اون عاديه فقط منفجر ميشه ولي قرمزه هم منفجر ميشه و هم اتيش ميزنه.
Printable View
اون عاديه فقط منفجر ميشه ولي قرمزه هم منفجر ميشه و هم اتيش ميزنه.
آقا من ديگه طاقت ندارم.همين الان دارم ميرم بازيش رو دوباره بخرم(نسخه فارسي)
هر دفعه ميام اينجا هي وسوسه ميشم دوباره بازي كنم ولي يادم ميافته كه Dvd رو گم كردم:41:
سلام به همگی...
Maggy_P، hmr007، end_of_world، Oracle_Eldorado و بردیای عزیز و همینطور سایر دوستان، خواهش می کنم، قابلی نداشت...
آهان،... از اون لحاظ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
========================
پاسخ به این که " کدوم اسلحه بیشترین سود رو داشت؟ " به نظر من یه مقدار مشکله. من اگه جا داشتم به جز 2-3 تا همشون رو بر میداشتم.
بین اسلحه های دستی:
Punisher خوراک زدن افراد سپر به دست هست، میشه یکی زد به پای راهبه ها یا سربازها که میشینن و بقیه ی ماجرا... (چون تیرش حداقل به دو مانع تاثیر میکنه، به راحتی میشه پای سپردارها رو از پشت سپرشون هدف قرار داد)
Handgun بعد از تقویت نهایی، مناسب درو کردن گانادوها (انسان ها)ست. تقریبا هر گانادو رو میشه با یک تیر کارشو ساخت. حتی اون زائده های گوشتی هم که از گردنشون در میاد معمولا با یک تیر از بین میرن... این اسلحه بین اسلحه های دستی و همینطور Blacktail، اولین انتخاب خودم در بازی هستند.
Blacktail هم واقعا سرعت عمل آدمو بالا میبره، خیلی خوش دسته و شلیکش هم سریع و راحت، چون ظرفیت بالایی داره و قدرتش هم بالاست، به نظر من بهترین اسلحه ی دستی بازیه. همیشه انتخاب بین Handgun و Blacktail برای من سخته...
Matilda و Red9 از نظر من اسلحه های خوبی نیستند. Red9 که جای زیادی میگیره و شلیک و تعویض خشابش هم کنده. میمونه قدرت بالاش که عملا در اپیزود جزیره (که دشمن ها سخت جون تر هستند) محسوس نیست و تقریبا همون تعداد گلوله ها رو برای از بین بردن دشمن ها لازم داره که بقیه هم لازم دارن. Matilda هم ویژگی جالب آنچنانی نداره، فقط خاطره ی Leon در RE2 رو زنده میکنه.
بین اسلحه های ساچمه ای (Shotgunها):
Shotgun معمولی بعد از تقویت نهایی، در هر فاصله ای، تاثیر یکسان داره (گلوله ها در یک خط مستقیم شلیک میشن). چون طبیعت Shotgunها اینه که بعد شلیک ساچمه هاشون پخش میشه و محدوده ی زیادی رو جهت آسیب رسانی پوشش میدن، در فاصله ی دور و حتی متوسط، کارایی چندانی ندارن. اما Shotgun معمولی بعد از تقویت نهایی درست مثل یک اسلحه ی معمولی شلیک می کنه (نمی دونم در دنیای واقعی همچین چیزی امکان داره یا نه) و هر هدفی رو از هر فاصله ای میشه طوری زد که انگار در یک متری تون وایستاده. خاصیت خیلی جالبیه، مثلا Krauser رو به راحتی میشه با این اسلحه از فواصل دور هدف قرار داد و تاثیرش رو دید، اما مثلا با Riot-gun نمیشه.
Riot-gun، یک اسلحه ی ساچمه ای سبک با سرعت هدف گیری (Aim) بالا و قدرت مناسب. به نظر من بهترین اسلحه ی ساچمه ای.
Striker قدرت بالایی داره و محدوده شلیکش هم خیلی وسیعه و سرعت تیر اندازی بالایی داره. به درد درگیری با دشمن ها از فاصله ی نزدیک می خوره. مثلا یه گله از گانادو ها :31: که در فاصله ی دو متری هستن. در هر موقعیت دیگه ای و همینطور در فواصل متوسط و دور عملا به درد نخور! من که اصلا از این اسلحه خوشم نیومد. میشه گفت تیر حروم میکنه.
