سلام جناب آسمانی عزیزنقل قول:
این عکس محلی که منظورمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام جناب آسمانی عزیزنقل قول:
این عکس محلی که منظورمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
در عکس مشخص نیست چی نشتی داره اما به هر حال یا شیلنگه یا لوله فلزی یا محل نصب شیلنگ یا لوله به یک قطعه ی دیگه
قطعه ی ای نشتی داره باید باز بشه
با سلام خدمت دوستان عزیزنقل قول:
بله پیگیری کردم و اون شماره که من روی لبه سرسیلندر دیدم شماره موتور نبود و مربوط به سریال بندی قطعات بود و برای همه 206 هایی که اونجا دیدم الگوی متفاوتی داشت و حتی برای بعضی هاشون اصلا درج نشده بود (206 صندوق دار) شماره اصلی موتور سمت راست پایین موتور هست و باید چراغ قوه بندازی تا معلوم بشه.
در مورد هزینه خواب خودرو هم عارضم که بعد از انجام خدمات گارانتی و دریافت فاکتور انجام خدمات باید با شماره 096440 تماس بگیری و تشکیل پرونده بدی که داستان های خودش رو داره وتا اونجا که بتونن سعی میکنن هزینه ندن ( اینو خود کارمند فنی نمایندگی مرکزی گفت) البته کار من به اونجاها نرسید و امروز تماس گرفتن که ماشین آمادس و فردا باید برم تحویل بگیرم SMS هم اومد برام که ماشین آمادس. دیگه به خاطر 7 روز ارزش نداره بخوام برم دنبال هرینه خواب و درگیری های مربوط به اون.
درمورد ثبت شدن تعویض موتور در سابقه کارت گارانتی هم آب پاکی رو ریختن رو دستم رییس قسمت گارانتی نمایندگی مرکزی گفت که اگر آشنا درست حسابی تو ایران خودرو داشته باشی تعویض موتور که هیچ خود ماشین رو هم برات عوض میکنن و هیچ جایی هم ثبت نمیشه ولی اگر آشنا نداری هیچ راه دیگه ای نداره و به خاطر حساب و کتاب های خود ایرانخودرو کوچکترین خدمات گارانتی هم در سابقه خودرو ثبت میشه.
حالا فردا بریم ببینیم چیکار کردن خداکنه مشکل کامل برطرف و موتور رو کامل عوض کرده باشن. ایشالله که موقع تعویض به قسمت های دیگه ماشین گند نزده باشن.
سلام خوبید دوستان؟
پراید مدل 91 با کارکرد 86000 هست..دیروز باران امد و یکمی که ترمز رو میگرفتم و یک مقدار سرعت داشتم، احساس میکردم چرخ ها سریع قفل میکنه و کنترل ماشین میخواد خارج بشه
هفته پیش تعویض روغنی بودم و بدون که چیزی بگم گفت لنت های جلو و عقب رو باید تعویض کنی...
ایا به خاطر لنت ها هست؟
موقع بارندگی لغزندگی زیاد میشه و سر خوردن رو داره. اینکه ترمز زود میگیره اشکال از لنت نیست. و مشکلی نداره.نقل قول:
ماشین شما ABS نیست؟
اگه نیست که خوب امنحرف شدن رو داره در هنگام سر خوردن. ولی اگه ABS هست نبایست از کنترل خارج بشه.
اینکه راننده ها احساس میکنن ترمزضعیفه و زود سر میخوره به خاطر ضعیف عمل کردن ترمزهای عقب هست.
با ریگلاژ ترمز دستی وضعیت ترمز گیری بهتر میشه.
برای اینجور مواقع میتونی ترمز دستی رو جند دنده بالا بیاری و کامل نخوابونی. بالا آوردن نبایست به حدی باشه که ترمز عمل کنه. فقط در نزدیکی عمل کردن بره. اینجوری احساس شما در ترمز گرفتن بهتر میشه.
اگر ترمز ABS ندارید، عادت کنید در هنگام ترمز گرفتن سریعا ترمز دستی رو بکشید.
میتونید برای تمرین به اینکه در شرایط ناگهانی هم بتونین ترمز دستی رو بگیرید، در حالت عادی هر وقت خواستید ترمز بگیرید، دستتون رو به ترمز دستی برسونید وگاها ترمز دستی رو هم بکشید. اینطوری در شرایط خطرناک به صورت خودکار اقدام به گرفتن ترمز دستی میکنید.
اما اگه ترمز ABS دارید اینکار اشتباهه. چونکه در صورتی که ترمز عقب قوی عمل کنه از جاده منحرف میشید.
البته اگه در هنگام عمل کردن ترمز ABS قصد گریز زدن از مقابل مانع رو داشته باشید.
بهر صورت کنترل ترمز دستی در شرایط حساس خیلی کمکتون میکنه.
در حالت ABS چون اغلب ماشینها فقط چرخ جلوشون ABS داره، هنگام ترمز شدید و استفاده از ترمز دستی، چرخ جلو در حال گردش هست و چرخ عقب قفل میکنه و با چرخوندن فرمان برای گریز کردن از مقابل مانع باعث میشه که خودرو به دور خودش بچرخه و از مانع هم نتونه فرار کنه.
سلام و ممنون از پاسخ خوبشما
بله ABS است.
لنت هاشو از روز اول تا الان دست نزدیم. لنت عقب رو.
مکانیک ترمز دستی را تنظیم میکند؟
الان ترمز دستی میگیرم ريال خیلی خوب ماشین رو نگه میداره(منظورم در حالت سرازیری یا ثابت هست که دستی میکشیم و میریم بیرون)
ریگلاژ ترمز دستی به معنی تعداد دنده ای هست که ترمز درگیر میشه.نقل قول:
بایستی بین 4-5 دنده ترمز دستی درگیر بشه. اگه بیشتر از این هست، ترمز دستی ریگلاژ نیست.
شماکه ترمز ABS داری چرا ماشین در حال منحرف شدن بود؟ به مسیری که انتظار داشتی نمیرفت؟! ABS عمل نمیکرد؟ یا اینکه منظورت از منحرف شدن اینه که متوقف نمیشد؟!
ممنون از شمانقل قول:
نه منحرف نمیشد..اما انگار چرخ ها داره لیز میخوره و قفل شده و ماشین میخواد هر سمتی دوست داره بره . و کنترلش از دست من خارج میشه.چنین حالتی
اگه ABS کار کنه نباید هر طرف که ماشین خودش خواست بره. باید دقیقا به جهت فرمون ماشین بره. هر طرفی که شما هدایت میکنی.نقل قول:
بایستی صدای ضربه های ترمز شنیده بشه و ترمز زیر پا قطع و وصل کنه (به اصطلاح دل بزنه)
هدف از ساخت ABS همینه که حرکت ماشین در هنگام ترمز شدید در کنترل راننده باشه.
سلام دوستاننقل قول:
چند روز پیش اومدم لنتای جلوی ماشینمو عوض کنم (پراید 82) دیدم لنت گیر کرده به دیسک و در نمیاد. بعد بستمش بی خیالش شدم.
دو روز پیش رفتم چرخ های جلو رو عوض کردم به فروشنده گفتم میتونی لنت هاشو هم عوض کنی گفت اره بلدم.
بعد اونم نتونست عوض کنه (فقط تونست لنتو در بیاره ولی لنت جدید جا نرفت چون چاق تر بود) و با چند تا میله افتاد به جونش و داغونش کرد و آخر گفت پیستون هات اومده جلو ببر پیش جلوبندی ساز برات درست کنه. جلوبندی ساز هم گفت کار ما نیست.
الان لنت هام عوض نشد که هیچ، ترمز هم خیلی ضعیف شده و پدال خیلی پایین میره و انگار چوب شده.
مشکل ترمز از چی میتونه باشه و چطور میشه لنتو عوض کرد؟ (باید پیش کی ببرم؟)