سلام بر همگی چطورین خوبی؟
خوب بعد یه شب افتضاح امروز حال همگی انگار کمی خوبه .
در مورد هاینزه بگم که بدترین خرید تاریخ رئال بعد از وودگیت به نظر منه.
تازه وودگیت رو کم بهش بازی دادن اما این الاع نمیدونم چی بگم
ایشالا با اومدن پرز همه چی درس شه.
سلام بر همگی چطورین خوبی؟
خوب بعد یه شب افتضاح امروز حال همگی انگار کمی خوبه .
در مورد هاینزه بگم که بدترین خرید تاریخ رئال بعد از وودگیت به نظر منه.
تازه وودگیت رو کم بهش بازی دادن اما این الاع نمیدونم چی بگم
ایشالا با اومدن پرز همه چی درس شه.
کی انتخابات رئاله که این پرز بیاد این عوضی ها رو بندازه بیرون ؟
حالا اگه پرز نياد چي؟نقل قول:
:دي :دينقل قول:
you mutherfucker this is europe where the slightest contact is called for a foul
فوشی دادن که حقشه !
میاد شک ندارمنقل قول:
حالا اگه پرز نياد چي؟
تابستوننقل قول:
کی انتخابات رئاله که این پرز بیاد این عوضی ها رو بندازه بیرون ؟
اقا ما نخوایم این بازی رئال رو گزارش کنه کی رو باید ببینیم
همش هم میگه امشب بازیه داغی داریم انگاری توی تخمه فروشیه که همش میگه داغ داغ
پست ما رو دیلت کردن رفت (هر چند ارزش هم نداشت)
نزديك بود اخطار بگيرم:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارشRmadridFC: مارسلو مطمئن است که تیمش قدرت پیروز شدن در انفیلد و صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان را دارد .
وضعیت بازیکنان امروز چگونه بود ؟
تصور نمی کنم که دیگر بازیکنان به بازی چهارشنبه شب فکر بکنند , دوست نداشتیم که ببازیم ولی از حالا باید به لالیگا فکر کنیم و باید که برای بازی بعدیمان اماده شویم .
فکر می کنید هنوز امیدی به صعود هست ؟
بله . ما خوش بینیم و تمام تلاش خود را می کنیم تا زمانی که بازی برگشت فرا رسید در امادگی باشیم چون مطمئنیم که می توانیم به مرحله بعد صعود کنیم .
ایا خوانده راموس هم امیدوار است ؟
هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده و ما می توانیم با تلاش زیاد به بازی برگردیم .
در این بازی رئال مادرید خوب ظاهر نشد در حالی که روبن از ابتدا بازی می کرد . به نظر شما غیبت هانتلار تاثیر گذاشته است ؟
هانتلار و روبن دو بازیکن متفاوت هستند , این دو کمک بزرگی برای تیم هستند و بازیکنان بسیار خوبی به شمار می روند .
فکر نمی کنید که روبن زیادی تکروی می کرد ؟
این شیوه بازی اوست . او گل نزد ولی فکر نمی کنم که زیاد هم تکروی کرده باشد . روبن فقط می خواهد که به تیم کمک بکند و این سبک کار اوست .
شما خیلی خوب در سمت چپ بازی کردید ایا راموس گفت که چرا شما را تعویض کرد ؟
راموس به من گفت که این یک تعویض تاکتیکی بوده چون گوتی می توانست پاسهای بهتری بدهد .
میاتوویچ به بازیکنان چه گفت ؟
پدراگ هر وقت که توانسته در کنار ما بوده , او حمایتش را از ما دریغ نکرده و گفت که هنوز هیچ چیز تمام نشده است .
اگر حذف بشوید برای پنجمین سال متوالیست که در این مرحله از دور مسابقات کنار می روید . تیم برای رقابت در لالیگا به اندازه کافی قدرت دارد ولی ایا فکر نمی کنید که باید برای حضور در اروپا قویتر می بودید ؟
به نظر من این دو جام با هم تفاوت زیادی دارند ولی هر دو بسیار سطح بالا هستند . همه ما مطمئنیم که می توانیم به بازی برگردیم وگرنه هیچ وقت بازی نمی کردیم . با اتحاد و قدرتی که داریم می توانیم در بازی برگشت برنده شویم .
کدام یک اسانتر است , رسیدن به بارسلونا یا پیروزی در انفیلد ؟
ما در ابتدا به لالیگا فکر می کنیم و اینکه در تمام بازیهای خود برنده شویم و زمانی که بازی برگشت فرا رسید به ان نیز فکر خواهیم کرد .
آره منم از بیخ گوشم گذشت ! :دينقل قول:
شماها چی کار کردین؟:31:نقل قول:
راستی، من دیگه داره اعصابم از دست رئال خورد میشه ها!
بازی جلو لیورپول من متوجه یه نکته شدم: ما جدا بازیکنی نداریم که بتونه راحت فرد روبروش رو هر وقت اراده کرد، دریبل کنه!
روبن رو هم خوب مهار کرده بود، به دونفر، خیلی راحت مهارش کردن، هر چند چند باری دفاعشون رو بهم زد.
اما بچه ها یه چیزی رو یادتون نره، اگه ما بتونیم از لیورپول بگذریم، به نظر من، کمتر از خود قهرمانی نیست!