وزير مخابرات اعلام کرد:نقل قول:
اگر ايرانسل خدمات ناب دارد ما در مخابرات گاو داريم!!!!
وزير مخابرات اعلام کرد:نقل قول:
اگر ايرانسل خدمات ناب دارد ما در مخابرات گاو داريم!!!!
امروز من زنگ زدم به 140 در مورد اصفهان پرسیدم طرف گفت ما پیگیر هستیم این طور نیست که پشت گوش انداخته باشسم و سعی مونا داریم می کنیم که هرچه زودتر افتتاح شه و شهرداری سر نصب دکل نمیذاره ما نصب کنیم که چندین جلسه هم داشتیم با شهرداری.تا آخر شهریور کل ایران تحت پوشش میره انشا الله اصفهان هم تا اون موقع مشکلش حل شده.
من پرسیدم بهتر نیست ما مردم هم نامه بدیم و ما هم به نوعی پیگیری کنیم؟
گفت دستوری نداریم که مردم پیگیری کنند اما اگه خودتون می خواهین پیگیری کنید بکنید.
حالا برو بچ اصفهان میشه یه کاری کنیما! مثلا نامه بارونشون کنیم یا حضوری بریم شهرداری...
آقا ما امروز مثلا خواستیم یه سر بریم تو Gprs پوسما کند ! من آخرین بار هفته پیش بود رفتم و سرعتش خوب بود اما امروز واقعا بد بود.نکنه دوباره ارزون شد گندش درومده ؟!:41: شماها امتحان نکردین ببینین برا شما چه جوریه ؟ من امروز امتحان کردم و واقعا بد بود !
آخر شهریور ؟! عمرا تا اون موقع کل ایران تحت پوشش بره !
يعني اين كه ايرانسل دارد با وعده هاي وسوسه انگيز بر سر ملت كلاه ميگذارد و با جايزه و پول آنها را ترغيب به خريدن محصولات خود ميكند تا بدين منظور به خواسته اصلي خود يعني فقط سودآوري برسد و در اين راه اگر حق ملت را هم تضعيف كند برايش هيچ اهميتي نداردنقل قول:
منظورمم از جناب قلمبر رييس ايرانسل هست(آقاي قلمبر دزفولي)
و قلمها هم مردم هستند
يعني مردم با فكر جايزه ها ميان جلو و هنوز دستشون به جايزه ها نرسيده از سر و كمر و بيخ و بن قطع ميشن و همين طور ميان جلو و متوجه نميشن كه ايرانسل داره چه كلاه گشادي رو سرشون ميذاره
(يكي از همين گول خورده ها خودم)
مثلا همين اصفهان كه به قولي بچه ها توش 5000 تا سيم كارت فروخته اگه تمام 5000 تاشو اعتباري در نظر بگيريم
ميشه 150ميليون تومن كه تازه اين حداقلشه و مبلغ بيشتر از اين حرفاس
يا توي همين شهر خودمون با اين كه پوشش 100 درصده كه مشكلات فراواني داره كه بارها و بارها گفتمشون
پس من اومدم اين كاريكاتورو با كمك برادرم كشيدم تا يكمي حرصم خالي بشه
حالا كاريكاتوره چطوره؟
مثل اینکه شنبه مسوول ایرانسل در اصفهان آقای کوشان با شهرداری اصفهان یک جلسه داشتند و شهردار گفته یا از دکل های اسپادان یا تالیا استفاده کنید و هر 2 شرکت اسپادان و تالیا هم موافقت کردند و از هفته آینده از دکل های این 2 اپراتور ایرانسل برای نصب تجهیزات استفاده می کنند فقط در برخی از مناطق اصفهان که برای پوشش از دکل های این 2 اپراتور استفاده شده Gprs ایرانسل قطع هست و نمی تونید استفاده کنید حالا دلیل فنی اینکار را نمی دونم . البته فعلا اینطور هست تا در آینده فکر دیگری بکنند . اریانسل هم قرار شده هر جا از دکل های این 2 اپراتور استفاده کرد به آنها اجاره ماهانه بده ...
یعنی از هفته آینده شروع می کنن واقعا !!
ولی خدا وکیلی یه چیزی بهتون بگم بعضیاتون میدونید بعضیا هم شاید ندونن همه اینها از اپراتور اول تا این دو تا اپراتور دیگه فقط فقط پول میگیرن یعنی تو این کشور اینطوریه همین افغانستان بغل ما 3 تا اپراتور داره فقط یه سرچ بکنید ببینید چه امکاناتی داره این افغانستان که تا همین دیروز ویرانه بود
الان دقيقا 3 روزه كه mms در بيشتر جاها قطعه يا دچار اختلال شده . من فكر مي كنم كه دارن سيستمشو درست
مي كنن . يعني بشه باهاش فيلم و صدا هم فرستاد . اگه اين طور بشه چه عالي ميشه .