بین Magnumها (اسلحه های دستی با لوله های بلند، خان های طولانی تر، کالیبرهای ویژه و بنابراین با قدرت بسیار بیشتر):
Broken Butterfly خوش دست :21: و با قدرت بسیار بالا. از Hand cannon که بگذریم (که هر کسی هم نداره :27:، جون کندن میخواد تا بگیری)، بهترین Magnum بازی.
Killer-7 که به گمونم ساخت خود شرکت Capcom هست (البته در دنیای بازی های کامپیوتری، این اسلحه وجود خارجی نداره)، خیلی جالب نیست. در توضیحات بازی نوشته که لرزش دست به هنگام هدف گیری با این اسلحه کمه، اما ما که همچین چیزی ندیدیم (یعنی محسوس نبود).
Hand cannon برای کسی که داشته باشه و بعد از تقویت نهایی، بهترین Magnum بازی بدون شک!!! درسته که سرعت شلیکش پایینه، اما چون با همون شلیک اول نسخه ی طرف رو می پیچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اصلا نیازی به شلیک دوم نیست. :27:
بین Rifleها:
Semi-Auto Rifle بعد از تقویت نهایی، با شلیک های فوق العاده سریع، به نظر من بهترنی Rifle هست.
Rifle معمولی، درسته که قدرت زیادی داره، اما سرعت شلیکش وحشتناکه. قدرت Semi-Auto Rifle اونقدری هست که کسی رو که میخوای بکشی، با همون یک تیر بکشه. (Rifle ها معمولا به جز هدف قرار دادن گانادوها در مورد دیگهای استفاده ای ندارن و بنابراین قدرت خیلی بالایی هم لازم ندارن).
اسلحه های ویژه هم که همه خوب هستن و عالی و چون همشون بین بقیه بی نظیر هستند (مشابه ندارند)، نمیشه گفت کدوم بهتره و کدوم بدتر.
Chicago Typewrite که شلیک زنجیری داره و هر تیرش هم اندازه ی یک تیر Shotgun تقویت شده، قدرت داره. مثل چرخ خیاطی درو میکنه.
Infinite Launcher هم که به راحتی هر چیزی رو نابود میکنه. (حتی اون صخره ای که با دینامیت نابود میشه)
P.R.L 412 هم که عالیه برای از بین بردن اون زائده های گوشتی (با شارژ کم) و در حالت شارژ کامل، هر مرحله از زندگی دشمن ها رو با یک شلیک نابود میکنه. (مثلا Sadler با یک شلیک این اسلحه از پا در میاد، اما با یک شلیک Launcher های معمولی، به هیچ وجه نمی میره.)
Bow Gun، هر تیرش پس از برخورد به یک مانع، مثل یک نارنجک دستی و با همون قدرت روی دشمن تاثیر داره.
قربون همگی... :11:
:40::40::40::40::40:
میگم اینا همه رو خودت مینویسی ؟!
بابا عجب حوثله ای داری .
بازی مال 4 سال پیشه !
واقعا جای تحصین داره ( فکر نکنم قلت املایی وجود داشته باشه )
دستت درد نکنه.ولی من متاسفانه اکثر اونایی که گفتی خوبن فروختمو به جاش چیز دیگه گرفتم.اگرم بخوام دوباره بگیرممشون باید از اول آپگریدشون کنم که نمیرزن
واقعا جاي تحسين داره درست مثل من :31:نقل قول:
من Mine Therower رو از همه بیشتر دوست داشتم باهاش کار کنم خصوصا وقتی که تموم لیول هاشو خریدم.
بله وجود داره.نقل قول:
تقویت نهایی درست مثل یک اسلحه ی معمولی شلیک می کنه (نمی دونم در دنیای واقعی همچین چیزی امکان داره یا نه) و هر هدفی رو از هر فاصله ای میشه طوری زد که انگار در یک متری تون وایستاده.
دو نوع لول براي شات گان هست.يكي لولي كه پخش ميزنه(مثل همين شات گان قبل از Upgrade) و لولي كه جمع مي زنه يعني تمام ساچمه ها بعد از خروج از لوله اسلحه مثل يك ساچمه عمل كرده و به يك نقطه اصابت مي كنن.:21:
سوالات تخصصي از اسلحه هاي شكاري داشتين من درخدمتم:27::46:
100% تاييد ميشه. من همين كه گرفتمش، فروختم.نقل قول:
Striker قدرت بالایی داره و محدوده شلیکش هم خیلی وسیعه و سرعت تیر اندازی بالایی داره. به درد درگیری با دشمن ها از فاصله ی نزدیک می خوره. مثلا یه گله از گانادو ها که در فاصله ی دو متری هستن. در هر موقعیت دیگه ای و همینطور در فواصل متوسط و دور عملا به درد نخور! من که اصلا از این اسلحه خوشم نیومد. میشه گفت تیر حروم میکنه.
به احتمال زياد نام اين اسلحه از بازي معروف خود شركت كاپكام Killer 7 گرفته شده(البته خوب كه دقت كردم ديدم اين بازي بعد از RE4 اومده!!!!!!!!)نقل قول:
Killer-7 که به گمونم ساخت خود شرکت Capcom هست (البته در دنیای بازی های کامپیوتری، این اسلحه وجود خارجی نداره)، خیلی جالب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.capcom.com/killer7/
سلام به همه بچه هاي اويل باز .
به نظر من اين بازي يعني كلا همه بازي هاي كپ كام عاليه از اون اويل 1 گرفته تا اين اويل 5 كه ببينم براي پي سي مياد يا نه.!!!!!!
من تا حالا 18 بار اويل 3 و 8بار اويل 4 را تموم كردم ولي سير نميشم . بعد از اويل به نظر من دانته (devil may criy) عاليه
ممنون maxeemo جان . اطلاعات کامل و بدرد بخور بودن.
دستت درست !
طنز!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i10.tinypic.com/6euqoo7.jpg
خیلی باهال بود !
در نگاه اول یه چیز دیگه فکر کردم !!!!! ولی بعد که کامل دیدم فهمیدم منظورش چیه .
در کل قشنگ بود . ممنون ...
باحال بود.....
میگن اگه گرافیکو اپذیت کنم بازی بهتر میشه ولی چجوری؟؟؟؟؟
از كرك اروپايي استفاده كن گرافيكش از اين رو به اون رو ميشه
خيلي باحال بود دمت جيز
مرسی ..نقل قول:
ولی کو کرک اروپایی......
ممکنه برام بذاریش؟؟؟؟
ممنون میشم..../
دوباره استارت زدم.
توی قلعه گیر کردم.اونجایی که 2تاشمشیر نقره ای و طلایی از روی دیوار برمیداری.راهبارو هم کشتم ولی نمیدونم چیکار بکنم دیگه.نقشه میگه انگار درست اونجایی که شمشیر طلایی رو برداشتم یه در هستش که مسیرو ادامهن میده ولی هیچ کاری نمیتونم بکنم
کرک اروپایی چیه؟ از کجا میشه فهمید کرک اروپاییه؟نقل قول:
ای قربون دستت ! خودت زحمتش رو بکش !نقل قول:
زحمت لینک گذاری.
باید جای شمشیر هارو عوض کنی. یعنی:نقل قول:
شمشیر طلاییه رو پایین ، جای شمشیر نقره ایه که برداشتی بزار . شمشیر نقره ایه رو هم ببر بالا جا طلاییه بزار در باز میشه !
هرجا مشکلی بود من در خدمتم . دیروز یه بار دیگه تمومش کردم .
نقل قول:
مرسی ..
ولی کو کرک اروپایی......
ممکنه برام بذاریش؟؟؟؟
ممنون میشم..../
نقل قول:
کرک اروپایی چیه؟ از کجا میشه فهمید کرک اروپاییه؟
تو این پست کاملا شرح داده شده . این پست رو مطالعه کنید اونوقت میفهمید.نقل قول:
ی قربون دستت ! خودت زحمتش رو بکش !
زحمت لینک گذاری.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1029364&postcount=895
آقا اسكرين شاتهاش لينكش خراب بود.نقل قول:
در ضمن نگفته بود چه جوري بفهميم اروپايي يا آسيايي:13:
يه سوال: توی قصر در محيطی که اشلی رو يک موجود بال دار ميدزده، اگه روی نقشه نگاه کنيد سمت راست پشت ديوار يک راهرو وجود داره! اما عملاً دری برای ورود به اين راهرو وجود نداره!
فقط وقتی خوب دقت کنيد يک پنجره در بالای ورودی اين راهرو وجود داره.
آيا کسی تونسته وارد اين محيط راهرو مانند بشه؟ اگه آره به ما هم ياد بده :46:
ولي واقعا راست ميگن كه اين بازي رو زير 16 سال بازي نكنن دادشم حدودا 13 سالشه وقتي ميخواد بازي كنه صداي بازي رو off ميكنه اخه با اون اهنگاش ميره تو حس بازي و يه دفعه يه چي مياد جلوش ميپره هوا براي همين صدا رو كم ميكنه كه تو حس بازي نره اينم يه پيشنهاد براي كسايي كه ميرن تو حس بازي و زيادي ميترسن
S A M جان اینکه خوبه !
بدبختی Condemend انقدر ترسناک هست بازم بدون صدا آدم ........ میشه !!!
حالا این بازم خوبه . زیاد ترسناک نیست . البته شاید من سنم زیاده اینو میگم .
ولی یادش بخیر . این RE 3 که توی PS1 بازی میکردیم چقدر تاثیر روی من گذاشت !
تا 3 ماه کابوس این Nemesis رو میدیدم ...
من راهشو بهت ميگمنقل قول:
قبل از اينكه وارد اون قسمت بشي پشت سرت يه راهرو وجود داره كه تعداد زيادي پنجره هست
آخرين پنجره رو بشكن
بعد ميتوني اون ورش بپري راهو ادامه بده تا به يك نردبان برسي اونجا يه گنج پيدا مي كني
مرسینقل قول:
خودت کشفش کردی؟
هرچي صداي بازي بيشتر باشه روي ادم بيشتر تاثير داره و ادم بيشتر وحشت زده ميشه:27:نقل قول:
chize khasi unto prida nemikoni joz ye fanoos k age ba oon almasa ghati koni geroon mishe.finglish :41:neveshtam chon in computere farsi nadareنقل قول:
ارش جان فينگيليش نوشتن غيز قانوني هست لطفا فارسي بنويس
ببخشید ولی کامپیوتری که داشنم باهاش تایپ می کردم فارسی نداشت....
کسی کرک اروپایی رو نداره بذاره؟؟؟؟؟
نقل قول:کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_resident_evil_4.shtml
با اين جمله شديدا موافقمنقل قول:
ترسناك ترين اويل نسخه ي سوم بود:21:
البته مگي جان نسخه هاي بعدي هم تونستند اين قابليت رو حفظ كنند:46:نقل قول:
بابت کرک مرسی ....
اما به نظر من هم بقیه اویل ها تنونستند این قابلیت رو ادامه بدن..../
به نظر من اصلا Resident Evil 4 ترسناک نبود .نقل قول:
البته مگي جان نسخه هاي بعدي هم تونستند اين قابليت رو حفظ كنند
بیشتر سخت بود تا ترسناک . اونم همش به خاطر آهنگهایی که گذاشته بودند و به خاطر دشمنان سختی که داشت .
تایید میشه ...نقل قول:
بابت کرک مرسی ....
اما به نظر من هم بقیه اویل ها تنونستند این قابلیت رو ادامه بدن..../
اه.یه جاش هستم خیلی سخته.بعد ازینکه یارو که زندانی بود توی یه سیاهچالو کشتم رفتم یه جایی تو یه سالن که چند تا سپری از جهات مختلف بهت حمله میکنن.بدشانسی یه نارنجک هم بیشتر ندارم که خرجشون کنم.یه بار همشونو کشتم ولی به قیمت از دست دادن تمام فشنگام بود به همین خاطر زدم از اول.ای کاش Red9رو نمیفروختم.من اغفال متن ماکسیموی عزیز شدم و red9رو فروختم و به جاش blacktail گرفتم.به خاطر سرعت عملش نمیتونم خوب نشونه گیری بکنم
خیلی بد کاری کردی که فروختینقل قول:
مگه نرفتی تا آخر بازی؟!
من که 9 بار رفتم
به نظر من هیچ کدوم از اویل ها ترسناک نبودند ولی خیلی جذاب بودن
اگه بخوام بگم کدوم ترسناک تره باید بگم اویل 1 و 3
خیلی بد کاری کردی که فروختینقل قول:
مگه نرفتی تا آخر بازی؟!
من که 9 بار رفتم
به نظر من هیچ کدوم از اویل ها ترسناک نبودند ولی خیلی جذاب بودن
اگه بخوام بگم کدوم ترسناک تره باید بگم اویل 1 و 3
خوب بايد اين هم در نظر ميگرفتي كه red 9 تيرهاش بيشتر يافت ميشه :46:نقل قول:
ولي به نظر من اويل 1 اونجوريها هم ترسناك نبود ولي اويل 3 يك چيز ديگه بود:10:
برای بار اوله دارم میرم.
درضمن هم red9 و هم blacktail سلاح دستی حساب میشن پس از نظر استفاده از فشنگ و پیدا کردنش فرقی ندارن(حواست کجاست مگی)