سوال ديگه اي هم كه داشتيد در خدمتم
-
راستی دادا مصطفی چرا داری ماشین رو میفروشی تازه کاراش اوکی شده بود باید لذتش رو میبردی!
-
مهدی جان برای این ماشین خیلی هزینه کردم و با اینکه خودم خیلی از کارها رو انجام دادم و اجرت کمتری دادم قیمت تموم شده اش برام بالا افتاد، الان به یه مشکل مالی خوردم و به اجبار گذاشتمش برای فروش، البته اگه با قیمت خوب فروش بره وگرنه اگه قراره ضرر کنم یه پراید هم دارم که اونو میفروشم، این آگهی ماشینه :
این نکته رو هم بگم که حتی اگه بفروشمش هم باز هر روز به این کلوپ سر خواهم زد چون دوستانی اینجا پیدا کردم که بی نهایت باارزشند.
-
استکانی نو خریداری و جایگزین استکانی شکسته شد استارت زدم بعدار 30 ثانیه استکانی نو شروع به پمپاژ کرد بعد از 5 دقیقه استکانی های مستعمل شروع به پمپاژ ضعیف کردند و مابقی هم که کلا مرخص هستند این طور به نظر میاد که همه شون باید تعویض بشن ، میل بادامک را برسی کردم چیزی عایدم نشد چون قطعه نو را ندیدم تا اظهار نظر کنم
دیروز موردی پیش اومد که محکم ترمز گرفتم بعد اون ترمزها مقداری گیر کردن با همون وضع رسیدم خونه هر چهار چرخ را هواگیری کردم امروز گفتم تستش کنم وقتی که آرام ترمز میگیرم هیچ مشکلی نیست اما محکم ترمز میگیرم باز مثل دیروز ترمزها گیر میکنن ، این شد که پمپ ترمز را باز کردم که کلی لجن و جرم از توش در آمد
جناب MJ1970 در صفحه773 توضیح دادند :
نمونه ایرانی و اصلی همانطور که میبینید در قسمت اورینگ پشت فنر دارای سوراخهایی هستند و اتفاقا یک پولکی برنجی خیلی نازک هم پشت ان قرار داره که در بررسیهای بنده برای سهولت پر شدن سیلندر در مرحله برگشت پیستون به سر جای خود طراحی شده و در واقع هواگیری پمپ در این حالت راحت تره.
اون سوراخ ها و پولکی در این پیستون وجود نداره اما پکینگش دارای فرو رفتگی منظم هستش که 6 تاست همان طور که در عکس ملا حظه میکنید
به نظر اساتید این پیستونها مال خودش هست یا خیر ؟ اون سوراخ ها و پولکی را نداره مشکلی پیش میاد
خواستم تقسیم را هم باز و سرویس کنم اما نشد، احتمال میدم لجن و جرمی که داخل پمپ بود مقداری داخل تقسیم هم باشه به نظر اساتید میتونه داخلش به اون شکل کثیف باشه ؟ یا طراحی تقسیم طوری که چیزی درش نمیمونه؟
فیلمی در مورد سرویس مستر پمپ و بوستر دیدم که در اون از نوعی گریس ترمز استفاده میکنه نظر اساتید در این مورد چیه؟
-
-
رادیاتور کثیف بود ضد یخ تخلیه شد مقداری تاید با اب مخلوط کرده و داخل را دیاتور ریختم و 15 دقیقه در جا کار کرد بعد خالیش کردم دوباره اب ولرم ریختم و 15 دقیقه درجا کار کرد ، دوباره خالیش کردم اما به اون صورت تمیز نشده اون شبکه های داخلش هنوز جرم داره
1- چطور میشه اون جرمها را بطور کامل تمیز کرد ؟
2- لوله هایی که به گیربکس میرن چطور متوجه بشم که گرفتگی ندارن؟
-
1.بهترين روش تميز كردن سيستم خنك كننده موتور با توجه به تجربه هاي زيادي كه داشتم اينه كه از نفت سفيد استفاده كنيد.
حدود 1 ليوان نفت سفيد داخل رادياتور بريزيد ( به همراه آبي كه داخل خود رادياتور هست) و بگذاريد 10 دقيقه كار بكنه و بعد جنت پايين رادياتور را باز كنيد و بگذاريد كل آب خارج بشه
با لوله آب داخل رادياتور را شتشتو بديد و جنت را جا بزنيد( نيازي به بستن قفيس نيست) و دوباره با آب معمولي و يك ليوان نفت سفيد پر كنيد. بگذاريد بازهم 10 دقيقه كار بكنه و باز تخليه كنيد.
هربار كه تخليه انجام شد متوجه خواهيد شد كه از مقدار زنگ و رسوبات داخل آب تخليه شده كم شده و آب تميزتري خارج ميشه و اين نشان ميده كه زنگ و رسوبات اوليه با نفت تميز شده و دره بيرون مياد.
وقتي كه تميزي آب به حد نهايي رسيد، با ضد جوش و آب رادياتور پر كنيد.
احتمال زياد بعد از مدتي ممكنه چند جا نشتي آب پيدا بشه چون ضد زنگ/ جوش به مقدار زيادي خاصيت تميز كنندگي داره و ممكنه احيانا زنگ زدگي شديدي وجود داشته باشه كه خودش جلوي نشت آب را گرفته( مثلا در واترپمپ يا يكي از پولكهاي موتور) و بعد با تميز شدن اين زنگ زدگي ، نشتي آب پيدا بشه كه بايد تعمير لازم را انجام بديد.
نفت سفيد بخاطر خاصيت تميز كننده كه داره براي اينكار مناسبه و به علت چربي جزئي ( كه مقدار زيادي از اون با آب شسته ميشه) مشكلي براي بخشهاي لاستيكي و كاسه نمد و..بوجود نمياره، اما سعي كنيد ديگه از چيزهايي مثل پودر لباسشويي، مايعات جرم بر ( سفيد كننده لباس / ضد عفوني كننده ها و...) استفاده نكنيد چون ضرر دارن.
اگر بخشي از سيستم خنك كننده مشكل داره حتما تعمير يا تعويض كنيد، مثل جنتها، درب رادياتور ، مخزن سر ريز و لوله هاي بخاري و...
تميز كردن كامل رادياتوري كه خيلي كثيف هست فقط با سيخ زدن امكان داره و البته ممكنه در حين انجام همين كار بواسطه زنگ شديد و فرسودگي لوله هاي رادياتور، سوراخهاي بيشتري بوجود بياد و كلا راديات بدرد نخوره، پس اگر كار به اينجا رسيد در فكر رادياتور مناسب جديد باشيد.
2. اين لوله ها معمولا به راحتي گرفته نميشه، مگر اينكه روغن گيربكس سالها تعويض نشده و جرم زيادي داخل گيربكس جمع شده باشه و يا با ضربه و فشار اين دوتا لوله خم شده باشن كه من تابحال مورد اول ( كثيف شدن و گرفته شدن لوله ها ) را نديدم، چون روغن با حرارت زياد و با فشار شديد داخل اونها درجريان هست.
اگر خواستيد مطمئن باشيد،با باز كردن لوله پاييني ( لوله برگشت) و وصل كردن يك لوله لاستيكي مناسب به خروجي از كولر روغن گيربكس كه داخل رادياتور سوار شده، و گذاشتن سر لوله داخل يك بطري ، و روشن كردن موتور براي چند لحظه، از مقدار، شدت و فشار روغن خارج شده اطمينان پيدا كنيد.
موقع باز و بستن نيپل هاي متصل به لوله ها ،دقت كنيد حتما از آچار مناسب استفاده كنيد و احيانا دنده روي دنده بسته نشه چون تعويض اينها دردسر داره.
موقع بستن حتما نيپل ها را تميز و كمي نوار تفلن براي آب بندي كامل، دور اونها بپيچيد.
-