همچنين لااقل سمت خودمون (غرب تهران) سه شبه كه از ساعت 8:30 تا 11:30 اين حول و حوش
اصلا نميشه با كسي تماس گرفت و نه مي شه sms زد ، نمي دونم دارن چي كار مي كنن
آنتن دارم ولي اصلا نه مي شه تماس گرفت ونه اس ام اس زد،
بچه ها برا شما اينطور كه گفتم نيست :question: ؟؟؟
بچه ها يه سئوال ديگه ؟ قبلا كه mms مي فرستاديم مثلا يه متني كه مي نوشتيم اگه 1 كيلو بايت مي شد
3 تومان هزينه كم مي كرد . حالا تو تعرفه جديد mms زده كه هر ام ام اس 32 تومان .اين يعني چي ؟
يعني اگه يه ام ام اس 2-3 كيلو بايت هم باشه 32 تومان كم مي كنه ؟ كسي مي دونه ؟
اگه اينطوري باشه ديگه نمي صرفه باهاش متن فرستاد .
بازم قبل از اين كه جواب بدين تعرفه ها رو خوب نگاه كنيد چون gprs رو با mms جدا كرده و گفته كه
gprs كيلوبايتي 15 ريال و هر mms مي شه 32 توان
حالا لطفا جواب بدين :20:
ابراهیم قبلا هر ام ام اس 160 تومان بود. کیلوبایتی حساب نمیشدنقل قول:
الحمدالله در اهواز ايرانسل هيچ نظارتي رو فروش پكيجاش نداره . قيمت دو تا با هم كه قرار بود 25 تومن باشه اگر شماره معمولي باشه تو اهواز دوتا 60 تومن و اگه يه كوچولو رند باشه خيلي جاها 35 تا 40 تومن دونه اي . اصلا دوتا با هم ها را باز ميكنن جدا جدا ميفروشن
چرا دقيقا براي من كيلو بايتي حساب مي شد و چون اعتباري دارم بعدش چك مي كردم مثلا يه متن 1 كيلو بايتينقل قول:
كه مي فرستادم 3 تومان كم مي كرد و مثلا يه عكس 10 كيلو بايتي هم دقيقا 30 تومان كم مي كرد :46:
براي دوستاي ديگمم همينطوري حساب مي شد خودمم برا اونا رو چك كردم
مشکل نرم افزاز هستش چون قبلا نوشته بود هر ام ام اس 160 تومان تا سقف 300 کیلوبایتنقل قول:
الان هم چی پی ار اس درست حساب نمیشه چون 300 کیلیوبایت رو 75 تومان حساب میکنه
اینجوری پیش بره برای امور مالی ایرانسل مشکل پیش میاد
اميدوارم بازم مثل قبل تعرفه mms كيلوبايتي حساب بشه و متن ها رو بشه به جاي sms با mms فرستاد
بچه ها راستي اگه همينطوري بشه كه فكر كنم هم بشه چه جوري مي تونيم sms هامون رو به جاي اينكه
دوباره تو قسمت mms بنويسيم ، اونارو منتقل كنيم ؟ تا حالا بهش فكر كردين . مي دونيد چي مي گم : مثلا يه جوك براتون
مياد و طولاني هم هست يعني به اندازه 3 تا sms و اگه اونو بخواين به يه نفر ديگه sms كنيد براتون 48 تومان هزينه
مي بره ( 3 تا 16 تومان ) حالا اگه بشه اون جوكه رو تو قسمت mms منتقل كرد و با mms اونو فرستاد مي دونيد
چقدر به صرفه تره :46: فوقش جوكه تو mms بشه 2 كيلو بايت و اين يعني به تعرفه جديد فقط 3 تومان
حالا 3 تومان كجا و 48 تومان كجا :46: حالا برنامه يا ترفندي براي اين كار هست ؟؟؟
نقل قول:
من تو عید همین کارو میکردم ! برنامه نمیدونم اما همین طوری تو صفحه mms تایپ میکردم و بعدم ارسال :20:
اصلاً منظور شما از برنامه به چه معنائی هست؟ sms ساده که برنامه نمیخواد ؟!؟
دستت درد نکنه هر وقت درست شد یه امتحان بکن به ما هم خبر بده چون من دائمی دارم و توی e-care هم یه وقتا قاتی پاتی حساب میکنن. :46:نقل قول:
سلام، چند روزه که میخوام این سوال رو بپرسم :
چه جوری باید شماره 119 رو گرفت ؟
بچه ها سریع برین آدرس زیر نوشته برای دائمی اصلا لازم نیست ماهانه 15 هزار تومن بدی. تاریخ به روز رسانی هم دیروزه. توی قسمت 3 شماره ی 4. دم ایرانسل واقعا گرم.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته حق با شماست من هم قبلا اين كارو ميكردم ولي الان چون MMS قطعه ديگه نميتونم امتحانش كنمنقل قول:
به محض اين كه درست بشه وضعيت رو توي تاپيك مينويسم
اميدوارم كه مثل قبل باشه
ببين saragol جان اگه sms كوتاه بشه مي شه اونو تو mms دوباره بنويسيم ولي اگه sms برامون بياد و طولانينقل قول:
باشه به اندازه 3-4 تا حالش نيست اين همه رو دوباره بنويسيم كه
مثلا با يه برنامه اي اون متن رو از قسمت sms كپي كنيم و تو قسمت mms پيست (paste) كنيم :46:
باشه هر وقت درست شد چك مي كنم خبر مي دمنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ها حتی من هم خوابش رو نمی دیدیم که ظرف فقط چند ماه این همه شهر بره زیر پوشش :18:نقل قول:
ولی از کجا معلوم شاید هم دیدی رفت :20:
نه خير عزيزم منظورش 15 تومن نيست منظورش اينه كه ديگه اشتراك ماهانه كه توي قبض هر ماه مياد مثل هزينه آبونمان و ... رو نميخواد بدن و نوشته كه بايد هزينه فعال سازي طرح (هزينه ماهانه طرح تشویقی) پرداخت بشه كه ميتونه 15 هزار تومن يا 5 هزار تومن يا 2 هزار و 500 تومن باشه و ساير هزينه ها هم كه رايگان نيستند بايد پرداخت بشه مثل مكالمه با ساير خطوط و...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منم 2 بار زنگ زدم به 130 تا مطمئن شمنقل قول:
اونا گفتن که تا اوایل مرداد یا زودتر اینا هم درست میشه :20:
یعنی هم ارسال پیام به شماره های مخابرانی مثل 200090، 100035، 300005و ..
هم زنگ زدن به شماره های 119 ، 118، 1818،17 و ...
ای بابا لااقل میذاشتی 1 ساعت شاد باشیم. ضد حال زدی که...نقل قول:
اگه کل کشور هم نشه مطمئن باش همه ی جاهای مهم میشه و فقط میمونه دهات های کوچولو که تازه همین الان خیلی هاشون زیر پوششه!نقل قول:
پس منتظر باید بمونیم ...
آره بابا حالا اولشه. 2 ماه دیگه باید تی سی آی و ایرانسل رو مقایسه کرد. ایرانسل 10 ماهه و تی سی آی 14 ساله....
نقل قول:
الان متوجه شدم شما چی میگی !
یک برنامه convetor میخوای برای تبدیل Text به multimedia !
اگه پیدا کردم؛ حتماً اطلاع میدم
رييسكميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: افزايش نرخ مكالمات ايرانسل سبب كاهش استقبال مردم از اين اپراتور ميشود.
“رمضانعلي صادقزاده” روز يكشنبه در گفتوگو با خبرنگار آيتي ايرنا در خصوص افزايش تعرفه مكالمات سيم كارتهاي دايمي و اعتباري ايرانسل اظهار داشت: طبق قراردادي كه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وجود دارد، تعرفه اين اپراتور (ايرانسل) ميتواند حداكثر ۲۰درصد بيشتر از تعرفههاي اپراتور اول باشد.
از روز شنبه ۱۵ارديبهشت تعرفههاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه تغيير داده شده و افزايش نيز يافته است.
رييس كميته مخابرات مجلس همچنين درخصوص كنترل mmsها (پيامهاي كوتاه تصويري و صوتي تلفن همراه) گفت: Mmsو Smsرابطه تلفني بين دو طرف است بنابراين همانطور كه مكالمات به عنوان حريم خصوصي مطرح است و تنها به حكم قضايي قابل شنود است، Mmsنيز همينطور بوده و جز مصاديق شنود مكالمات ميباشد.
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: سيستمي وجود دارد كه سيم كارتهايي كه نميخواهند پيامهاي غير اخلاقي از طريق Mmsبرايشان ارسال شود، تقاضاي آن را كرده و از ارسال اين پيامها به سيمكارت وي جلوگيري ميشود.
به اعتقاد وي، اقدام به اين كار بهتر از اين است كه محتواي “اماماس” ها كنترل شود.
صادقزاده در خصوص طرح تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: تاكنون چنين طرحي در مجلس مطرح نشده است.
به گفته وي، اگربخواهد چنين كميسيوني در مجلس تشكيل شود نياز به مصوبه مجلس است.
منبع خبری : آی تی آنالیز
راستي تو مشهد چند روزه gprs قطعه !!چرا؟
از اين حرف ها زياد ميزنند!!! به نظر من همين يارو رييسكميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي از اينکه ديده سيمکارتي که مخابرات يک ميليون تومان بهش راست کرده حالا داره بازارشو از دست ميده!!!! مگر شرکت ايرانسل بچه سر راهي که هروز سرش يه فيلم دربيارن.اين شرکت صاحب داره الکي که نيستنقل قول:
پاسخ به سوالات ابراهیمنقل قول:
بچه ها راستي اگه همينطوري بشه كه فكر كنم هم بشه چه جوري مي تونيم sms هامون رو به جاي اينكه
دوباره تو قسمت mms بنويسيم ، اونارو منتقل كنيم ؟ تا حالا بهش فكر كردين . مي دونيد چي مي گم : مثلا يه جوك براتون
مياد و طولاني هم هست يعني به اندازه 3 تا sms و اگه اونو بخواين به يه نفر ديگه sms كنيد براتون 48 تومان هزينه
مي بره ( 3 تا 16 تومان ) حالا اگه بشه اون جوكه رو تو قسمت mms منتقل كرد و با mms اونو فرستاد مي دونيد
چقدر به صرفه تره فوقش جوكه تو mms بشه 2 كيلو بايت و اين يعني به تعرفه جديد فقط 3 تومان
حالا 3 تومان كجا و 48 تومان كجا حالا برنامه يا ترفندي براي اين كار هست ؟؟؟
در مورد کپی کردن متن از اس ام اس به ام ام اس
من نمیدونم گوشی شما چیه؟؟؟؟؟ ولی اگه گوشیت نوکیا هستش (برای من 6600 هست و بر همین اساس برات توضیح میدم)
وقتی اس ام اس را باز میکنی!!! کلید مداد را نگه دار حالا با جوی استیک گوشی میتونی کل متن را انتخاب کنی!! حالا بدون اینکه کلید مداد را رها کنی دکمه Copy را بزن
حالا یه mms باز کن و مجددا دکمه مداد را نگه دار بعدش کلید Paste را بزن!!!
موفق باشید
بنظرم اصفهان هم با اون دهات های کوچولو درست بشه شایدم بعدش . . .نقل قول:
نمیدونم گوشی شما این امکان رو داره یا نه ولی من اس ام اس رو کپی میکنم و توی ام ام اس پیست میکنم و نیازی به نرم افزار ندارم خیلی اینکارو کردمنقل قول:
ايول آق مهدي دستت درد نكنه خيلي حال دادي :46: بار علمي تاپيك خيلي بالاست . بچه ها ي ديگه حواسشون هستنقل قول:
حالا خوب شد گوشي ما هم نوكيا ست اگه نبود مي خواستم چي كار كنم . بازم ايول ايول داش مهدي و ايول :46:
البته قصد كل انداختن نوكيا با گوشياي ديگه رو ندارما ، مزاحي بيش نبيد. .. بگذريم مشكل حل شد بريم سر ايرانسل خودمون
خواهش میکنم قابل شما را نداشتنقل قول:
يول آق مهدي دستت درد نكنه خيلي حال دادي بار علمي تاپيك خيلي بالاست . بچه ها ي ديگه حواسشون هست
حالا خوب شد گوشي ما هم نوكيا ست اگه نبود مي خواستم چي كار كنم . بازم ايول ايول داش مهدي و ايول
البته قصد كل انداختن نوكيا با گوشياي ديگه رو ندارما ، مزاحي بيش نبيد. .. بگذريم مشكل حل شد بريم سر ايرانسل خودمون
بچه ها کسی مطمئن هست که بجای smsاز mmsنوشته فرستاد وهزینش همون 3 تومن بشه؟
کسی امتحان کرده
فکر کنم که با سیم کارت اعتباری زودتر بشه فهمید که هزینش چقدر میشه
این خبر که مال 10 روز پیشه ! همین پستم تو 30-40 صفحه پیش داده شده بود ! پست تکراری ندین !!!!!!نقل قول: